Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Marcyś_1906 napisał(a):Słowak Vladimir Bednar będzie piłkarzem ŁKS. Pomocnik Zagłębia Lubin ma zmienić barwy klubowe po zakończeniu rundy jesiennej Orange Ekstraklasy
Cytat z Artykułu który wkleił Rynek.
Dawid Skrzypek, 28-letni rozgrywający Zagłębia, tej rundy na pewno nie zaliczy do udanych. Już podczas przygotowań do sezonu zmagał się z kontuzją, a w jego trakcie co rusz narzekał na urazy. Jednak ostatnie spotkanie ze Śląskiem okazało się dla niego niezwykle pechowe. Boisko opuścił już w 10. minucie, ale początkowo nic nie wskazywało, że “Dede” nie wróci z kolegami do Sosnowca.
Po szczegółowych oględzinach lekarze zadecydowali jednak, że bark natychmiast trzeba zoperować i właśnie dzisiaj zostanie przeprowadzony zabieg. - Oby tylko Dawid mógł dołączyć do nas na początku przygotowań do rundy rewanżowej - wyraża nadzieję trener Jerzy Dworczyk. - Dawid wypada, ale do zespołu wraca Jacek Berensztajn pauzujący ze Śląskiem za żółte kartki. (...)
Coraz głośniej mówi się, że w czasie przerwy zimowej może dojść do kilku roszad personalnych, ale wszystko jednak zależy od pozycji Zagłębia w tabeli. Vladimir Bednar, prawy obrońca oraz Hadis Zubanović, napastnik, otrzymali propozycję z ŁKS. Z kolei Bartłomiej Chwalibogowski ma ofertę z Bełchatowa oraz klubów krakowskich, ale może wygrać ten trzeci... Kto wie czy nie zakończy się na przenosinach do Lubina, bo trener Czesław Michniewicz nawet wybiera się na ostatnie spotkanie Zagłębia w tej rundzie - z KSZO. (...)
Morpheus napisał(a):Ja proponuję zacząć szukać wzmocnień na 4 lub 3 ligę. Bo jeśli nas zdegradują to takie Folce, Berki, Pachy i inne Hosicie w czwartej lidze grać nie będą.
Morpheus napisał(a):Ja proponuję zacząć szukać wzmocnień na 4 lub 3 ligę. Bo jeśli nas zdegradują to takie Folce, Berki, Pachy i inne Hosicie w czwartej lidze grać nie będą.
e-net napisał(a):
te gruby sklej dupe juz i smigaj na giekse bo te twoje teksty juz mnie oslabiaja.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników