Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Łuki19 napisał(a):Jak już myslimy o zawodnikach Kszo to ja zamiast któregoś z tych 2 zawodników wolał bym np Mariusza Miąsko dlamnie to było by wzmocnienie
xXx_1906 napisał(a):Łuki19 napisał(a):Jak już myslimy o zawodnikach Kszo to ja zamiast któregoś z tych 2 zawodników wolał bym np Mariusza Miąsko dlamnie to było by wzmocnienie
Kumpel z Jastrzębia zawsze się dobrze wypowiadał o tym zawodniku jak jeszcze grał u nich, nie wiem jak wyglądał na boiskach zaplecza ekstraklasy, ale jakiś potencjał na pewno ma.
MrCricket napisał(a):Jeśli spekulujemy o graczach Kszo to godne uwagi są nazwiska: Robaszek, Rogalski, Kosiorowski. Jeśli chodzi o Miąsko, to w Jastrzębiu naprawdę był supersnajperem, ale w 2 lidze już mu nie szło tak dobrze i często grzał ławę.
Co do Chwalibogowskiego. Jeśli Bełchatów wyłoży odpowiednią kasę, to naprawdę nie ma sensu utrudniać mu dalszego rozwoju i pozbawiać możliwości walki o mistrzostwo.W myśl słynnej zasady z "niewolnika nie ma pracownika".
August napisał(a):Pytał ktoś Chwalibogowskiego jakie jest jego obecne zdanie co do ewentualnego transferu do Bełchatowa ? ...
- Wiem, że na razie są rozbieżności między klubami, ale jestem dobrej myśli. Bardzo chcę pójść do ekstraklasy. Chcę się rozwijać, a oferta od lidera to dla mnie duże wyzwanie - mówi niespełna 25-letni Chwalibogowski. - Na początku zainteresowania ze strony BOT GKS byłem sceptyczny, bo Zagłębie nie chciało słyszeć o transferze. W końcu jednak prezes Giancarlo Motta wyraził zgodę na transfer. Czekam na porozumienie między klubami, bo wtedy mój menedżer rozpocznie negocjacje w sprawie indywidualnego kontraktu.
Bartek na siłe nie pcha się do Bełchatowa. Nie jest z tych, którzy by sprzedali Zagłębie za pare złotych (Ujek). Jednak odejdzie.August napisał(a):Pytał ktoś Chwalibogowskiego jakie jest jego obecne zdanie co do ewentualnego transferu do Bełchatowa ? To chyba powinno mieć jakies znaczenie. Jeśli bartek chce spóbować swoich sił w Bełchatowie to nie ma sensu go zatrzymywać na siłę, tyle że nie powinno to nasapic moim zdaniem w ramach"współpracy" pomiędzy klubami. O GKS-ie wiadomo, że mają całą zgraję nieprzydatnych repów z ważnymi kontraktami, a których chcieliby się pozbyć. Jak sie Motto zgodzi na taki układ to będzie frajer.
Qba napisał(a):tak, teraz tylko pytanie: czy ten rozwoj bedzie mozliwy? nie wydaje mi sie, zeby Bartel wywalczyl sobie miejsce w pierwszej jedenastce, jest na to zbyt wczesnie. A czy jest sens zmieiac klub po to, zeby grzac lawe??
Poza tym nie wierze, ze Belchatow zdobedzie mistrza, nie ma takiej opcji.
pozdro
adas napisał(a):Bartek na siłe nie pcha się do Bełchatowa. Nie jest z tych, którzy by sprzedali Zagłębie za pare złotych (Ujek). Jednak odejdzie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników