Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):niestety za glupote trzeba placic ,choc Baniakowi sie nalezalo, ale niestety sami jestesmy sobie winni ,ze nie bedzie nas na meczu z Unia Janikowo i jestem strasznie wkurzony bo na nastepny mecz przyjdzie nam czekac 3 tygodnie, a co do meczu z Zawisza to nie popieralem zachowania naszych kibicow, poniewaz skupili sie wylacznie na Baniaku ,a doping dla naszej druzyny byl mizerny, choc oni tego bardzo potrzebowali, w koncu chodzimy na mecze dla nich i zeby im pomagac, a my bylismy zaslepieni nienawiscia do jakiegos frajera, ktory sie teraz z nas smieje bo zgarnal 3 pkt, mysle ze mial swoj udzial w sprawie Lachowskiego i teraz jeszcze mecz bez publicznosci
rossoneri napisał:
niestety za glupote trzeba placic ,choc Baniakowi sie nalezalo, ale niestety sami jestesmy sobie winni ,ze nie bedzie nas na meczu z Unia Janikowo i jestem strasznie wkurzony bo na nastepny mecz przyjdzie nam czekac 3 tygodnie, a co do meczu z Zawisza to nie popieralem zachowania naszych kibicow, poniewaz skupili sie wylacznie na Baniaku ,a doping dla naszej druzyny byl mizerny, choc oni tego bardzo potrzebowali, w koncu chodzimy na mecze dla nich i zeby im pomagac, a my bylismy zaslepieni nienawiscia do jakiegos frajera, ktory sie teraz z nas smieje bo zgarnal 3 pkt, mysle ze mial swoj udzial w sprawie Lachowskiego i teraz jeszcze mecz bez publicznosci
masz racje powinnismy go przywitać chlebem i solą rozłożyc czerwony dywan i zadbac o to zeby czuł sie jak u siebie !!!
swoimi poczynaniami zdecydowanie dziala na swoją niekorzysc ....juz nie moge sie doczekac kiedy ponownie zawita do Sosnowca
rossoneri napisał(a):alien po co Ty chodzisz na mecze ,bo juz teraz nie wiem, powiem Ci tylko ze mam w dupie Baniaka i chodze Na nasze Zaglebie, zeby kibicowac i pomagac mojej ukochanej druzynie, by wygrywala i zebym mogl potem wypic piwko i spedzic milo dalszy ciag dnia ,a doping w meczu z Zawisza byl fatalny praktycznie zaden ,o wiele gorszy niz gra naszych kopaczy ,i to my kibice powinnismy sie zapytac co zrobilismy, zeby Zaglebie wygralo ten mecz - NIC!!! bo wiekszosc traktowala to potyczke z jakims tam Baniakiem ,a nie mecz swojej ukochanej druzyny i za to trzeba sie wstydzic
mariusz76 napisał(a):ale od tego meczu zaczeły sie kłopoty naszego klubu, niesądzisz ze to podejzane???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników