Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez emdżej 2006-12-28, 3:18 pm

A ja Bartkowi wierzę. Akurat jemu tak! Marcel najlepiej jest krytykować prawda?
emdżej

Postprzez MarcelZS 2006-12-28, 4:57 pm

Emdżej - a nie masz wrażenia że nieco zadużo już tych wszelkich deklaracji ?
MarcelZS

Dzięki

Postprzez Wychowanek 2006-12-28, 6:13 pm

Dzięki Bartuś za rajdy na lewej i za całą prace tak na treningach jak i na meczach, walcz tak dalej a napewno już niedługo leo Cie dostrzeże. Tak jak ty mam nadzieje że sie zobaczymy w ekstra klasie a jak nie, to też sie nic nie stanie, bo na dobre i na złe ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC.Co do wzmocnień jedno pożądne lub dwa, oczywiście środek lub atak a potem poleci.
Wychowanek

Postprzez emdżej 2006-12-28, 9:32 pm

MarcelZS napisał(a):Emdżej - a nie masz wrażenia że nieco zadużo już tych wszelkich deklaracji ?

Odpowiem krótko: NIE
emdżej

Postprzez laBombonera 2006-12-28, 10:14 pm

MarcelZS napisał(a):SIR - dałeś się uwieść słową Chwalibogowskiego? - tak gada bo co ma powiedzieć - że idzie tam gdzie więcej płącą i opuszcza Zagłębie by się zralizować gdzie indziej.
Ja piłkarzą nie wierze - zreztą nie tylko im - UM, Włosi, Rudy, Piłakrze - każdy zamita pod siebie - jak mu jest wygodniej - a nam dodatkowi do tego cyrku dają piękne słowa - to o awansie, to o stadionie, to o super publiczności Stadionu Ludowego.......

zgadzam sie w 100%
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez NHK12 2006-12-28, 10:48 pm

NHK12

Postprzez ASTER 2006-12-29, 11:21 am

A dla mnie Bartek pożeganł się z klasą.
powodzenia ...
ASTER

Postprzez WOJTEK 2006-12-29, 3:27 pm

Niektórzy to pieprzą aż czytać się nie chce. Akurat znam Bartka już kawał czasu (gdy się poznaliśmy to mógł jedynie marzyć o grze w Sosnowcu), rozmawialiśmy również podczas ich/naszego pobytu u dzieciaków i wiem co mi powiedział. Po prostu: 1 liga to 1 liga. Ale bardzo żałował atmosfery i nas, kibiców.
Tak trudno to dopuścić do umysłów? Chyba nie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez laBombonera 2006-12-29, 3:29 pm

WOJTEK napisał(a):Niektórzy to pieprzą aż czytać się nie chce. Akurat znam Bartka już kawał czasu (gdy się poznaliśmy to mógł jedynie marzyć o grze w Sosnowcu), rozmawialiśmy również podczas ich/naszego pobytu u dzieciaków i wiem co mi powiedział. Po prostu: 1 liga to 1 liga. Ale bardzo żałował atmosfery i nas, kibiców.
Tak trudno to dopuścić do umysłów? Chyba nie.

i co niemogl wytrzymac pol roku?
no chyba ze niewierzyl w awans
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-12-29, 3:31 pm

Kolejny naiwniak :lol: . Facet ( :wink: ). A gdyby Tobie ktoś zaproponował pracę od zaraz za DUŻO większe pieniądze to byś odmówił ?? Już to widzę. Pomijam już fakt, że w Sosnowcu czy gdzie indziej NIKT nie zagwarantuje NIKOMU awasnu a'konto. Kminisz? Jarzysz? Trybisz? Kumasz ?
:wink: :wink: :wink: :wink:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez laBombonera 2006-12-29, 4:03 pm

Facet a gdyby tobie ktos zaproponowal kibicowanie Wisle,Legii,Chelsea,M.UTD, tobys z korzystal?
mozesz sie tam przeprowadzic :idea:
ja poprostu czekam na takiego pilkarza ktory nie napali sie na
1lepsza oferte z OE.I nie da nogi w polowie sezonu.
powie tak przyszedlem tu zrobic awans i slowa dotrzymuje(ewentualnie po sezonie)wtedy czyms by sie wyroznil (pokazal charakter-dla ciebie glupota pewnie) a tak ,jest jednym z wielu.
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez martinho 2006-12-29, 4:17 pm

Ja popieram Wojtka i innych sympatyzujących z Brtkiem. Facet otrzymał szansę wspięcia się o wyżej w karierze i z niej skożystał.Natomiast wielki szacunek dla niego za styl w jakim to zrobił w odróżnieniu od niektórych co w ostatnim czasie opuszczali nasz klub. Swoim zachowaniem przynajmniej mnie przekonał iż szanuje nasz klub poddając się woli pracodawcy. W ani jednym momencie nie wyjawiał swoich oczekiwań tylko cierpliwie czekał.

Ode mnie za postawę zarówno na boisku jak i poza nim dażę Go wielkim szacunkiem i życzę powodzenia w OE.
martinho

Postprzez czysty zysk 2006-12-29, 4:28 pm

emdżej napisał(a):A ja Bartkowi wierzę. Akurat jemu tak! Marcel najlepiej jest krytykować prawda?

a ja nie wierzę bartkowi w nic i uwierzcie ze JEMU wierzyc nie mozna.. przykro mi
czysty zysk

Postprzez ziaro25 2006-12-29, 4:32 pm

Normalnie wysiadam,przecież wiadomo,że każdy bez wyjątku nie odrzucił by oferty jaką dostał Bartek,a pieprzenie,że mógł poczekać pół sezonu jest śmieszne.Za pół roku to może stracić formę,przyplątać się kontuzja i wtedy co?....Zero ofert.Kiedyś juz Citko,nie skorzystał z oferty Blackburn został w Widzewie i chciał za pół roku wyjechać,a jak skończył......takich przykładów jest bez liku.
Tak więc Bartkowi życzę jak najlepiej no i drugiego miejsca w lidze,pierwsze jest zarezerwowane :wink:
ziaro25

Postprzez WOJTEK 2006-12-29, 4:56 pm

laBombonera napisał(a):Facet a gdyby tobie ktos zaproponowal kibicowanie Wisle,Legii,Chelsea,M.UTD, tobys z korzystal?
mozesz sie tam przeprowadzic :idea:
ja poprostu czekam na takiego pilkarza ktory nie napali sie na
1lepsza oferte z OE.I nie da nogi w polowie sezonu.
powie tak przyszedlem tu zrobic awans i slowa dotrzymuje(ewentualnie po sezonie)wtedy czyms by sie wyroznil (pokazal charakter-dla ciebie glupota pewnie) a tak ,jest jednym z wielu.
Widzę, że nie dociera nic. Jeśli dla Ciebie kibicowanie to praca to ja pytań nie mam. Bartek, z tego co pamiętam, był PIłKARZEM (pracownikiem klubu) a nie KIBICEM. Przynajmniej ja deklaracji z jego strony nie słyszałem. A idąc dokładnie Twoim tokiem rozumowania to po cholerę szedł do Zagłębia ? Przecież mógł walczyć o awans do 4 ligi z Victorią .
Nadal czekam na Twoją odpowiedź :wink: dotyczącą oferty pracy. Ale twardziele nie odchodzą do lepszych firm pracować za WIĘKSZE pieniądze. Prawda ?
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna