Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez panzramm 2006-08-23, 3:28 pm

drewinio napisał(a):Ludzie robicie panike z niczego. Antek, Lacha i Uju zostali zatrzymani w celu złozenia wyjaśnień a nei aresztowani i oskarżeni. Jeżeli bedziecie wierzyć we wszystko co piszą brukowce typu Fuckt to wyjdzie że PRezydent i PRemier mają po 200cm wzrostu każdy; ktoś z roddziny Michała W. jest spokrewniony z osłem i koniem.

a co oznacza zwolnienie za poręczeniem majątkowym, zakaz opuszczania kraju ?? poza tym Lachowskiemu juz postawiono zarzuty, do tego wypowiedzi U... to chyba nie jest robienie paniki z niczego
panzramm

Postprzez Demono 2006-08-23, 3:39 pm

WOJTEK napisał(a):A ode mnie: wstrzymaj się koelgo z ferowaniem wyroków. Ledwo się tutaj pokazałeś a już osądzasz człowieka od czci i wiary. :roll:

Przypomnij sobie swoje posty o Baniaku, o Piascie, o Listkiewiczu i zamilcz czlowieku...
Demono

Postprzez drewinio 2006-08-23, 3:40 pm

panzramm napisał(a):
a co oznacza zwolnienie za poręczeniem majątkowym, zakaz opuszczania kraju ?? poza tym Lachowskiemu juz postawiono zarzuty, do tego wypowiedzi U... to chyba nie jest robienie paniki z niczego

Zwolnienie za poręczeniem majątkowym jest ospowiednikiem wyjścia za kaucją ( filmy USA)

Skąd wiesz ze sie przyznali? Byłeś przy tym? Lacha ci to osobiście powiedział? Widziałeś jakieś nagrania z przesluchania? Tak jak pisałem cała nasza wiedza opiera sie na artykułach czy to w internecie czy to w brukowcach.

TV też sie opiera na tych brukowych rewelacjach zresztą jak zawsze. Widziałeś jakiś wywiad z Ujkeim w TV? bo ja nie. Skoro Ujek tak ochoczo podszedl do dziennikarzy po prokuraturą to czemu nei ma żadnego nagrania w TV?
Chyba ze coś przeoczyłem.

Ja nie twierdze że tak być nie mogło z tym przekupywaniem sprzedawaniem itp w koncu żyjemy w polskich realiach i jak nie posmarujesz to ci ktoś zawsze coś utrudni. Każdy klub ma coś an sumieniu, ale póki co nie ma żadnych konretów na nasz klub. Same gdybania.

Siejesz chłopie taki zamęt i panike jakbyś miał być w to zamieszany i miał zaraz uciekać z kraju :D
drewinio

Postprzez Bongo(zz) 2006-08-23, 3:58 pm

drewinio napisał(a):
Zwolnienie za poręczeniem majątkowym jest ospowiednikiem wyjścia za kaucją ( filmy USA)

Ty to tak na powaznie? Serio? No to gratuluje zrodel. Pora sie obudzic i sprawdzic w jakim kraju sie zyje.
Bongo(zz)

Postprzez panzramm 2006-08-23, 3:59 pm

a gdzie by byli gdyby kaucja nie zostala wplacona ? :x

Marcinowi L. juz postawiono zarzuty rozumiesz to ?

wstrzymuje sie z wyrokami i nie sieje zadnej paniki ale nasz pilkarz ma sprawe o korupcje

to na podstawie wypowiedzi policji, dzisiejszy "Sport"

ale wg ciebie jest wszystko ok :lol:
panzramm

Postprzez Asja 2006-08-23, 4:12 pm

A ja radzę pisać w miarę sensownie, bo niektóre "wypowiedzi" ,są z naszego forum cytowane w gazetach ( Gazeta Wyborcza ), więc opanujcie się... :?
Asja
Gwiazda

Postprzez drewinio 2006-08-23, 4:13 pm

Nie twierdze że jest ok. Powtórze to co pisałem wcześniej. Opierasz sie na gazetach na tym co ktoś napisał. A jakie są to prawdziwe informacje to mamy próbke. Gazety piszą że Lachowski próbował przekupić sędziego w meczu z Hydrotworem z zeszłego sezonu. Z tego co pamiętam oskarżano go po tym meczu o próbe przekupstwa piłkarzy Bekasa i Staniszewskiego a nie sędziego. No ale gazety wiedzą lepiej :D

Druga sprawa odnośnie tej kaucji. Kaucje ustanawia sie wtedy jak ktoś jest podejrzany a nie oskarżony. Jeżeli byłby oskarżony to raczej by go nie wypuścili patrz Fryzier.

Ale ty panikuj dalej bo najwidoczniej tym sie żywisz i to lubisz :D

Asja napisał(a):A ja radzę pisać w miarę sensownie, bo niektóre "wypowiedzi" ,są z naszego forum cytowane w gazetach ( Gazeta Wyborcza ), więc opanujcie się... :?

A swoja drogą pytał się ktoś czy mozę nas cytować? Z tego co mi wiadomo powinni :D
drewinio

Postprzez Greg1906 2006-08-23, 4:43 pm

W sumie najgorsze w tym wszystkim jest czekanie. Na razie niewiele wiadomo, jedyne co jest pewne to to, że Ujek dla ratowania czterech liter wsypał jeszcze parę osób, kwestią czasu są następne aresztowania. Może prezesa, może byłego trenera, mam nadzieję tylko, że jakiś rykoszet trafi w końcu w Baniaka. Byłoby świństwem ze strony losu, żeby nam rozwalił drużynę a tamten chodził na wolności.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez olo69 2006-08-23, 6:11 pm

Dwa słowa do komentarza Pawła Czado w Gazecie Wyborczej (gościa tego forum).
Myslałem, że dzienikarz powinien wiedzieć iż wyroki wydaje sąd a nie prokurator ale Tobie człowieku najwyrażniej ta wiedza jest obca.
Widzę, że Warszawka szybko poznała się na Twoim talencie dziennikarskim i szybko wróciłeś na prowincję.
Pewnych rzeczy istotnych dla kibica nigdy nie zrozumiesz bo Ty kibicem nie jesteś tylko przerzutem Gieksa - Ruch - teraz znowu Gieksa (zastanów sie tylko czy dobrze wybrałeś bo może Dziurowicz nie powiedział jeszcze wszystkiego).
PS Ciesze sie, że się uczesałeś jednak co stolica to stolica (i artyste można spotkać i polityka, tylko swinstwa na murach wypisują - jak powiedziała żona Anioła w serialu Alternatywy 4)
olo69

Postprzez serrano 2006-08-23, 7:11 pm

Cytat ze stanowiska klubu:

"..Wydarzenia ostatnich dni poddają w wątpliwość sens naszej dotychczasowej pracy na rzecz Zagłębia... "

Chyba jedyne co mozemy zrobic to stawic sie jak najliczniej na najblizszym meczu i pokazac zarzadowi ze w Zaglebie jednak warto inwestowac...

Z drugiej strony oswiadczenie klubu pozostawilo tylko wiecej znakow zapytania....
serrano

Postprzez wierny do końca 2006-08-23, 7:48 pm

Demono napisał(a):
stani19 napisał(a):Czytam tak niektóre wypowiedzi i nie mogę się nadziwić jak można wypisywać takie brednie!!!
Gdyby cała sytuacja dotyczyła zawodników innego klubu chociażby Piasta a z całą pewnością zespołu naszego ulubionego pana B. to założę się że wszyscy zgodnie wieszalibyśmy ich tu na szubienicy i chcielibyśmy wyrywać takie "chwasty",ale jeżeli dotyka to naszych zawodników,szukacie jakiś chorych usprawiedliwień, a co gorsze, mam wrażenie że niektórzy to daliby im odznakę honorowego członka klubu a do tego zrobiliby im loda!!!.....

Brawo, Stani. Ciesze sie, ze jest nas tu wiecej.
Zaraz zagrożą ci banem i nazwą zdrajca.

A nie pamietaja juz, co pisali o innych gdy dochodzilo do aresztowan. Wtedy ferowanie wyrokow bylo na przadku dziennym.

Natomaist prowokatorzy, ktorzy wplatali nasz klub w sobotnia kompromitacje z baniakiem - milczÄ….
Ciekawe, co powiedza gdy nas na wyjazdach obrzuca banknotamii?

stary, jaką kompromitację...wytłumacz mi to proszę...baniak kupił w życiu więcej meczów niż ty bułek na śniadanie...przykład z niedalekiej przeszłości: kujawiak vs łks...4 czerwone kartki...przypadek? brutalna gra??? czyba raczej nie... poaz tym potraktował trenera (bądź co bądź) naszego klubu jak śmiecia i to mu się należało... poza tym jestem przekonany, że w miarę jak działania prokuratury będą zataczać coraz szersze kręgi i to baniak trafi do sali przesłuchań wrocławskiej prokuratury....taki który siedział w kapciach na wsi i mówił "a co ja mogę, ja z renty żyję" siedzi już za kratami...dla ułatwienia dodam, że ten kolo to fruzjer...jeśli mają czyścić to całe polskie piekiełko to niech zrobią to do końca!
wierny do końca

Postprzez WOJTEK 2006-08-23, 7:49 pm

Demono napisał(a):
WOJTEK napisał(a):A ode mnie: wstrzymaj się koelgo z ferowaniem wyroków. Ledwo się tutaj pokazałeś a już osądzasz człowieka od czci i wiary. :roll:

Przypomnij sobie swoje posty o Baniaku, o Piascie, o Listkiewiczu i zamilcz czlowieku...
Dobrze Panie prokuratorze - samouku.
Nie ma wyroku ale jaśnie pan już wszystko wie. Żal...mi Ciebie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Przemek26 2006-08-23, 7:58 pm

Demono napisał(a):Brawo, Stani. Ciesze sie, ze jest nas tu wiecej.
Zaraz zagrożą ci banem i nazwą zdrajca.

A nie pamietaja juz, co pisali o innych gdy dochodzilo do aresztowan. Wtedy ferowanie wyrokow bylo na przadku dziennym.

Natomaist prowokatorzy, ktorzy wplatali nasz klub w sobotnia kompromitacje z baniakiem - milczÄ….
Ciekawe, co powiedza gdy nas na wyjazdach obrzuca banknotamii?

Jacy prowokatorzy cymbale. Cały stadion jechał po tej tłustej K..wie Baniaku a nie każdy ma z nich internet zeby sie tu wypowiadać.
Ciekawy jestem gdzie ty byłeś w czasie meczu ico robiłeś . Pewnie ciągłeś Baniakowi jak wyparował do sztni.
Po drugie pimo:Ciekawe, co powiedza gdy nas na wyjazdach obrzuca banknotami . Jak to CO ???
Pozbierają żeby mieć czym rzucac w rewanżu.
Przemek26

Postprzez Demono 2006-08-23, 8:06 pm

WOJTEK napisał(a):
Demono napisał(a):

Dobrze Panie prokuratorze - samouku.
Nie ma wyroku ale jaśnie pan już wszystko wie. Żal...mi Ciebie.

Zacznij od siebie. Poczytalem Twoje posty na forum. Dopóki nie było sprawy naszych przekrętów, wszytkowiedzący Wojtek oskarża wszystkich. Baniaka, PZPN, Listkiewicza, wszystkie kluby, wszystkich działaczy... I pewnie słusznie, bo to przekrętasy nie gorsze od naszych. A na nich tez nie bylo wyroku.
Tylko teraz - zwlaszcza po sobotniej akcji z Baniakeim, ani Ty, ani ja, ani nikt inny z Zagłebia nie ma prawa pouczać nikogo o domniemaniu niewinności itp. bo wyglądamy tak samo niewiarygodnie jak smutne oswiadczenie zarządu naszego klubu.
NienawidzÄ™ hipokryzji.
Demono

Postprzez WOJTEK 2006-08-23, 8:09 pm

Nienawidź . Ale nie pouczaj innych co mają robić. Dopóki nie będzie wyroków każdy z nich jest niewinny. Tak trudno to zrozumieć ?? Najwyraźniej masz z tym kłopot.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników