DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Greg1906 2006-12-04, 2:40 am

Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez robercik 2006-12-04, 7:25 am

Nie bronir Rudego, gdyz tez za nim nie przepadam, ale trzeba byc sprawiedliwym. Rudy powiedzial: "prawdopodobnie".
robercik

Postprzez Przemek26 2006-12-04, 7:38 am

Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.

Pach nie był w tej kadrze za to że gra w Zagłębiu. Pochodzi ze Śląska i jest wychowankiem Ruchu.
Przemek26

Postprzez bankier 2006-12-04, 9:09 am

bankier napisał:
i jeszcze jedno:

Cytat:
Czwartek, 20.04.2006, godz. 20:30
Na wsparcie w dotarciu na mecz, będą również mogli liczyć kibice Zagłębia - Zorganizujemy prawdopodobnie pociąg specjalny, który dowiezie naszych kibiców bezpiecznie na ten mecz - dodaje Dyrektor.

co Pan na to Panie Rudy?

A co tam, miałem się nie wypowiadać, ale skoro zacytowałeś rozmowę ze mną, pozwolę sobie zapytać, gdzie w tym fragmencie widzisz jednoznaczne zapewnienie dotyczące organizacji wyjazdu?

Panie Makar - czy to "retoryczne" pytanie było zadane do Ciebie? Wydaje mi się, że nie...

Chyba, że zostałeś mianowany rzecznikiem prasowym Spółki i chcesz w jej imieniu podjąć polemikę?
bankier

Postprzez adas 2006-12-04, 9:18 am

Widzę, że najlepszą metodą na brak argumentu jest atak. Nie zostałem mianowany rzecznikiem prasowym Spółki co więcej nie mam takich aspiracji. Polemikę chętnie jednak podejmę, gdyż takie właśnie prawo daje mi to forum. Daleki jestem od obrony kogokolwiek, jednak zarzut jaki jest stawiany, czyli nie spełnienie obietnicy, jest moim zdaniem niesłuszny a jedynym błędem jaki moim zdaniem, powtarza moim zdaniem, popełnił Dyrektor, jest zbyt późne wyjaśnienie kwestii organizacji wyjazdu.
adas

ciekawe, ciekawe

Postprzez Blajpios 2006-12-04, 3:25 pm

Przemek26 napisał(a):
Greg1906 napisał(a):Albo rybka albo pipka. Nie powinno być w relacjach o tej akcji żadnej wzmianki o Zagłebiu. Albo budujemy naszą tożsamość na zasadzie "my Polacy a nie Ślązacy", albo dajemy naszych piłkarzy do ich reprezentacji i we wszystkich relacjach będzie wymieniony Sosnowiec obok śląskich miast. Dla mnie kolejna porażka.

Pach nie był w tej kadrze za to że gra w Zagłębiu. Pochodzi ze Śląska i jest wychowankiem Ruchu.

To teraz rzecz jasna poczekajmy i zobaczmy, w jakiej kadrze i z jakiej racji będzie występował m.in. "wychowanek śląskiej drużyny", Daniel Treściński, o którego nominacji do kadry regionalnej choćby na głównej stronie tego portalu czytamy. Znów w tle wychodzi istotny problem społeczny, zahaczający o sprawy kibicowskie.
Blajpios

Re: ciekawe, ciekawe

Postprzez Przemek26 2006-12-04, 4:57 pm

Blajpios napisał(a):
Przemek26 napisał(a):

To teraz rzecz jasna poczekajmy i zobaczmy, w jakiej kadrze i z jakiej racji będzie występował m.in. "wychowanek śląskiej drużyny", Daniel Treściński, o którego nominacji do kadry regionalnej choćby na głównej stronie tego portalu czytamy. Znów w tle wychodzi istotny problem społeczny, zahaczający o sprawy kibicowskie.

Tego nie wiem
We wczorajszej transmisji tak było przedstawione. Sławek Pach mimo że z Zagłębia Sosnowiec ale jest wychowankiem Ruchu Chorzów i jest ze Śląska. Mimo wszystko to nie ma znaczenia . Z dwóch powodów przy takich celach jak ten i następny mecz nie ma podziałów , nie ma granic, druga sprawa to że Sosnowiec należy do GOP-u.
Przemek26

Postprzez emdżej 2006-12-04, 5:40 pm

Po prostu jest to kadra woj. śląskiego bądź ściślej tak jak napisał Przemek kadra GOP-u. Tylko się tak niefortunnie niestety nazywa :roll:
emdżej

Postprzez masloo 2006-12-04, 6:48 pm

a co to ma do Rudego?
masloo

Postprzez emdżej 2006-12-04, 7:27 pm

masloo napisał(a):a co to ma do Rudego?

No właśnie nie wiem, ale jak już ktoś coś o tym wspomniał to odpowiedziałem. I nawet nie spojrzałem jaki to temat tak prawdę mówiąc :lol:
emdżej

Postprzez Przemek26 2006-12-04, 7:40 pm

masloo napisał(a):a co to ma do Rudego?

A to że dla ścisłości dyr. Rudy był na tym meczu jako przedstawiciel klubu.
Przemek26

Postprzez WOJTEK 2006-12-04, 11:10 pm

Dzięki inicjatywie KP Legia Warszawa i Zagłębie S.A. Sosnowiec, oferujemy pamiątkowe koszulki, w których obie drużyny wystąpiły w meczu z okazji 90-lecia Legii Warszawa oraz 100-lecia Zagłębia Sosnowiec. Koszulki oprawione są w antyramę i opatrzone autografami zawodników obu zespołów. Całkowity dochód z tej aukcji przekazany będzie na Centrum Opiekuńczo-Wychowawcze Pomocy Dziecku i Rodzinie znajdujące w Sosnowcu przy ul. Suchej.
Fajna akcja. Zupełnie podobna do tej :arrow:

http://zaglebie.sosnowiec.pl/forum/viewtopic.php?t=6036
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Szymon... 2006-12-05, 4:21 pm

Jak na mój gust to trochę przesadziłeś... To tragedia, która spotkała ludzi, bez względu na to jaki mają kolor skóry i w jakim języku mówią trzeba pomóc jeżeli ma się taką możliwość! Pomoc wysyłamy do Tadżykistanu, Rumunii, Etiopii czy na Białoruś jeżeli jest taka potrzeba więc dlaczego nie dzieciakom, które straciły ojców? Tylko dlatego, że MY ZAGŁĘBIACY nie uznajemy Ślązaków?
Szymon...

Postprzez Wally 2006-12-05, 5:46 pm

Pewnie dlatego, że zawodnicy drużyny z Zagłębia Dąbrowskiego grają w kadrze Górnego Śląska. Też mi to nie pasuje, ale w tej sprawie mamy tyle do gadania, co żydzi za okupacji...
Wally

Postprzez slawojka 2006-12-06, 11:43 am

A ilu z Was, czy Waszych bliskich pracuje w Katowicach, czy na Śląsku...?
Zastanówcie się co piszecie i o ca Wam chodzi....
slawojka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna