Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Gość 2007-02-12, 9:45 pm

... pod warunkiem, że była to dograna piłka w tempo, że pozostawało tylko dołożyć nogę, z wypracowaniem jakieś sytuacji przed "szesnastką" i minięciem dwóch obrońców... achhhh rozmarzyłem się :roll:

Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.[/quote]
[/quote]
A jakie ma.?
Gość

Postprzez Gość 2007-02-12, 9:48 pm

PAWEŁ-FB'03 napisał(a):Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.

Dokładnie. Jak je zobaczyłem to jakieś takie złe skojarzenia miałem ;)

A wracając do tematu to uważam, że mimo dobrego początku Prymuli nie są to takie wzmocnienia jakich wszyscy się spodziewali. Mam nadzieję że chociaż Oziębała zostanie do nas zakontraktowany jeszcze bo jeśli nie to naprawdę mamy ubogi skład.
Pewnie zaraz ktoś wyskoczy że przynajmniej nie musimy się zgrywać etc. ale co rundę powtarzamy to samo. Jeśli wypadnie napastnik nie mamy kim grać z przodu. Tak było rok temu kłopoty mieliśmy też na jesieni. Prawda jest taka że jeśli (odpukać) Folc nie wyleczy kontuzji a Prymula zarobi kartki to kto nam pozostaje w ataku? Zuban, który nie potrafi się przełamać? Lacha, któremu gra w ataku zupełnie nie idzie? A może młody Smarzyński jeśli zostanie w klubie? Uważam że klub myśląc o awansie powinien mieć 3-4 równorzędnych DOBRYCH napastników (nie wspominając już o zastępstwach na innych pozycjach). A my tak na dobrą sprawę mamy jednego Folca i ostatnią nadzieję białych Prymulę.
Gość

Postprzez dejotmaly81 2007-02-12, 10:49 pm

Morpheus napisał(a):
PAWEŁ-FB'03 napisał(a):Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.

Dokładnie. Jak je zobaczyłem to jakieś takie złe skojarzenia miałem ;)

A wracając do tematu to uważam, że mimo dobrego początku Prymuli nie są to takie wzmocnienia jakich wszyscy się spodziewali. Mam nadzieję że chociaż Oziębała zostanie do nas zakontraktowany jeszcze bo jeśli nie to naprawdę mamy ubogi skład.
Pewnie zaraz ktoś wyskoczy że przynajmniej nie musimy się zgrywać etc. ale co rundę powtarzamy to samo.

Tak-ja wyskoczę, że nie musimy się zgrywać!!! :lol:
Mialeś parę konkretnych transferów przed poprzednią rundą...większość się sprawdziła ale po czasie dopiero!!!
Teraz trzeba się wziąc do roboty od początku rundy, żeby nie odlądać się jak grają rywale a łoić wszystkich po kolei!!!!!!!!!!!!
Choć zgadzam się z tym, że przydałoby się jeszcze 2 napastników:jeden doświadczony i sprawdzony a drugi młody i ambitny :lol:
dejotmaly81

Postprzez Gość 2007-02-12, 10:55 pm

ooolo napisał(a):... pod warunkiem, że była to dograna piłka w tempo, że pozostawało tylko dołożyć nogę, z wypracowaniem jakieś sytuacji przed "szesnastką" i minięciem dwóch obrońców... achhhh rozmarzyłem się :roll:

Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.

[/quote]
A jakie ma.?[/quote]
Jakie auto ma Topolski.?
Gość

Postprzez MrCricket 2007-02-12, 11:02 pm

ooolo napisał(a): Jakie auto ma Topolski.?

Szybkie :wink:
MrCricket

Postprzez Sir 2007-02-12, 11:23 pm

MrCricket napisał(a):

i ubezpieczone :D
Sir

Postprzez Przemek26 2007-02-12, 11:38 pm

Niewykluczone, że w związku z kontuzją Jakuba Wierzchowskiego (uraz łydki) Zagłębie sięgnie po kolejnego bramkarza. Menedżerowie na jego miejsce proponują klubowi z Sosnowca Roberta Mioduszewskiego (ostatnio Zawisza Bydgoszcz), a także innych graczy tego zespołu: pomocnika Arkadiusza Miklosika oraz obrońcę Macieja Truszczyńskiego. Z naszych informacji wynika, że już wcześniej z Zagłębiem kontaktował się menedżer Borysa Peskovicia (nie podpisał kontraktu z Ruchem). Nieoficjalnie w Sosnowcu mówi się jednak, że Zagłębie nie jest zainteresowane piłkarzami Zawiszy, który został niedawno wycofany z rozgrywek II ligi. Przypomnijmy, że w poprzednim sezonie po meczu Zawisza - Zagłębie piłkarze z Bydgoszczy oskarżyli graczy zespołu gości o składanie im propozycji korupcyjnych.
:shock: :shock: :shock:
Przemek26

Postprzez tomeknh 2007-02-13, 12:30 am

Przemek26, skad wytrzasnales ten cytat? Peskovic to byloby cos. A co Zubana dejotmaly81 to zartowalem. Mam nadzieje, ze Oziebala bedzie tym zmiennikiem.
tomeknh

Postprzez Gość 2007-02-13, 12:31 am

Sir napisał(a):
MrCricket napisał(a):

i ubezpieczone :D

No dobra ale jaka marka.
Gość

Postprzez Kamilsts 2007-02-13, 1:25 am

Rudego 102
Kamilsts

Postprzez mezo 2007-02-13, 1:52 am

Temat Peskovicia wałkowany od 1.5 roku.
Co do pozostalych pilkarzy, bylego Zawiszy (2), zaoferowanych Zagłebiu, to Miklosik i Truszczynski przydali by nam sie nam z pewnoscia, wzmocnili by sklad. JEsli chodzi o Mioduszewskiego to mysle ze na dzien dzisiejszy jest on lepszym bramkarzem anizeli Peskovic. Jednak co do niego przekonany nie jestem.
mezo

Postprzez adas 2007-02-13, 4:39 am

ooolo napisał(a):No dobra ale jaka marka.
BMW Z3
adas

Postprzez PawełK 2007-02-13, 7:06 am

adas napisał(a):
ooolo napisał(a):No dobra ale jaka marka.
BMW Z3

BMW Z4
PawełK
pyszałek

Postprzez adas 2007-02-13, 7:39 am

Hehe niech będzie, razem widzieliśmy to auto, ja jednak na motoryzacji się kompletnie nie znam.
adas

Postprzez WOJTEK 2007-02-13, 8:42 am

ooolo napisał(a):
ooolo napisał(a):... pod warunkiem, że była to dograna piłka w tempo, że pozostawało tylko dołożyć nogę, z wypracowaniem jakieś sytuacji przed "szesnastką" i minięciem dwóch obrońców... achhhh rozmarzyłem się :roll:

Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.

A jakie ma.?[/quote]
Jakie auto ma Topolski.?[/quote]
Widzę, że żółta kartka nie podziałała. Ostatnie ostrzeżenie ooolo.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna