Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MarcelZS napisał(a):SIR - dałeś się uwieść słową Chwalibogowskiego? - tak gada bo co ma powiedzieć - że idzie tam gdzie więcej płącą i opuszcza Zagłębie by się zralizować gdzie indziej.
Ja piłkarzą nie wierze - zreztą nie tylko im - UM, Włosi, Rudy, Piłakrze - każdy zamita pod siebie - jak mu jest wygodniej - a nam dodatkowi do tego cyrku dają piękne słowa - to o awansie, to o stadionie, to o super publiczności Stadionu Ludowego.......
WOJTEK napisał(a):Niektórzy to pieprzą aż czytać się nie chce. Akurat znam Bartka już kawał czasu (gdy się poznaliśmy to mógł jedynie marzyć o grze w Sosnowcu), rozmawialiśmy również podczas ich/naszego pobytu u dzieciaków i wiem co mi powiedział. Po prostu: 1 liga to 1 liga. Ale bardzo żałował atmosfery i nas, kibiców.
Tak trudno to dopuścić do umysłów? Chyba nie.
emdżej napisał(a):A ja Bartkowi wierzę. Akurat jemu tak! Marcel najlepiej jest krytykować prawda?
Widzę, że nie dociera nic. Jeśli dla Ciebie kibicowanie to praca to ja pytań nie mam. Bartek, z tego co pamiętam, był PIłKARZEM (pracownikiem klubu) a nie KIBICEM. Przynajmniej ja deklaracji z jego strony nie słyszałem. A idąc dokładnie Twoim tokiem rozumowania to po cholerę szedł do Zagłębia ? Przecież mógł walczyć o awans do 4 ligi z Victorią .laBombonera napisał(a):Facet a gdyby tobie ktos zaproponowal kibicowanie Wisle,Legii,Chelsea,M.UTD, tobys z korzystal?
mozesz sie tam przeprowadzic :idea:
ja poprostu czekam na takiego pilkarza ktory nie napali sie na
1lepsza oferte z OE.I nie da nogi w polowie sezonu.
powie tak przyszedlem tu zrobic awans i slowa dotrzymuje(ewentualnie po sezonie)wtedy czyms by sie wyroznil (pokazal charakter-dla ciebie glupota pewnie) a tak ,jest jednym z wielu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników