Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Robson_2006sc 2006-10-30, 5:05 pm

ja szłyszałem coś że Kosmalski z Poloni Warszawa wybiera się do nas w przerwie wie ktoś coś wiecej?
Robson_2006sc

Postprzez Lars 2006-10-30, 5:15 pm

Robson_2006sc napisał(a):ja szłyszałem coś że Kosmalski z Poloni Warszawa wybiera się do nas w przerwie wie ktoś coś wiecej?

kilka podstron wcześniej było o tym...
MOJE SERCE JEST CZERWONO ZIELONO BIAŁE
Lars

Postprzez Rynek 2006-10-30, 6:00 pm

Rynek
Obserwowany

Postprzez Marcyś_1906 2006-10-30, 6:40 pm

Słowak Vladimir Bednar będzie piłkarzem ŁKS. Pomocnik Zagłębia Lubin ma zmienić barwy klubowe po zakończeniu rundy jesiennej Orange Ekstraklasy

Cytat z Artykułu który wkleił Rynek.
Marcyś_1906
MEGAPROJEKTANT

Postprzez SCORPARO 2006-10-30, 11:04 pm

Marcyś_1906 napisał(a):Słowak Vladimir Bednar będzie piłkarzem ŁKS. Pomocnik Zagłębia Lubin ma zmienić barwy klubowe po zakończeniu rundy jesiennej Orange Ekstraklasy

Cytat z Artykułu który wkleił Rynek.

Nie dziwie sie ... :lol: :lol: :lol: przecież nawet w pzpn'ie nie znaja sie na piłce , to czego wymagać od pismaków.

Sorra za OT.
SCORPARO

Postprzez Socio 2006-10-31, 9:17 am

W Sporcie pisza o odejsciu do LKSu Bednara i Zubana i Bartka do Belchatowa lub druzyny z Krakowa. Moim zdaniem po tej rundzie widac ze koniecznie potrzebujemy obronce ( a najlepiej dwoch) i napastnika. Jezeli takie zakupy beda to po tych dwoch pierwszych nie bede plakal bo Bednar kompletnie mnie nie przekonuje jako obronca a Zuban nie strzela bramek. Najwieksza szkoda Bartka bo wtedy na lewej pomocy zostaje dziura i wastpie czy Paczka ja wypelni.
Socio

Postprzez Przemek26 2006-10-31, 10:08 am

Cały artykuł ze Sportu.:
Dawid Skrzypek, 28-letni rozgrywający Zagłębia, tej rundy na pewno nie zaliczy do udanych. Już podczas przygotowań do sezonu zmagał się z kontuzją, a w jego trakcie co rusz narzekał na urazy. Jednak ostatnie spotkanie ze Śląskiem okazało się dla niego niezwykle pechowe. Boisko opuścił już w 10. minucie, ale początkowo nic nie wskazywało, że “Dede” nie wróci z kolegami do Sosnowca.

Po szczegółowych oględzinach lekarze zadecydowali jednak, że bark natychmiast trzeba zoperować i właśnie dzisiaj zostanie przeprowadzony zabieg. - Oby tylko Dawid mógł dołączyć do nas na początku przygotowań do rundy rewanżowej - wyraża nadzieję trener Jerzy Dworczyk. - Dawid wypada, ale do zespołu wraca Jacek Berensztajn pauzujący ze Śląskiem za żółte kartki. (...)

Coraz głośniej mówi się, że w czasie przerwy zimowej może dojść do kilku roszad personalnych, ale wszystko jednak zależy od pozycji Zagłębia w tabeli. Vladimir Bednar, prawy obrońca oraz Hadis Zubanović, napastnik, otrzymali propozycję z ŁKS. Z kolei Bartłomiej Chwalibogowski ma ofertę z Bełchatowa oraz klubów krakowskich, ale może wygrać ten trzeci... Kto wie czy nie zakończy się na przenosinach do Lubina, bo trener Czesław Michniewicz nawet wybiera się na ostatnie spotkanie Zagłębia w tej rundzie - z KSZO. (...)
Przemek26

Postprzez Gość 2006-10-31, 10:16 am

Ja proponuję zacząć szukać wzmocnień na 4 lub 3 ligę. Bo jeśli nas zdegradują to takie Folce, Berki, Pachy i inne Hosicie w czwartej lidze grać nie będą.
Gość

Postprzez emdżej 2006-10-31, 11:07 am

Morpheus napisał(a):Ja proponuję zacząć szukać wzmocnień na 4 lub 3 ligę. Bo jeśli nas zdegradują to takie Folce, Berki, Pachy i inne Hosicie w czwartej lidze grać nie będą.

Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz :roll:
emdżej

Postprzez e-net 2006-10-31, 12:01 pm

Morpheus napisał(a):Ja proponuję zacząć szukać wzmocnień na 4 lub 3 ligę. Bo jeśli nas zdegradują to takie Folce, Berki, Pachy i inne Hosicie w czwartej lidze grać nie będą.

te gruby sklej dupe juz i smigaj na giekse bo te twoje teksty juz mnie oslabiaja.
e-net

Postprzez August 2006-10-31, 4:44 pm

Przede wszystkim odejście Chwalibogowskiego byłoby dla nas dużą stratą. Ciekawe natomiast jest to, że Zubanem nadal interesuje się ŁKS.
August

Postprzez Lars 2006-10-31, 6:42 pm

Dla mnie to jest też fenomen że Bednarem i Zubanem interesują sie kluby pierwszoligowe.
Chwalibogowski jest dobry, ale wydaje mi sie, a wrecz jestem przekonany że w jakimś Lechu, Wiśle, Legii grzałby ławe. mógłby zawalczyć jedynie w Arce, Łęcznej, Odrze czy Górniku, Płocku itp klubach.

ogólnie atmosfera nad naszym klubem jest gęsta i to też moze miec wpływ na transfery. bo jeśli jakis grajek ma wybrać między nami a np Jagiellonią to ja bym sie nie zastanawiał.

oby wszystkodobrze sie skończyło bo IIIcio- czy IV-ligowej banicji nie zniósł bym.
ANTYPZPN !!!
ZAGŁĘBIE ONLY EKSTRAKLASA !!!
Lars

Postprzez Gość 2006-10-31, 6:46 pm

e-net napisał(a):
te gruby sklej dupe juz i smigaj na giekse bo te twoje teksty juz mnie oslabiaja.

Dowartościowałeś się mały człowieku tym wyzwiskiem?? Nie?? To dowal mi jeszcze.

A w temacie. emdżej Jasne, że nie wierzę ale trzeba brać też taką opcję pod uwagę. Bo jeśli jednak leśne ludki z Miodowej nas zdegradują to najlepsi na pewno odejdą i co wtedy?? Z tymi co zostaną na pewno szybko nie wrócimy nawet do 2 ligi.

Pozdrawiam :)
Gość

Postprzez MrCricket 2006-10-31, 7:47 pm

Moja opinia na temat tych przymiarek transferowych:

Bednar- zagrał jeden bardzo dobry mecz, bodajże z Podbeskidziem. Bardzo szybki, ale technicznie marny. Nie pokazał wszystkiego co potrafi. Nie jest zły, ale jak odejdzie nie będę po nim rozpaczał.

Zubanovic- jeden hat-trick przy prezentach obrońców Podbeskidzia, a potem... nic. Dla mnie to cień zawodnika z poprzednich rund, odnoszę wrażenie, że stracił na szybkości. Gra prawdopodobnie dlatego, że w klubie nie ma drugiego napastnika na poziomie 2-ligowym. ŁKs go chce, to niech bierze :P

Chwalibogowski- moim zdaniem najlepszy grajek obecnie w Zagłębiu, choć słabsze mecze też mu się zdarzały. Szybki i w dodatku lewonożny, a o takich jest zawsze trudniej. Chciałbym, żeby został, ale zdaje sobie sprawę, że mogą być duże problemy, aby go zatrzymać.
MrCricket

Postprzez Lars 2006-10-31, 8:28 pm

troche poszperałem po 3cich ligach i może godna uwagi mała podpowiedź dla sztabu szkoleniowego Zagłebia:
- Bartosz Wiśniewski, Unia Janikowo, napastnik- 21 lat
- Piotr Burski, Gawin Królewska Wola, napasnik - 21 lat
- Grzegorz Kuświk, Gawin, napasnik - 19 lat

dobrze sie spisują w 3 lidze, są młodzi, może warto ich przetestować. może będzie Pitry-bis, zawsze może również być Wurzel-bis , czy Bugaj-bis. w każdym razie testy nic nie kosztują...
Lars

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna