przez PaprykarZ19 2007-03-18, 12:06 pm
Coach Dworczyk raczej nie zrezygnuje z 4-5-1 bo jak na moje oko to nie jest on chyba zbyt bystry i na dodatek to w jakim tępie reaguje na to co sie dzieje na boisku... :| Dopóki nie będzie przynajmniej 3zdrowych napastników o 4-4-2 zapomnijmy...(chociaż Folc już zdrowy)
Do tego, że nasi piłkarze po strzeleniu bramki się cofają powinniśmy sie juz chyba przyzwyczaić.. Pieprzeni minimaliści(nie chce nikogo obrażać tylko to jest wkurwiające)! Gdzie sportowa ambicja? Gdzie gra dla kibiców czyli o jak największą ilość bramek? A przede wszystkim to są profesjonaliści i biorą za to ciężkie pieniądze i jeszcze im się nie chce... :|
Dworczyk też wraca uradowany bo aż 1punkt zdobyliśmy z drużyną ze strefy spadkowej.. żałosne :/ Takie drużyny to my powinniśmy "rozjeżdżać i zostawiać po sobie same zgliszcza i ugór". Zaraz po stracie bramki powinien na boisku się pojawić Oziebała i walka na całego, ale on sobie beztrosko czekał nie wiem na co... A mówił, że da chłopakowi szansę.. Tak się zastanawim czy my chcemy awansować, bo zaczya mi to wygladać na to co w poprzednich latach czyli pozorowanie chęci awansu...
Trzeba w tym klubie zrobić porządki i zlikwidować układy! Pierwszy do odstrzału jest Rudy, a po nim Dworczyk, bo potrzebujemy renomowanego trenera, który nawet ze słabej mąki upiecze dobry chleb. Nie ma czasu na eksperymenty Dworczyka bo JUŻ się rozgrywa decydująca walka o awans... A jeżeli teraz nie awansujemy ot nie wiem kiedy, bo wątpię żebyśmy w przyszłym sezonie utrzymali w 2lidze taki skład...