PAWEŁ-FB'03 napisał(a):Czas pokaże ile warte będą nasze wzmocnienia z tego co widziałem narazie najlepiej prezentuje się... auto Topolskiego :lol: :wink: Liga wszystko zweryfikuje.
Dokładnie. Jak je zobaczyłem to jakieś takie złe skojarzenia miałem ;)
A wracając do tematu to uważam, że mimo dobrego początku Prymuli nie są to takie wzmocnienia jakich wszyscy się spodziewali. Mam nadzieję że chociaż Oziębała zostanie do nas zakontraktowany jeszcze bo jeśli nie to naprawdę mamy ubogi skład.
Pewnie zaraz ktoś wyskoczy że przynajmniej nie musimy się zgrywać etc. ale co rundę powtarzamy to samo. Jeśli wypadnie napastnik nie mamy kim grać z przodu. Tak było rok temu kłopoty mieliśmy też na jesieni. Prawda jest taka że jeśli (odpukać) Folc nie wyleczy kontuzji a Prymula zarobi kartki to kto nam pozostaje w ataku? Zuban, który nie potrafi się przełamać? Lacha, któremu gra w ataku zupełnie nie idzie? A może młody Smarzyński jeśli zostanie w klubie? Uważam że klub myśląc o awansie powinien mieć 3-4 równorzędnych DOBRYCH napastników (nie wspominając już o zastępstwach na innych pozycjach). A my tak na dobrą sprawę mamy jednego Folca i ostatnią nadzieję białych Prymulę.