Mecze 2 ligi w TVP3

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez drewinio 2006-10-18, 10:44 am

Pokazali nasz mecz w TV jak nam nie szło :D. Teraz jak Zagłębie jest na fali nie puszczają meczy z udziałem klubu z Sosnowca w Hanysowskiej TVP.
drewinio

Postprzez T_misiek 2006-10-18, 10:49 am

To że nie chcą transmitować meczy Zagłębia jest zasługą naszego wspaniałego rudego h....!! To jego polityka w zeszłym sezonie i konflikt z tvp3 Katowice. Mam tu na myśli nie wpuszczanie kamer na Stadion Ludowy. Dlatego mnie akurat nie dziwi brak transmisji z Ludowego.
Jeżeli chodzi o tyle transmisji meczy Jagielloni to naprawde lansowanie tej drużyny staje się już nudne.
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2006-10-18, 11:10 am

T_misiek napisał(a):To że nie chcą transmitować meczy Zagłębia jest zasługą naszego wspaniałego rudego h....!! To jego polityka w zeszłym sezonie i konflikt z tvp3 Katowice. Mam tu na myśli nie wpuszczanie kamer na Stadion Ludowy. Dlatego mnie akurat nie dziwi brak transmisji z Ludowego.
Jeżeli chodzi o tyle transmisji meczy Jagielloni to naprawde lansowanie tej drużyny staje się już nudne.

O czym ty bredzisz. Co ma dyr.Rudy do programu TVP3. Ciekawe za co jeszcze wg. ciebie Pan Rudy ma odpowiadać? Jakoś w tym sezonie to kamery są non stop na Ludowym, są wywiady czy to z Rudym czy ostanio z Dworczykiem,w przerwie przed sezonem co chwila był jakiś temat o Zagłębiu, ato relacje w PT z meczy.W końcu chyba to TVP3 decyduje o ramówce a nie Dyr.
A poza tym Nie ma żadnej oficjalnej informacji na temat meczu ze Śląskiem.
To napierdzielenie bez przerwy na Rudego przez niektórych staje sie nudne.
Przemek26

Postprzez WOJTEK 2006-10-18, 2:40 pm

T_misiek napisał(a):To że nie chcą transmitować meczy Zagłębia jest zasługą naszego wspaniałego rudego h....!! To jego polityka w zeszłym sezonie i konflikt z tvp3 Katowice. Mam tu na myśli nie wpuszczanie kamer na Stadion Ludowy. Dlatego mnie akurat nie dziwi brak transmisji z Ludowego.
A chcesz wylecieć ? Waż słowa bo to ostatnie ostrzeżenie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez tuli 2006-10-18, 2:55 pm

A mnie brak transmicji na TVP3 jakoś nie martwi - przynajmniej frekwencja będzie większa na meczu, bo pewnie jakby mecz był w tv to by się trochę takich znalazło co by wolało siedzieć z piwkiem przed tv niż iść i pomóc drużynie na "Ludowym".
tuli

Postprzez drewinio 2006-10-18, 4:08 pm

Z drugiej strony Pikniki by zostali w domach a większość na stadionie ryczała by jak lwy :D
drewinio

Postprzez michal_es 2006-10-18, 6:17 pm

spokojnie Panowie , za rok mam nadzieję , że będziemy grali w ekstralkasie i w TV będzie można oglądać więcej meczy Zagłębia :) , a z drugiej strony to czy tak naprawde zależy Wam na transmisjach w TV ?? Przecież mecz o wiele ładniej wygląda , gdy się go ogląda z trybun stadionu :)
michal_es

Postprzez mezo 2006-10-18, 6:24 pm

Z dwóch meczy : Zagłębie : Polonia , Ślask : Zagłębie, korzystniej oczywisice byloby gdyby transmitowany byl ten pierwszy. !
mezo

Postprzez michal_es 2006-10-18, 6:26 pm

pewnie , że korzystniej , ale kto się tym interesuje wie , że Zagłębie ma świetnych kibiców , a kto jeszcze nie wie ,a mógłby się o tym teraz przekonać (TV) to jeszcze o nas usłyszy :) a tym czasem koncentrujmy się na meczu niedzielnym :)
michal_es

Postprzez laBombonera 2006-10-18, 7:30 pm

mecze ktore byly w tv Kszo-Jaga, Pol.W-Ruch, Kmita-Pol.B, Piast-Miedz,
Miedz-Jaga,Unia -Kszo,Ruch-Bydgoszcz,Pol.W-Slask,Jaga-Pol.B,
Stal-Zaglebie .i te ktore maja podobno byc Zawisza-Lechia,Stal-Jaga,Ruch-Lechia,Podbeskidzie-Ruch
a wiec liderami sa Jaga -4 Ruch-4 (mam nadzieje ze prawdziwa tabela tak nibedzie wygladac :) )moze sie gzies pomylilem wiec jesli jest ktos tak samo wqwiony jak to moze mnie poprawic.
coz zostaje tylko i Az radio
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez Sir 2006-10-19, 6:57 am

laBombonera napisał(a):mecze ktore byly w tv Kszo-Jaga, Pol.W-Ruch, Kmita-Pol.B, Piast-Miedz,
Miedz-Jaga,Unia -Kszo,Ruch-Bydgoszcz,Pol.W-Slask,Jaga-Pol.B,
Stal-Zaglebie .i te ktore maja podobno byc Zawisza-Lechia,Stal-Jaga,Ruch-Lechia,Podbeskidzie-Ruch
a wiec liderami sa Jaga -4 Ruch-4 (mam nadzieje ze prawdziwa tabela tak nibedzie wygladac :) )moze sie gzies pomylilem wiec jesli jest ktos tak samo wqwiony jak to moze mnie poprawic.
coz zostaje tylko i Az radio

przeciez mial byc transmitowany nasz mecz we Wrocławiu?? Czy cos sie juz zmienilo?
Sir

Postprzez michal_es 2006-10-19, 8:43 am

no mecz ze Śląskiem też zdjęli z anteny na rzecz innej transmisji , ale kto będzie chciał to na mecz pojedzie , ale jak wiadomo nie każdy może sobie pozwolic na wszystkie wyjazdy ( $$ ) ja napisałem maila do redaktora naczelnego TVP 3 z zapytaniem co sprawiło , że oba mecze Zagłębia zdjęli z anteny , jak mi odpisze natychmiast tutaj tę odpowiedź zamieszczę , a tym czasem wszyscy na stadion !! :)
michal_es

Postprzez August 2006-10-19, 1:22 pm

Z tego wynika, iż ktoś w telewizji nie uważa naszej drużyny za atrakcyjną , aby pokazywać mecze z jej udziałem albo ma jakąś awersje do Sosnowca.
August

Postprzez barthez 2006-10-19, 1:40 pm

August napisał(a):Z tego wynika, iż ktoś w telewizji nie uważa naszej drużyny za atrakcyjną , aby pokazywać mecze z jej udziałem albo ma jakąś awersje do Sosnowca.

tym lepiej niech cała uwaga skupi się na innych a my sobie spokojnie zrobimy awans
barthez

Postprzez Gość 2006-10-19, 2:55 pm

Od osoby mocno związanej z klubem dowiedziałem się że to nie telewizja zrezygnowała ale rudy ch... znowu zmienił zdanie. Resztę sobie dopowiedzcie bo wszyscy wiemy o co poszło.
Gość

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników