Moderatorzy: flex, krzysiu, swiezy52
Po pierwsze źle się zatem orientujesz. Strona nie jest nieoficjalnym serwisem kibiców ZS, lecz nieoficjalnym serwisem Zagłębia Sosnowiec. Sama zresztą przez krótki okres czasu miałaś okazję brać udział w tworzeniu serwisu. Dziennikarstwa nie staram się nawet uprawiać, bo daleko mi do umiejętności dziennikarzy. Ja staram się jedynie przekazać możliwie najwięcej swoich wiadomości o klubie dla naszych kibiców. A że bywam tam bardzo często, wiadomości jest sporo. Czemu nie napisałem o zbiórce na dom dziecka? Porozmawiaj z kolegą mlody1906, on Ci wyjaśni. Dodam Ci również, że Wojtek AG dostał możliwość samodzielnego pisania newsów pojawiających się na stronie. Chłopaki zrobią banerek na strone i automatycznie w momencie jego powstania pójdzie za tym news. Jestem w pełni odpowiedzialny za to co piszę, masz rację i jak do tej pory, jedynie raz żałowałem napisanego newsa, którego zresztą później sprostowałem i za którego przeprosiłem. Co do mojego obiektywizmu. Masz rację, powinienem być i moim zdaniem jestem. Jednak obiektywizm w Twoim mniemaniu jest wspieraniem kibiców we wszystkim co robią, a wiesz powiem Ci, że wstyd mi było siedzieć na Łazienkowskiej i słuchać obelg jakie wygłaszają nasi kibice. Z takim zachowaniem ja na pewno nie chce mieć nic wspólnego.madziara napisał(a): o ile dobrze się orientuję jest to nieoficjalna strona kibiców ZS
Tu masz akurat 100% rację. News ten powstał po rozmowie z Wojtkiem i właściwie w całości odnosi się do Jego zdania na ten temat. Źle sformułowane zdanie (kolejny przykład braku umięjętności dziennikarskich), pod którym się podpisałem. Tak czy inaczej mój błąd. Widzisz , mówisz że czepiam się słówek. Ja się nie czepiam słówek, dla mnie słowo "prawdopodobnie" nigdy nie znaczy to samo co " na pewno". Porównanie natomiast do obietnic polityków jest moim zdaniem nietrafne, gdyż znów wracamy do punktu wyjścia. Nikt niczego nie obiecał, a jedynie zapewnił, że "kibice będą mogli liczyć na wsparcie w dotarciu na mecz".Pasta napisał(a):Aha i jeszcze jedno
http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2868
sam tutaj piszesz, że klub obiecał, czym więc spowodowana jest twoja zmiana zdania?
adas napisał(a):Czemu nie napisałem o zbiórce na dom dziecka? Porozmawiaj z kolegą mlody1906, on Ci wyjaśni. Dodam Ci również, że Wojtek AG dostał możliwość samodzielnego pisania newsów pojawiających się na stronie. Chłopaki zrobią banerek na strone i automatycznie w momencie jego powstania pójdzie za tym news.
Powrót do Forum oraz serwis zaglebie.sosnowiec.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników