Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
Crespo napisał(a): .... jak siadałem na młynie i patrzyłem jak sie "przedszkole" schodzi to juz wiedzialem ze doping bedzie słaby ....
bartekcz92 napisał(a):
A to ,ze przedszkole zeszlo sie gdy weszles na mlyn (czyli po stracie bramki)
to tylko dobrze swiadczy o tej mlodzierzy! Przynajmniej wierzyli do konca w przeciwienstwie do tych co z mlyna wychodzili!
WOJTEK napisał(a):Koledzy - nie bzdurzcie. Z drugiej strony nie wyglądało to źle. Nie ma czego się wstydzić.
Crespo napisał(a):
a ciągnąc dywagacje dalej to nie wierze ze przy obecnych mozliwosciach nie jestesmy wstanie na młynie zrobic "piekła" .. przykład: wyjazdy!! tam jakos sie udaje ... dlaczego? ..
Franz napisał(a):Doping żenada jak na każdym ważnym meczu. I oczywiście przy takim czymś zrezygnowaliśmy z dalej oprawy bo po co to robić jak na sektorach mnóstwo przypadkowych ludzi :( .
Ader napisał(a):Zagłębie-Polonia
Doping żenada. Nic wiecej nie bede mowil. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła Polonia. Duża liczba jak na nich , oprawa nawet ładnie wyglądajaca,dobry doping, dopiero po meczu ze 3 bluzgi. U nas jak zwykkle najgłosniej Polonia bytomska...
Zagłębie-Cracovia
Extra doping przez 10 minut. Reszta normalka hokejowa...
mezo napisał(a):
Gdyby nie naprawde b. pozytywna kartoniada to bym cos napisal. Ale tak do sprawy podchodzic sie nie powinno. Jesli wychodzisz z takiego zalozenia... :? Sam wiesz, ze na kazdym meczu znajdzie sie mniej lub wiecej przypadkowych ludzi. To czy w takim razie opraw robic sie w ogole nie powinno ??
CharoN^ napisał(a):A teraz do meritum, albo będę musiał zgodzic się ze słowami nadwornego napinacza, że u nas nie ma klimatu na piłke (co mnie bardzo boli), albo trzeba zacząc coś robic... Ja nie wiem, czy obecne miejsce jest dobre dla młyna, upieram się, że powinien on byc przeniosiony jak najdalej w stronę przyjezdnych. Tam już powinna byc przeprowadzona selekcja, na koronie stoją odpowiednie osoby i wpuszczają tych, co się nadają (oczywiscie miedzy sektorami nie ma przejscia, zrobic jakas blokade). Może dla niektórych to brzmi dziwnie, ale póki nie podejmiemy radykalnych kroków, nasz doping zawsze będzie mizerny na Ludowym. Chocby na pierwszym meczu po reformie w młynie było 300 osób, niech będzie. Jak inni zobaczą, że śpiewa każdy, i nie ma przedszkola to z czasem się zejdą. A wiadomo... kto nie śpiewa ten wylatuje, albo zbiera 'nagrode'.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników