22 X Niedziela "Dzień z Zagłębiem" (piłka,hokej)

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez Sadek 2006-10-22, 8:56 pm

Ale fantastycznie też nie..

Trans 8)

Sadek
dj. transfer

Postprzez Crespo 2006-10-22, 9:09 pm

poczatek meczu i doping trzymał poziom ... po stracie bramki padło .... jak siadałem na młynie i patrzyłem jak sie "przedszkole" schodzi to juz wiedzialem ze doping bedzie słaby .... podczas meczu rozejrzałem sie po najblizszych osobach to na jakies 20 osob darło ryja wraz ze mna max 4-5 ... to jest parodia ... reszta tej dzieciarni rusza ustami udajac ze spiewaja lub mrucza cos pod nosem ... i jak ma byc dobry doping ? ... nie dziwie sie osoba ktore na mlyn juz nie przychodza z racji takiego stanu ...
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez Franz 2006-10-22, 9:22 pm

Doping żenada jak na każdym ważnym meczu. I oczywiście przy takim czymś zrezygnowaliśmy z dalej oprawy bo po co to robić jak na sektorach mnóstwo przypadkowych ludzi :( .
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez bartekcz92 2006-10-22, 9:31 pm

Crespo napisał(a): .... jak siadałem na młynie i patrzyłem jak sie "przedszkole" schodzi to juz wiedzialem ze doping bedzie słaby ....

Jak nie ma na kogo zwalic to zawsze najlepiej na dzieci i przedszkole :shock:
Prawda jest taka ,ze za 20 lat to bedzie przyszlosc mlyna i cieszmy sie ,ze bedziemy miec zastepcow:!:
A to ,ze przedszkole zeszlo sie gdy weszles na mlyn (czyli po stracie bramki)
to tylko dobrze swiadczy o tej mlodzierzy! Przynajmniej wierzyli do konca w przeciwienstwie do tych co z mlyna wychodzili!
Podsumowujac:
Pierwsze 20 minut niezle ,a potem beznadzieja!
+ dla Krzywego ,bo mimo wszystko chcial ,zeby bylo glosniej...
bartekcz92

Postprzez Crespo 2006-10-22, 9:49 pm

bartekcz92 napisał(a):

A to ,ze przedszkole zeszlo sie gdy weszles na mlyn (czyli po stracie bramki)
to tylko dobrze swiadczy o tej mlodzierzy! Przynajmniej wierzyli do konca w przeciwienstwie do tych co z mlyna wychodzili!

Człowieku chodziło mi o młynie przed meczem jaka była sytuacja ... ja tam podczas meczu nie widziałem zadnych roszad no chyba ze trace wzrok ... :?
a ciągnąc dywagacje dalej to nie wierze ze przy obecnych mozliwosciach nie jestesmy wstanie na młynie zrobic "piekła" .. przykład: wyjazdy!! tam jakos sie udaje ... dlaczego? ..
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez Crespo 2006-10-22, 9:53 pm

no i oczywiscie wielki + dla Krzywego widac ze daje z siebie wszystko ...
Crespo
Znawca Herbów

Postprzez Sir 2006-10-22, 10:09 pm

WOJTEK napisał(a):Koledzy - nie bzdurzcie. Z drugiej strony nie wyglądało to źle. Nie ma czego się wstydzić.

Najlepszy początek i napis FANATYCY..to było coś pięknego dla oka.

Potem POLITYCY DO BRYNICY...z humorem :D

GDYBY GRALI BYLBY DOPING...GRAJA KASZANE WIEC DOPINGU NIE MA. TAKA SĄ REALIA
Sir

Postprzez bartekcz92 2006-10-22, 10:09 pm

Crespo napisał(a):
a ciągnąc dywagacje dalej to nie wierze ze przy obecnych mozliwosciach nie jestesmy wstanie na młynie zrobic "piekła" .. przykład: wyjazdy!! tam jakos sie udaje ... dlaczego? ..

Tu kazdy ma inne zdanie! Doping w pierwszej polowie naprawde nie byl zly , bramka strzelona przez Polonie zatkala wiekszosc osob ,ktore myslaly ze wygramy 3:0! Tak sie jednak nie stalo! Zaglebie gralo po prostu slabo ,a kibice sie dostosowali... Jaka gra taki doping!
bartekcz92

Postprzez mezo 2006-10-22, 10:36 pm

Franz napisał(a):Doping żenada jak na każdym ważnym meczu. I oczywiście przy takim czymś zrezygnowaliśmy z dalej oprawy bo po co to robić jak na sektorach mnóstwo przypadkowych ludzi :( .

Gdyby nie naprawde b. pozytywna kartoniada to bym cos napisal. Ale tak do sprawy podchodzic sie nie powinno. Jesli wychodzisz z takiego zalozenia... :? Sam wiesz, ze na kazdym meczu znajdzie sie mniej lub wiecej przypadkowych ludzi. To czy w takim razie opraw robic sie w ogole nie powinno ??
mezo

Postprzez kawa1984 2006-10-23, 12:00 am

Ader napisał(a):Zagłębie-Polonia

Doping żenada. Nic wiecej nie bede mowil. Bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła Polonia. Duża liczba jak na nich , oprawa nawet ładnie wyglądajaca,dobry doping, dopiero po meczu ze 3 bluzgi. U nas jak zwykkle najgłosniej Polonia bytomska...

Zagłębie-Cracovia
Extra doping przez 10 minut. Reszta normalka hokejowa...

Przybylem...zobaczylem...i jestem zniesmaczony....zgadzam sie z Aderem na takie mecze doping pozostawial wiele do zyczenia

Mimo wszystko: "Na dobre i na zle...."
kawa1984

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-10-23, 9:40 am

mezo napisał(a):
Gdyby nie naprawde b. pozytywna kartoniada to bym cos napisal. Ale tak do sprawy podchodzic sie nie powinno. Jesli wychodzisz z takiego zalozenia... :? Sam wiesz, ze na kazdym meczu znajdzie sie mniej lub wiecej przypadkowych ludzi. To czy w takim razie opraw robic sie w ogole nie powinno ??

Dobra ale co byl dalo pomachanie flagami i inne rzeczy jak nie bylo dopingu ? Była by to poprostu dalsza czesc zenady ktora oglądalismy wczoraj na Ludowym, zarówno pilkarsko jak i i kibicowsko .Robic dalsza czesc oprawy zeby słyszec nadal tylko Polonie ? Doping wg mnie najslabszy w tym sezonie, bo byl w 2 polowie jeszcze slabszy od tego jest zwykle, a przy takiej liczbie Polonia powinna sobie usiasc i sluchac, a bylo na odwrót.[/url]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez CharoN^ 2006-10-23, 9:46 am

+ za kartoniade, jestem pozytywnie zaskoczony. A teraz kilka słów o najważniejszym. Po pierwsze, zrozumcie, że u nas niebędzie dobrego dopingu nigdy, jeżeli na sektory młyna przychodzą sobie rodzinki, albo dziadki... Wczoraj byłem świadkiem niecodziennego zdarzenia, przyszła rodzinka, wzięła 2 karty (z kartoniady), i poszła na inny sektor, żeby pod dupe miec (zwróciłem uwage młodszemu, to uciekł z kartką)... Cóż z tego, że stało 1500 osób? Ja stałem w najbardziej skrajnym, 2 w strone przyjezdnych od gniazda, i co? Tam to w ogóle piknik, albo siedzą, a jak wstaną to żeby poziewac, i jeszcze najlepsze: na hasło 'wstawac tu jest młyn' wielce oburzeni powiedzieli, że młyn to jest 'tam', na prawo... Ładna parodia.

A teraz do meritum, albo będę musiał zgodzic się ze słowami nadwornego napinacza, że u nas nie ma klimatu na piłke (co mnie bardzo boli), albo trzeba zacząc coś robic... Ja nie wiem, czy obecne miejsce jest dobre dla młyna, upieram się, że powinien on byc przeniosiony jak najdalej w stronę przyjezdnych. Tam już powinna byc przeprowadzona selekcja, na koronie stoją odpowiednie osoby i wpuszczają tych, co się nadają (oczywiscie miedzy sektorami nie ma przejscia, zrobic jakas blokade). Może dla niektórych to brzmi dziwnie, ale póki nie podejmiemy radykalnych kroków, nasz doping zawsze będzie mizerny na Ludowym. Chocby na pierwszym meczu po reformie w młynie było 300 osób, niech będzie. Jak inni zobaczą, że śpiewa każdy, i nie ma przedszkola to z czasem się zejdą. A wiadomo... kto nie śpiewa ten wylatuje, albo zbiera 'nagrode'.

ot taka spora refleksja po tym meczu, pzdr :wink:
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez the djinn 2006-10-23, 10:15 am

CharoN^ napisał(a):A teraz do meritum, albo będę musiał zgodzic się ze słowami nadwornego napinacza, że u nas nie ma klimatu na piłke (co mnie bardzo boli), albo trzeba zacząc coś robic... Ja nie wiem, czy obecne miejsce jest dobre dla młyna, upieram się, że powinien on byc przeniosiony jak najdalej w stronę przyjezdnych. Tam już powinna byc przeprowadzona selekcja, na koronie stoją odpowiednie osoby i wpuszczają tych, co się nadają (oczywiscie miedzy sektorami nie ma przejscia, zrobic jakas blokade). Może dla niektórych to brzmi dziwnie, ale póki nie podejmiemy radykalnych kroków, nasz doping zawsze będzie mizerny na Ludowym. Chocby na pierwszym meczu po reformie w młynie było 300 osób, niech będzie. Jak inni zobaczą, że śpiewa każdy, i nie ma przedszkola to z czasem się zejdą. A wiadomo... kto nie śpiewa ten wylatuje, albo zbiera 'nagrode'.

w 100% popieram, zróbmy coś w końcu !!
byle łachmyty przyjeżdżają do nas i my nieistniejemy!
the djinn

Postprzez PTAQ84 2006-10-23, 10:47 am

Charon w 100% się z tobą zgadzam..ilość nie równa się jakości!
ciekawa tendencja że na wyjazdach 95% towarzystwa śpiewa i nie ma tam przypadkowych ludzi..

a teraz z innej beczki..
brawo że Szymon choć na chwile podjął się prowadzenia dopingu niestety co niektórzy to olali szczególnie młodzi bo zapewne nie wiedzą że gdy srali w pieluchy to Szymon gardło zdzierał i ogarniał ten cały burdel..
ukłony także dla Krzywego gdyby nie on to byśmy przemilczeli drugą połowe..

jeżeli ekipa "sportowa" nam w tym nie pomoże to będzie tak jak jest..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Bytomianie 2006-10-23, 2:38 pm

Problem przedszkola w młynie nie tylko was dotyczy :? W pierwszej połowie jak 2-3 razy (w tym raz pozdrawiając Polonię) cały stadion krzyknął to efekt był piorunujący, poszło dobrze. Bramka do szatni podcięła skrzydła na trybunach, bo w 2 połowie rzeczywiście u was słabo aż w szoku byłem. Chociaż zawsze jak u was jestem to na boisku wtope mamy więc i wam się bardziej śpiewać chce. Frekwencja pierwsza klasa :!: Spóźniliśmy się bo z Bytomia pociąg jechał opóźniony a do tego w Szopienicach nas wysadzili. Z Bytomia ok. 470 osób nie więcej.
Bytomianie

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice