panzramm napisał(a):
a co oznacza zwolnienie za poręczeniem majątkowym, zakaz opuszczania kraju ?? poza tym Lachowskiemu juz postawiono zarzuty, do tego wypowiedzi U... to chyba nie jest robienie paniki z niczego
Zwolnienie za poręczeniem majątkowym jest ospowiednikiem wyjścia za kaucją ( filmy USA)
Skąd wiesz ze sie przyznali? Byłeś przy tym? Lacha ci to osobiście powiedział? Widziałeś jakieś nagrania z przesluchania? Tak jak pisałem cała nasza wiedza opiera sie na artykułach czy to w internecie czy to w brukowcach.
TV też sie opiera na tych brukowych rewelacjach zresztą jak zawsze. Widziałeś jakiś wywiad z Ujkeim w TV? bo ja nie. Skoro Ujek tak ochoczo podszedl do dziennikarzy po prokuraturą to czemu nei ma żadnego nagrania w TV?
Chyba ze coś przeoczyłem.
Ja nie twierdze że tak być nie mogło z tym przekupywaniem sprzedawaniem itp w koncu żyjemy w polskich realiach i jak nie posmarujesz to ci ktoś zawsze coś utrudni. Każdy klub ma coś an sumieniu, ale póki co nie ma żadnych konretów na nasz klub. Same gdybania.
Siejesz chłopie taki zamęt i panike jakbyś miał być w to zamieszany i miał zaraz uciekać z kraju :D