DWAJ W PIAŚCIE!!!!

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez pszemko 2003-01-30, 8:57 pm

Jak wiekszość z was Jestem zdziwiony że nasze grajki testowane są akurat w Piaście. Skoro podaobaja sie trenerowi piasta dalekie niecelne wrzuty z autu pana Marka i kółeczka w srodku boiska pana Rafała to jego sprawa. Chciałbym aby ci zawodnicy dostali sie do tego klubu i żeby zagrali 15 marca na Ludowym, było by to ciekawe wydarzenie które napewno by przyciągneło wiecej kibiców na stadion. Napewno nie będę wyzywał nikogo z nich bo tego nigdy nie robiłem ni niezamierzam robić.
pszemko

Postprzez Gość 2003-01-30, 10:48 pm

Co wy tak na punkcie tych 2 "gwiazdorow" ?? Niech se graja gdzie chca. Apropo z tym ze jak zagraja w Piescie to racja moglo by wiecej ludzi sciagnac. Ale chlopaki do marca jest jeszzze troszke i to nic pewnego czy oni zagraja na ludowym czy wogole zagraja na piascie. Bedizemy sie podniecac jak juz bedzie wiadome na 100 % co i jak!! Pozdro all
Gość

Postprzez Habeer 2003-02-03, 8:53 am

Panowie,tylko należy się z tego cieszyć,że ktoś ich chce.W końcu to nasi wychowankowie.A z drugiej strony - oni,jak Bolek i Lolek...
Zawsze razem :shock: :shock:
Habeer

Postprzez Michał 2003-02-04, 12:21 pm

Panowie pamiętajcie o 1 postawowym fakcie. To nie Adamczyk z Baczynskim wypieli sie na Zagłebie bo chcieli zarabaic wiećej kasy czy z innego powodu, tylko to klub podziekował im. A to zasadnicza róznica moim zdaniem. Skoro zostali bezrobotnymi wiadomo ze zaczęli szuakć innego pracodacy. A że akurat Piast...
Michał

Postprzez WOJTEK 2003-02-04, 1:45 pm

CZY W POLSCE JEST TYLKO PIAST???DOSKONALE WIEDZĄ,ŻE PIAST MOŻE WALCZYĆ Z ZAGŁĘBIEM.I CO? IDĄ TAM.CZY BĘDĄ MARKOWAĆ GRĘ I STRZELĄ SAMOBÓJA???MYŚLĘ,ŻE NIE.A ŻE ICH WYJEBALI OD NAS O TYLKO PLUS DLA DZIAŁACZY.
WOJTEK
Adventure Group

Do Marka i Rafała

Postprzez Monti 2003-02-04, 2:06 pm

Kieruję te słowa do Marka i Rafała , bo wiem że jeden z nich tu zaglada. Chłopaki większość kibiców Zagłębia (przynajmniej tych których ja znam ) życzy wam jak najlepiej. rozumiemy że odejście z klubu to nie wasza decyzja , że to klub zrezygnował z was a nie wy z Zagłębia. Wiemy że gdziekolwiek rzucą was sportowe losy , zawsze w waszym sercu pozostanie cień Zagłębia i że zawsze nawet grając w Piaści dobrą grą bedziecie udowadniać że jesteście zagłębiakami że tu uczyliscie się grać w piłke. Życzymy wam sukcesów .
Monti
Moderator

Postprzez voytech 2003-02-04, 2:10 pm

Zgadzam sie z Montim.
voytech

potwierdzam

Postprzez BlajPioS 2003-02-04, 5:36 pm

Wreszcie biorą górę modre postawy i dobrze, że włączył się również moderator, pamiętający chyba też inicjatywy ze strony zawodników nawiązania łączności. Popieram więc jak i poprzednicy - wreszcie nie ma odtrącania tych, co wyszli przecież z tego samego zagłębiowskiego gniazda - tylko jest życzliwość i pomoc do zachowania tego co łączy, nie mówiąc już o sprawiedliwości, bo nawet gdyby sami szukali innej pracy to jeszcze nie od razu można mówić o zdradzie a cóż dopiero, gdy im podziękowano.
BlajPioS

Wojtek

Postprzez bankier 2003-02-04, 10:23 pm

Wojtek zaczniesz wreszcie używać mózgownicy zanim coś napiszesz na tym forum? Daj juz spokój chłopakom (RB MA)! Mają prawo grac gdzie chcą i basta! Nie masz prawa dyktowac im co mają robić! Wylecz sie wreszcie ze swojego chorego fanatyzmu. Zgadzam się z tym co napisał Monti.
bankier

A tak sobie chciałem coś napisać

Postprzez Lolit 2003-02-04, 11:10 pm

:roll: A ja myślę, że spoko.
:P
Nie wiadomo czy zagraja w Piaście, to tylko w tej chwili testy. Nawet jesli zagraj 15 marca i Piast wygra (mam nadzieje ze nie) to jeszcze zostanie 14 kolejek i jak je wygramy to awans pewny.
Pozdro for all !!!!!!!
Lolit

Postprzez WOJTEK 2003-02-05, 7:56 am

BANKIER!TAK JAK ONI MAJĄ PRAWO GRAĆ W PIAŚCIE TAK JA MAM PRAWO SIĘ Z TEGO NABIJAĆ.A KIM TY JESTEŚ BY MNIE POUCZAĆ.CZY UWAŻASZ SIE ZA MĄDRZEJSZEGO?JEŚLI TAK TO JAKIE KRYTERIA PRZYJMUJESZ???CZEKAM NA ODPOWIEDĹš.
WOJTEK
Adventure Group

Wojtek

Postprzez bankier 2003-02-05, 8:00 am

A gdzie jest napisane, że ja jestem mądrzejszy? Jeśli znajdziesz taką uwagę na tym forum to wtedy Ci odpowiem.
bankier

Wojtek

Postprzez bankier 2003-02-05, 8:02 am

A to co pisze na tym forum jest tylko wyrazem dezaprobaty dla Twoich przekonań oraz próbą negowania wszelkich form "chorego" fanatyzmu.
bankier

Postprzez WOJTEK 2003-02-05, 8:26 am

CZY TY CZYTASZ MOJE WPISY?ROZUMIESZ JE?
"CHORY FANATYZM" :lol: :lol: :lol:
WOJTEK
Adventure Group

do Wojtka

Postprzez BlajPioS 2003-02-05, 12:00 pm

Prawo do wyrażania sądów, nawet nabijania się z postaw konkretnych osób - to jedno. Coś zupełnie innego jednak jest: poniżać innych, wyzywać, patrzeć tak jednostronnie że to już prawie kłamstwo albo nawet i kłamstwo. To nie przystoi naszej godności, tak się zachowywać. Tak samo coś zupełnie innego i tak samo niedozwolone: prezentować się wulgarnie, bluzgać i narzucać to jakiemuś gronu osób, tak, jakby to było w tej grupie normalnie. Wiącej - grupa ma prawo i obowiązek się bronić, by nie uważano, że to jest poziom tej grupy. Weź i to pod uwagę. Załóżmy, że tak jest, że kiedyś rzeczywiście przeżyłeś w życiu jakiś zawód, nawet ktoś skrzywdził Cię i słusznie masz pretensje do niektórych osób. Nie przekroczyć jednak poziomu rozżalenia, pozostanie na poziomie bluzgów - nikomu nic nie daje. Tobie samemu szkodzi - nie wyjdziesz poza ten poziom. Innym też nie pomaga, którzy uczestniczą. Ci co krzywdzili - tylko mają dla siebie usprawiedliwienie. A przecież to, jak napisałem, skrajne założenie, jakie można wywieść z Twoich wynurzeń. Nawet, jeżeli tak byłoby - to, jak już napisałem, nie jest rozwiązaniem bluzganie. Tym bardziej - jeżeli nie było aż tak przykro i źle. Szczerze proszę: przemyśl to i postaraj się o ten jeden stopień chociaż ?polepszyć". Wtedy tym skuteczniejsze będą pełne pasji Twoje ?wejścia", bo przecież chyba za tę szczerość i pasję większość Cię na tym forum ceni. Jednocześnie pozdrawiam naprawdę, niezależnie jak do tych szczerych słów podejdziesz
BlajPioS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna