Tutaj prosze zgłaszać błędy z działaniem serwisu.

Wszelkie uwagi i pomysły dotyczące funkcjonowania forum oraz serwisu.

Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-12-05, 8:06 pm

oprocz wywiadow dla Twojego serwisu są jeszcze rozmowy gdzie padla wyrazna deklaracja " zorganizujemy"
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez adas 2006-12-05, 8:08 pm

więc właśnie proszę o przytoczenie takiego cytatu. Jeśli takowy się znajdzie, zmieniam zdanie.
adas

Postprzez Franz 2006-12-05, 8:37 pm

Tych rozmów raczej nikt nie protokołował :roll:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez adas 2006-12-05, 8:50 pm

To zatem opierajmy się na faktach.
adas

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-12-05, 9:07 pm

umowa słowna rowniez zobowiązuje. nie bron tak swojego guru :roll:
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez adas 2006-12-05, 9:25 pm

Podaj mi chociaż zatem przykład tej słownej umowy. A nie bronię nikogo, nie znoszę poprostu rzucania oszczerstw bez pokrycia.
adas

Postprzez madziara 2006-12-05, 11:17 pm

tu chodzi raczej o słowne obietnice, które składa Ojciec Dyrektor, a które po raz kolejny są bez pokrycia!!!!! jeżeli wiedział że zarząd może stwarzać problemy w związku ze sponsorowaniem specjala, to po co się wogóle deklarował!!!!!!!!! bez jego kłamliwych obietnic odpowiedni ludzie zorganizowaliby wszystko dużo wcześniej i pojechałoby więcej kibiców ZS!!! ale szanowny Adaś nie widzi w tym nic złego, przecież on i tak wsiada do fury i jedzie a reszta go nie obchodzi!!!
"dziennikarz" powinien być obiektywny, Adaś pewnie nie jest dziennikarzem, tylko stara się uprawiać coś a'la dziennikarstwo, nie potrafisz stanąć po środku tylko wchodzisz do dupy Rudemu, co z przykrością stwierdzam, czytając codzień kolejne posty!!!! o ile dobrze się orientuję jest to nieoficjalna strona kibiców ZS, ale wyraźnie bardzo mocno jest tu "reklamowany" (wspomniany wyżej) Ojciec Dyrektor i jego chora propaganda!!!! taka jest prawda Adasiu!!! czemu nie napisałeś posta o tym, że jest organizowana zbiórka dla dzieci z domu dziecka??? a o tym, że Ojciec Dyrektor przekazał, śmieszną jak na jego możliwości (na speca w łasce proponował więcej!!!!!!!!!!) kwotę tysiąca złotych nie omieszkałeś nie napisać??? podaj mi konkretne argumenty, które dotrą do mnie - blondynki!!!!!!! jesteś odpowiedzialny za to co piszesz i musisz się liczyć ze zdaniem Twoich odbiorców!!!
madziara

Postprzez Pasta 2006-12-06, 12:42 am

Wiesz adas to co teraz robisz jest tak na prawdę takim czepianiem się słówek. Masz rację Rudy nigdzie nie powiedział wprost "zorganizujemy na pewno" tylko "zorganizujemy prawdopodobnie", ale tak naprawdę takim postępowaniem sam sobie wystawił wizytówkę osoby niepoważnej. To co powiedzał mogło być odebrane jako deklaracja że pociąg będzie chyba że faktycznie coś ważnego stanie na drodze.
Czy twoim zdaniem gdyby jakiś polityk obiecywał coś przed wyborami a po wygranej się z tego nie wywiązywał mógłby się tlumaczyć: obiecywałem nowe drogi, podwyżki, mniejsze podatki ale nie mówiłem kiedy będą?

Aha i jeszcze jedno
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2868
sam tutaj piszesz, że klub obiecał, czym więc spowodowana jest twoja zmiana zdania?
Pasta

Postprzez adas 2006-12-06, 6:33 am

madziara napisał(a): o ile dobrze się orientuję jest to nieoficjalna strona kibiców ZS
Po pierwsze źle się zatem orientujesz. Strona nie jest nieoficjalnym serwisem kibiców ZS, lecz nieoficjalnym serwisem Zagłębia Sosnowiec. Sama zresztą przez krótki okres czasu miałaś okazję brać udział w tworzeniu serwisu. Dziennikarstwa nie staram się nawet uprawiać, bo daleko mi do umiejętności dziennikarzy. Ja staram się jedynie przekazać możliwie najwięcej swoich wiadomości o klubie dla naszych kibiców. A że bywam tam bardzo często, wiadomości jest sporo. Czemu nie napisałem o zbiórce na dom dziecka? Porozmawiaj z kolegą mlody1906, on Ci wyjaśni. Dodam Ci również, że Wojtek AG dostał możliwość samodzielnego pisania newsów pojawiających się na stronie. Chłopaki zrobią banerek na strone i automatycznie w momencie jego powstania pójdzie za tym news. Jestem w pełni odpowiedzialny za to co piszę, masz rację i jak do tej pory, jedynie raz żałowałem napisanego newsa, którego zresztą później sprostowałem i za którego przeprosiłem. Co do mojego obiektywizmu. Masz rację, powinienem być i moim zdaniem jestem. Jednak obiektywizm w Twoim mniemaniu jest wspieraniem kibiców we wszystkim co robią, a wiesz powiem Ci, że wstyd mi było siedzieć na Łazienkowskiej i słuchać obelg jakie wygłaszają nasi kibice. Z takim zachowaniem ja na pewno nie chce mieć nic wspólnego.
Pasta napisał(a):Aha i jeszcze jedno
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2868
sam tutaj piszesz, że klub obiecał, czym więc spowodowana jest twoja zmiana zdania?
Tu masz akurat 100% rację. News ten powstał po rozmowie z Wojtkiem i właściwie w całości odnosi się do Jego zdania na ten temat. Źle sformułowane zdanie (kolejny przykład braku umięjętności dziennikarskich), pod którym się podpisałem. Tak czy inaczej mój błąd. Widzisz , mówisz że czepiam się słówek. Ja się nie czepiam słówek, dla mnie słowo "prawdopodobnie" nigdy nie znaczy to samo co " na pewno". Porównanie natomiast do obietnic polityków jest moim zdaniem nietrafne, gdyż znów wracamy do punktu wyjścia. Nikt niczego nie obiecał, a jedynie zapewnił, że "kibice będą mogli liczyć na wsparcie w dotarciu na mecz".
adas

Postprzez mlody1906 2006-12-06, 10:06 am

adas napisał(a):Czemu nie napisałem o zbiórce na dom dziecka? Porozmawiaj z kolegą mlody1906, on Ci wyjaśni. Dodam Ci również, że Wojtek AG dostał możliwość samodzielnego pisania newsów pojawiających się na stronie. Chłopaki zrobią banerek na strone i automatycznie w momencie jego powstania pójdzie za tym news.

Ja tam w te Wasze sprzeczki nie wnikam ale skoro zostalem niejako wywolany "do tablicy" to udzielam informacji:

Adasia prosilem w sprawie akcji o dwie rzeczy:
1. banner na strone - w tej sprawie zostalem poinformowany, ze jak takowy bedzie to zostanie umieszczony (martwi mnie jednak kwestia jego umiejscowienia...). Bannerek ma powstac dzis popoludniu, wiec juz wieczorem mam nadzieje pojawi sie na stronie.

2. dzingiel radiowy - nie byloby problemu z jego nadawaniem ale kwestia jest taka - kto to nagra? Nikt sie nie pali wiec raczej ten pomysl nie zostanie zrealizowany.

Tyle z mojej strony.
mlody1906
Adventure Group

Postprzez adas 2006-12-06, 10:49 am

o umiejscowienie się nie martw. Będzie na górze tam gdzie pozostałe.
adas

Postprzez Ader 2006-12-06, 5:27 pm

dzięki dla autorów serwisu o wzmiance o aukcjach na flagi :/
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez emdżej 2006-12-06, 7:37 pm

Ader napisał(a):dzięki dla autorów serwisu o wzmiance o aukcjach na flagi :/

Jak już wyciągasz tą sprawę na forum to może jeszcze napisz dlaczego ta wzmianka się nie pojawiła
emdżej

Postprzez adas 2006-12-06, 7:52 pm

Ader napisał(a):dzięki dla autorów serwisu o wzmiance o aukcjach na flagi :/
Słuchaj. Był kiedyś dział prowadzony przez kibiców, był pusty, teraz kibice (Wojtek) ma możliwość pisania newsów. I co dalej do nas pretensje? Wiecznie niezadowoleni.
adas

Postprzez bankier 2006-12-06, 11:08 pm

a' propos Oświadczenia Zarządu potępiajacego zachowanie Kibiców Zagłębia na spotkaniu jubileuszowym z Legią -

czy pojawiło się ono w innych mediach a niżeli w serwisie zaglebie.sosnowiec.pl ???
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl