PZPN - rózne

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rossoneri 2006-09-01, 3:21 pm

niestety za glupote trzeba placic ,choc Baniakowi sie nalezalo, ale niestety sami jestesmy sobie winni ,ze nie bedzie nas na meczu z Unia Janikowo i jestem strasznie wkurzony bo na nastepny mecz przyjdzie nam czekac 3 tygodnie, a co do meczu z Zawisza to nie popieralem zachowania naszych kibicow, poniewaz skupili sie wylacznie na Baniaku ,a doping dla naszej druzyny byl mizerny, choc oni tego bardzo potrzebowali, w koncu chodzimy na mecze dla nich i zeby im pomagac, a my bylismy zaslepieni nienawiscia do jakiegos frajera, ktory sie teraz z nas smieje bo zgarnal 3 pkt, mysle ze mial swoj udzial w sprawie Lachowskiego i teraz jeszcze mecz bez publicznosci
rossoneri

Postprzez Sergio_89 2006-09-01, 3:28 pm

W zupełności się zgadzam z "rossoneri" rzeczywiście podczas meczu za bardzo się skupiliśmy na baniaku!! :)
Sergio_89

Postprzez alien 2006-09-01, 3:42 pm

rossoneri napisał(a):niestety za glupote trzeba placic ,choc Baniakowi sie nalezalo, ale niestety sami jestesmy sobie winni ,ze nie bedzie nas na meczu z Unia Janikowo i jestem strasznie wkurzony bo na nastepny mecz przyjdzie nam czekac 3 tygodnie, a co do meczu z Zawisza to nie popieralem zachowania naszych kibicow, poniewaz skupili sie wylacznie na Baniaku ,a doping dla naszej druzyny byl mizerny, choc oni tego bardzo potrzebowali, w koncu chodzimy na mecze dla nich i zeby im pomagac, a my bylismy zaslepieni nienawiscia do jakiegos frajera, ktory sie teraz z nas smieje bo zgarnal 3 pkt, mysle ze mial swoj udzial w sprawie Lachowskiego i teraz jeszcze mecz bez publicznosci

masz racje powinnismy go przywitać chlebem i solą rozłożyc czerwony dywan i zadbac o to zeby czuł sie jak u siebie !!!

swoimi poczynaniami zdecydowanie dziala na swoją niekorzysc ....juz nie moge sie doczekac kiedy ponownie zawita do Sosnowca :twisted: :twisted:
alien

Postprzez mariusz76 2006-09-01, 4:54 pm

rossoneri napisał:
niestety za glupote trzeba placic ,choc Baniakowi sie nalezalo, ale niestety sami jestesmy sobie winni ,ze nie bedzie nas na meczu z Unia Janikowo i jestem strasznie wkurzony bo na nastepny mecz przyjdzie nam czekac 3 tygodnie, a co do meczu z Zawisza to nie popieralem zachowania naszych kibicow, poniewaz skupili sie wylacznie na Baniaku ,a doping dla naszej druzyny byl mizerny, choc oni tego bardzo potrzebowali, w koncu chodzimy na mecze dla nich i zeby im pomagac, a my bylismy zaslepieni nienawiscia do jakiegos frajera, ktory sie teraz z nas smieje bo zgarnal 3 pkt, mysle ze mial swoj udzial w sprawie Lachowskiego i teraz jeszcze mecz bez publicznosci

alien napisał
masz racje powinnismy go przywitać chlebem i solą rozłożyc czerwony dywan i zadbac o to zeby czuł sie jak u siebie !!!

swoimi poczynaniami zdecydowanie dziala na swoją niekorzysc ....juz nie moge sie doczekac kiedy ponownie zawita do Sosnowca

Popieram masz racje należało mu sie!!!
ale od tego meczu zaczeły sie kłopoty naszego klubu, niesądzisz ze to podejzane???
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez rossoneri 2006-09-01, 4:54 pm

alien po co Ty chodzisz na mecze ,bo juz teraz nie wiem, powiem Ci tylko ze mam w dupie Baniaka i chodze Na nasze Zaglebie, zeby kibicowac i pomagac mojej ukochanej druzynie, by wygrywala i zebym mogl potem wypic piwko i spedzic milo dalszy ciag dnia ,a doping w meczu z Zawisza byl fatalny praktycznie zaden ,o wiele gorszy niz gra naszych kopaczy ,i to my kibice powinnismy sie zapytac co zrobilismy, zeby Zaglebie wygralo ten mecz - NIC!!! bo wiekszosc traktowala to potyczke z jakims tam Baniakiem ,a nie mecz swojej ukochanej druzyny i za to trzeba sie wstydzic
rossoneri

Postprzez alien 2006-09-01, 5:39 pm

rossoneri napisał(a):alien po co Ty chodzisz na mecze ,bo juz teraz nie wiem, powiem Ci tylko ze mam w dupie Baniaka i chodze Na nasze Zaglebie, zeby kibicowac i pomagac mojej ukochanej druzynie, by wygrywala i zebym mogl potem wypic piwko i spedzic milo dalszy ciag dnia ,a doping w meczu z Zawisza byl fatalny praktycznie zaden ,o wiele gorszy niz gra naszych kopaczy ,i to my kibice powinnismy sie zapytac co zrobilismy, zeby Zaglebie wygralo ten mecz - NIC!!! bo wiekszosc traktowala to potyczke z jakims tam Baniakiem ,a nie mecz swojej ukochanej druzyny i za to trzeba sie wstydzic

po co chodze :roll: po to samo co Ty i wielu innych kibiców ...ale jak jakis hydrostwór oskarża piłkarzy druzyny ktorej kibicuje i jestem z nia "...na dobre i na zle..." to nie jest mi to obojetne. baniak pierwszy ale nie ostatni raz poznał "gościne" Zagłebiaków.

mariusz76 napisał(a):ale od tego meczu zaczeły sie kłopoty naszego klubu, niesądzisz ze to podejzane???

niestety panu b. nie spodobało sie u Nas, wykonal kilka telefonów i sie zaczelo .... :shock: ale juz niedlugo i jego dosięgnie sprawiedliwość :!: :evil:
alien

Postprzez bezsenny 2006-09-01, 7:29 pm

ale k.. nalezalo mu sie.. dobrze ze tak zwyzywalismy.. a pzpn jak zawsze musial jakos zareagowac..:/ idioci.. ale na Unii i tak nie byloby duzo ludzi..
bezsenny
Obserwowany

Postprzez Cygan 2006-09-01, 7:49 pm

Przepraszam, a czemu został usuniety post WAB'a na temat działań Adama? Tu też k***a NIE MA WOLNOŚCI SŁOWA?! . Domagamy sie tego na stadionie, a na własnym forum nie mamy??!! Co jest? Traktujemy wybiórczo posty? Ten kto może moderować ma wiekszą władzę od innych forumowiczów, ale niech nie używa jej w takich kwestiach (prywatnych)!!!
Cygan

Postprzez Leyton 2006-09-01, 8:26 pm

Faktycznie ! :shock:

A szkoda, bo pomimo tego, że nie zawsze mogę się zgodzić z wypowiedziami WAB`a, to był to jeden z najlepszych postów napisanych ostatnio na tym forum.
Leyton

Postprzez Sir 2006-09-01, 8:34 pm

Leyton napisał(a):Faktycznie ! :shock:

A szkoda, bo pomimo tego, że nie zawsze mogę się zgodzić z wypowiedziami WAB`a, to był to jeden z najlepszych postów napisanych ostatnio na tym forum.

a co pisał Kolega WAB?
Sir

Postprzez Leyton 2006-09-01, 9:25 pm

Ogólnie rzecz biorąc o szeroko rozumianej, nieograniczonej wszechwiedzy Adama... :D
Leyton

Postprzez WOJTEK 2006-09-01, 10:27 pm

Ja nie mam z tym nic wspólnego.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Sir 2006-09-01, 11:44 pm

Leyton napisał(a):Ogólnie rzecz biorąc o szeroko rozumianej, nieograniczonej wszechwiedzy Adama... :D

a mozna jaśniej.. i wiecej na ten temat>?
Sir

cenzura

Postprzez cezaros_prowokator 2006-09-02, 6:06 am

Wielki cenzor zablokował wypowiedz nie dowiesz się o co chodziło.
cezaros_prowokator
Żółta kartka

Postprzez Puzon 2006-09-02, 9:11 am

Nie pierwszy raz gdy post leci, a potem nikt się do tego nie chce przyznać. Choć wtym wypadku raczej nie ma wątpliwości kto go wyciął :? .
Puzon
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna