KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez adas 2006-08-27, 8:09 pm

KOMPROMITACJA TO DELIKATNE SŁOWO DO POCZYNAŃ NASZYCH......, NO WŁAŚNIE KOGO? PIŁKARZAMI ICH NAZWAĆ RACZEJ NIE MOŻNA. SZKODA MI JEDYNIE DZENANA, KTÓRY JESZCZE DŁUGO PO MECZU SIEDZIAŁ POD SZATNIĄ I NIE MÓGŁ UWIERZYĆ W TO CO SIĘ DZIEJE W TYM ZESPOLE. DZIŚ BEZ WIĘKSZEJ WINY MOIM ZDANIEM POZOSTAJE TYLKO ADAM BENSZ, JEDNAK KIEDY SIĘ TRACI TRZY BRAMKI W DEBIUCIE TO I ON NIE MA SIĘ Z CZEGO CIESZYĆ.
adas

Postprzez lys1975 2006-08-27, 8:23 pm

A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE...EKSTRAKLASA...EXTRABLAMAŻ...DOBRZE ŻE BIAŁEK Z KLUBEM SPROWADZILI TAKICH DOBRYCH GRAJKÓW,BO BĘDZIE PRZYNAJMNIEJ KIM WALCZYĆ O UTRZYMANIE...W ŚRODĘ TAKI WAŻNY MECZ,A TU TAKIE GÓWNO ZA PRZEPROSZENIEM SERWUJE NAM DRUŻYNA NASZA NA 3 DNI PRZED...EEECH...TOTALNA ŻENADA,A W PRZYSZŁOŚĆ TO JUŻ BOJĘ SIĘ WYBIEGAĆ,BO WŁOSY NA KARKU MI SIĘ JEŻĄ!CZARNE CHMURY NAD KLUBEM GĘSTNIEJĄ,A TRENERA WCIĄŻ RAZI SŁOŃCE...
lys1975

Postprzez Socio 2006-08-27, 8:24 pm

K..a co jest ?! To sa pilkarze ?? Berensztajn ?? Tylko chodzil i rekami machal. Mysle ze miarka sie przebrala. Pilkarze musza w koncu poczuc ze kibice sa nie tylko od bycia na dobre i zle ale tez maja prawo wymagac a nie byc lekcewazeni.
Socio

Postprzez novack 2006-08-27, 8:35 pm

Zapewniam Was ,że Zagłębie to my!!!!A nie Białek i inne orzeszki. Dzisiaj są a jutro daj Boże ich nie będzie. Bankier błagam wpisz coś na temat bo jak ja wpisze to BAN.
novack

Postprzez tomi2509 2006-08-27, 8:35 pm

nie wypowiadalem sie przed sezonem o ewentualnym awansie bo wszyscy juz widzieli ZAGŁĘBIE w 1 lidze !!!! kupienie berensztajna i wierzchowskiego to ogromne nieporozumienie od samego poczatku . berensztajn jest bez formy a w polaczeniu z pachem na boisku juz nic nie gra !! wierzchowski to samo nie moze byc wzmocnieniem na awans gosc co nie gral pol roku w pile a moze i dluzej ( dlaczego stracil miejsce w wisle i pozwolonio mu odejsc????) poza tym niestety ale poczynania hosica sa coraz slabsze to juz nie ten sam zawodnik co rok temu!!! duzo tu jeszcze mozna napisac ale po co....??
minelo 5 kolejek a my mamy 3 punkty i moze az 3!!! i raczej nici z awansu w tym roku ale chyba i wogole . nie mniej jednak na ruch trzeba pojsc chociaz na taka padline jak graja to szkoda patrzec ale przeciez gra ZAGŁĘBIE i wszystko w temacie !!
tomi2509

Postprzez Władek 2006-08-27, 8:37 pm

Więc tak: Pierwsze 20 minut niezłe (nie wiem czy gratulować bo piłkarze ludowego klubu stali wówczas na boisku), później totalny luz (prowadzimy 2 to będzie dobrze). Po przerwie nasi pozwalają grać zmotywowanym zawodnikom ludowego klubu. Naszych nie musiał nikt motywować bo niby po co? Wynik remisowy, Supertrener ściąga napastnika (grał słabo ale przynajmniej absorbował obrońców dzięki czemu Folc był bardziej "uwolniony"). Następnie Supertrener ściąga Berensztajna (dziś moim zdaniem grał swoje - piłki podawał z aptekarską dokładnością) i wchodzi Malina - może niezły grajek, ale - na Boga - to nie jest godny zastępca Beresia. Na koniec schodzi Teresa (co mogło się skończyć źle bo parę sytuacji ludowy klub jeszcze miał) i wchodzi killer Tyc który w Iławie był najgorszym zawodnikiem na murawie a wczoraj nie sprostał A-klasowym wymogom (byłem na obu meczach). Podsumowując: mamy piłkarzy potrafiących grać w kopaną, są to doświadczeni gracze których nie można już uczyć techniki, ich można jedynie dobrze ustawić i zmotywować. A to są podstawowe zadania trenera. W związku z powyższym proszę i nalegam: Panie Białek, proszę nas opuścić i pozostawić choć trochę dobrych wspomnień o sobie. PS. We wtorek rano będzie w klubie prezes Motto. Wróci z Italii z rozmów z właścicielem. Być może przywiezie nakaz dymisji trenera.
Ostatnio edytowano 2006-08-27, 8:41 pm przez Władek, łącznie edytowano 1 raz
Władek

Postprzez irke 2006-08-27, 8:39 pm

Powiem tylko tyle nigdy od ostatnich lat w nazwiskach nie było tak mocnej drużyny, a gra była tak słaba :? Potrzeba trenera nie kolegi, przyjaciela ale jakiegoś twardziela, który wytłumaczy im, że piła nożna to ich chleb, a nie hobby.
Jestem juz tak jak wszyscy zmęcząny tymi kompromitacyjnymi porażkami.
Boje się środy jak cholera :?
irke

Postprzez domestos666 2006-08-27, 8:40 pm

Może niedługo Legia zwolni Wdowczyka. Byłby idealny. :wink:
domestos666

Postprzez wilu1906 2006-08-27, 8:44 pm

Ale się wszyscy spinacie, heh
właśnie wróciłem z meczu, gra Zagłębia(o ile można nazwać to grą) była gorzej niż zła. Piłkarze bardzo słabo się spisywali, godne uwagi była kosa i łokieć Tadzia Tyca.
Po meczu wyrażamy swoją opinie o piłkarzach, trenerze i całej atmosferze panującej w ZS
wilu1906

Postprzez WOJTEK 2006-08-27, 8:46 pm

Wróciliśmy. Gra... wspaniała. Wynik...wspaniały. Drużyna... chjowa. Tak jak ktoś tu pisał - żal Dżenana. Ten gość ma jaja i jest obecnie najbardziej szanowanym przez nas pikarzem. Ale jego pech polega na tym, że gra w jednej drużynie z ...(nie wiem co wpisać).
Co do Berensztajna i spółki - pisałem już dawno: Berensztajn - NIE !!
A ile było zachwytów, ochów i achów. Dno panowie piłkarze.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez slawekchicago 2006-08-27, 8:50 pm

informacja nie pewna ale...... zmiana trenera ..nowy -stary Dworczyk mam nadzieje ze to przejsciowe jest jeszcze jedno info Bialek ma dostac jeszcze szanse z Ruchem ale osobiscie nie wiem po co?!!!?
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Degland 2006-08-27, 8:51 pm

dziadostwo, frajerstwo, partactwo... szkoda słów :evil:
Ostatnio edytowano 2006-08-27, 8:52 pm przez Degland, łącznie edytowano 1 raz
Degland

Postprzez wierny do końca 2006-08-27, 8:52 pm

slawekchicago napisał(a):informacja nie pewna ale...... zmiana trenera ..nowy -stary Dworczyk mam nadzieje ze to przejsciowe jest jeszcze jedno info Bialek ma dostac jeszcze szanse z Ruchem ale osobiscie nie wiem po co?!!!?

Zamienił stryjek...
wierny do końca

Postprzez MarcelZS 2006-08-27, 8:52 pm

Dworczyk - kawał roku, jak ten gość ma być trnerem to już jest koniec....
Ostatnio edytowano 2006-08-27, 8:55 pm przez MarcelZS, łącznie edytowano 1 raz
MarcelZS

Postprzez bankier 2006-08-27, 8:52 pm

Novack - odpowiem słowami pana Białka, które razem usłyszeliśmy po meczu: "... PRZYKRO MI ..."

A Ty wal śmiało bo mniemam, że bana za dosadną opinię o grze Zagłębia w dzisiejszym spotkaniu nie dostanie (nawet jeśli pobijesz rekord w ilości niecenzuralnych słów w jednym poscie)...

Meczu nie da się racjonalnie oceniać - mamy graczy, którzy:

1. nie są przygotowani do sezonu
2. nie potrafią grac piłką - a akcje kończą się bezmyslymi dośrodkowaniami
3. wyglądają jak grupa chłopaków z osiedla, którym ktoś dał futbolówkę i powiedział GRAJCIE!!!

Do tego mamy trenera, który nie potrafi reagować na wydarzenia na boisku siedząc w boksie i podziwiając w skupieniu wyczyny swoich podopiecznych!
bankier

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna