Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
T_misiek napisał(a):To że nie chcą transmitować meczy Zagłębia jest zasługą naszego wspaniałego rudego h....!! To jego polityka w zeszłym sezonie i konflikt z tvp3 Katowice. Mam tu na myśli nie wpuszczanie kamer na Stadion Ludowy. Dlatego mnie akurat nie dziwi brak transmisji z Ludowego.
Jeżeli chodzi o tyle transmisji meczy Jagielloni to naprawde lansowanie tej drużyny staje się już nudne.
A chcesz wylecieć ? Waż słowa bo to ostatnie ostrzeżenie.T_misiek napisał(a):To że nie chcą transmitować meczy Zagłębia jest zasługą naszego wspaniałego rudego h....!! To jego polityka w zeszłym sezonie i konflikt z tvp3 Katowice. Mam tu na myśli nie wpuszczanie kamer na Stadion Ludowy. Dlatego mnie akurat nie dziwi brak transmisji z Ludowego.
Jeżeli chodzi o tyle transmisji meczy Jagielloni to naprawde lansowanie tej drużyny staje się już nudne.
laBombonera napisał(a):mecze ktore byly w tv Kszo-Jaga, Pol.W-Ruch, Kmita-Pol.B, Piast-Miedz,
Miedz-Jaga,Unia -Kszo,Ruch-Bydgoszcz,Pol.W-Slask,Jaga-Pol.B,
Stal-Zaglebie .i te ktore maja podobno byc Zawisza-Lechia,Stal-Jaga,Ruch-Lechia,Podbeskidzie-Ruch
a wiec liderami sa Jaga -4 Ruch-4 (mam nadzieje ze prawdziwa tabela tak nibedzie wygladac :) )moze sie gzies pomylilem wiec jesli jest ktos tak samo wqwiony jak to moze mnie poprawic.
coz zostaje tylko i Az radio
August napisał(a):Z tego wynika, iż ktoś w telewizji nie uważa naszej drużyny za atrakcyjną , aby pokazywać mecze z jej udziałem albo ma jakąś awersje do Sosnowca.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników