Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez krzysztof 2006-10-11, 8:09 am

August napisał(a):Z Janickim pewnie trzeba się będzie rozstać, bo widać ze nic z tego nie będzie. Wydaje mi się, że działacze już powinni się rozglądać za wzmocnieniem ataku bo w praktyce mamy na poziomie tylko jednego Folca to chyba za mało.

Oby nie powrócił temat Kubisza ;-)
krzysztof

Postprzez STACH PL 2006-10-11, 2:42 pm

krzysztof napisał(a):
August napisał(a):Z Janickim pewnie trzeba się będzie rozstać, bo widać ze nic z tego nie będzie. Wydaje mi się, że działacze już powinni się rozglądać za wzmocnieniem ataku bo w praktyce mamy na poziomie tylko jednego Folca to chyba za mało.

Oby nie powrócił temat Kubisza ;-)

Pan Kubisz nie dorasta Sławkowi i Jackowi do pięt więc nie ma co u nas szukać, III-liga to teraz max jego możliwości
zresztÄ… Kubisz to pomocnik a nie napastnik
STACH PL

Postprzez August 2006-10-11, 3:06 pm

Zdaje się, że Kubiszowi i w III lidze nie bardzo idzie, więc nie ma tematu.
August

Postprzez derdzik 2006-10-13, 2:39 pm

TERAZ KIEDY AREK KLODA JEST KONTUZJOWANY WLADZE KLUBU MUSZA POMYSLEC O JAKIMS PILKARZU NA PRAWA OBRONE BO BEDNAR MA KONTRAKT DO GRUDNIA, NIE WIADOMO CZY BEDZIE CHCIAL PRZEDLUZYC. OSOBISCIE MYSLE ZE SZKODA BY BYLO TEGO PILKARZA CHOCIAZ LEPIEJ BY SIE PREZENTOWAL NA PRAWEJ POMOCY.
derdzik

Postprzez emdżej 2006-10-13, 3:09 pm

Jest jeszcze Paweł Lisiecki :lol: :lol: :lol: :lol:
emdżej

Postprzez kriss68 2006-10-13, 4:26 pm

Paweł Lisiecki zagrał wiosną w 3 spotkaniach , lecz nie były one zbyt udane.
Spróbował bym raczej wyciągnąć z rezerw Korony Kielce -Przemysława Cichonia /o którego starał sie kiedyś K.Tochel / , bo to dobry i odpowiedni gracz na prawą stronę.
kriss68

Postprzez zag23 2006-10-17, 11:59 am

Podobno Zagłębie jest zainteresowane pozyskaniem byłego napastnika naszego klubu Przemysława Pitrego z Lecha Poznań. Czy to jest prawda ? Przydałby się nam taki napastnik.

http://90minut.pl/transfery.php?id_sezo ... 2&poziom=2[/u]
zag23

Postprzez krzysztof 2006-10-17, 12:04 pm

Czytałem też w FUCKcie, że Zagłębie zainteresowane jest też Kosmalskim z Polonii W.
Przerwa zimowa pokaże jakie będą ruchy. Na pewno nie ma czasu na przemeblowywanie drużyny, warto jednak pozyskać równorzędnych zmienników na każdą pozycję.
Ciekawe jakie ruchy będą na pozycji bramkarza. Czy Wierzchowski dostanie jeszcze szansę ?
krzysztof

Postprzez Diouf39 2006-10-17, 1:03 pm

Wierzchowski i Pitry aut.
Ale to tylko moje zdanie.
Diouf39

re

Postprzez Qba 2006-10-17, 1:52 pm

Pitry? a czemu nie? gosc wie jak sie gra w pilke i o to chodzi, a ze opuscil Zaglebie-trudno, badzmy realistami - pieniazki...
Qba

Postprzez MrCricket 2006-10-17, 3:10 pm

Pitry i Kosmalski- jeżeli te pogłoski są prawdziwe, to chętnie widziałbym tych ludzi na wiosnę w Zagłębiu. O dobrych napastników jest w Polsce ciężko, a nam takowi są bardzo potrzebni w walce o awans.
MrCricket

Postprzez August 2006-10-17, 3:37 pm

Z Gazety Wyborczej:
Czy Przemysław Pitry wróci do Zagłębia?
- Pomyślałem o tym po sobotnim meczu z Odrą Opole. Od pomysłu do realizacji jednak daleka droga - mówi Wojciech Rudy, dyrektor klubu z Sosnowca.
Przemysław Pitry jeszcze w barwach ZagłębiaPitry odszedł z Zagłębia zimą. Wiosnę spędził w Amice Wronki, gdzie grał dużo i zewsząd zbierał pochwały. Krzysztof Chrobak, ówczesny trener Amiki, stwierdził nawet w jednym z wywiadów, że 25-letni Pitry może być odkryciem ekstraklasy.
Latem po połączeniu Amiki z Lechem Poznań piłkarz rodem z Pszczyny stracił jednak miejsce w podstawowej jedenastce.
- Pewnie stąd i pomysł, bym wrócił do Sosnowca. Nie powiem nie, ale nie powiem też i tak. Do grudnia, gdy przyjdzie czas na takie decyzje, zostało jeszcze trochę czasu. Nie ukrywam, że gra w ekstraklasie zawsze była moim marzeniem. To się spełniło, ale nie do końca jestem zadowolony. Nie oznacza to jednak, że na kogoś się obraziłem. Zaciskam zęby i walczę, by wrócić do podstawowego składu - mówi piłkarz.
Dyrektor Rudy podkreśla, że decyzje o zmianach kadrowych zapadną dopiero po zakończeniu rundy i w głównej mierze będą zależeć od woli prezesa Giancarlo Motto. - Myślę, że ewentualne wypożyczenie Przemka wchodzi w rachubę - zastanawia się.
Pitry: - Gdy odchodziłem z Zagłębia, atmosfera wokół mnie nie była najlepsza. Zawsze jednak chętnie wracam do Sosnowca. To tutaj dostałem szansę gry i promocji.
Pitry trafił do Zagłębia za czasów trenera Krzysztofa Tochela. Grał nad Brynicą przez dwa sezony, strzelał efektowne gole i czarował grą szczególnie lewą nogą.
Dodajmy też, że Marcin Lachowski ma ofertę gry od beniaminka II ligi szwedzkiej.
Tymczasem sosnowiecki klub przygotowuje się już do niedzielnego meczu z Polonią Bytom. Spotkanie będzie transmitowane w regionalnej "Trójce". - Pracy jest dużo, a czasu zostało mało. Liczymy, że po ostatnich zwycięstwach kibice postarają się o rekord frekwencji - kończy Rudy.
August

Postprzez ziomo 2006-10-17, 3:57 pm

jak chce rekord to niech bilety obniży tak jak z jaga po 5 zł
ziomo

Postprzez laki 2006-10-17, 4:59 pm

Gdyby mógł to by tak zrobił , Rudy jest tylko pracownikiem SSA Z. S.
Wszystko w gesti Prezesa
laki

Postprzez mezo 2006-10-17, 5:21 pm

Czy Kosmalski nie jest czasem juz za stary dla Zagłębia. Jesli druzyna ma byc budowana pod pierwsza lige to raczej chyba juz nie powinnismy sprowadzac zawodnikow po 30- stce. Moze by i byl wartosciowy ale druzyne powinno sie odmladzac a nie sprowadzac coraz starszych zawodnikow. Z drugiej strony , patrzac na to z innej strony, zwazajac na fakt ze z napastnikami jest w naszej druzynie krucho, Pitry i Kosmalski byliby jak na druga lige BARDZO dobrym wzmocnieniem..., wraz z Folcem moglby stworzyc dobre trio. Tylko wtedy pozegnalibysmy pewnie Tadka. . .
mezo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników