Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.
bankier napisał:
i jeszcze jedno:
Cytat:
Czwartek, 20.04.2006, godz. 20:30
Na wsparcie w dotarciu na mecz, będą również mogli liczyć kibice Zagłębia - Zorganizujemy prawdopodobnie pociąg specjalny, który dowiezie naszych kibiców bezpiecznie na ten mecz - dodaje Dyrektor.
co Pan na to Panie Rudy?
A co tam, miałem się nie wypowiadać, ale skoro zacytowałeś rozmowę ze mną, pozwolę sobie zapytać, gdzie w tym fragmencie widzisz jednoznaczne zapewnienie dotyczące organizacji wyjazdu?
Przemek26 napisał(a):Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.
Pach nie był w tej kadrze za to że gra w Zagłębiu. Pochodzi ze Śląska i jest wychowankiem Ruchu.
Blajpios napisał(a):Przemek26 napisał(a):Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.
Pach nie był w tej kadrze za to że gra w Zagłębiu. Pochodzi ze Śląska i jest wychowankiem Ruchu.
To teraz rzecz jasna poczekajmy i zobaczmy, w jakiej kadrze i z jakiej racji będzie występował m.in. "wychowanek śląskiej drużyny", Daniel Treściński, o którego nominacji do kadry regionalnej choćby na głównej stronie tego portalu czytamy. Znów w tle wychodzi istotny problem społeczny, zahaczający o sprawy kibicowskie.
Fajna akcja. Zupełnie podobna do tej :arrow:Dzięki inicjatywie KP Legia Warszawa i Zagłębie S.A. Sosnowiec, oferujemy pamiątkowe koszulki, w których obie drużyny wystąpiły w meczu z okazji 90-lecia Legii Warszawa oraz 100-lecia Zagłębia Sosnowiec. Koszulki oprawione są w antyramę i opatrzone autografami zawodników obu zespołów. Całkowity dochód z tej aukcji przekazany będzie na Centrum Opiekuńczo-Wychowawcze Pomocy Dziecku i Rodzinie znajdujące w Sosnowcu przy ul. Suchej.
Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników