KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Postprzez slawojka 2006-08-23, 8:15 am

Po wydarzeniach z ostatnich kilku dni - porażka z Hydro, porażka w PP, zatrzymanaich piłkarzy ciężko skupić się nad najbliższym meczem, jaki przyjdzie nam stoczyć z beniaminkiem z Zabierzowa. I choć czarno na białym widać, że jest to rywal słaby, bo zdołał jak dotąd ugrać zaledwie punkt z bytomską Polonią, to w świetle tego co pisałem na wstępie trudno uznać że jedziemy do Krakowa w roli faworyta.
Postarajmy się jednak - jeśli to w ogóle możliwe - zapomnieć o tych "czarnych chmurach" jakie wiszą nad Sosnowcem i spróbujmy zmobilizować siebie - kibiców i piłkarzy przed tymże pojedynkiem.
To jedyna szansa by podbudować własne morale.
Moim skromnym zdaniem trzeba zrobić roszady w wyjściowej jedenastce.
W bramce postawić Szymona Gąsińskiego, a w napadzie dać szansę naszym juniorom - może Smarzyńskiemu. Może Teresa wróci do składu i wzmocni defens, choć w Iławie, akurat efekt był odwrotny. Cóż, wypadek, trudno.
Jak gdzieś wyczytałem, teraz na boisku, ławce trenerskiej, pada blady strach i zawodnikom, trenerom trudno skupić się na grze, wszyscy, którzy mają "coś' na sumieniu (mówię tu o wszystkich klubach) wypatrują "rodziny" z prokuratury. Miejmy nadzieję, że my mamy to już za sobą i teraz może być już tylko lepiej, natomiast teraz kolej na rywali...
Pomóżmy naszym piłkarzom wznieść się na wyżyny swoich możliwości, odbudować swoje nazwisko, bo tylko w ten sposób mogą naprawić błędy które ze swojej, czy też nie, winy popełnili.
Marcin jestem z Tobą !!!!!!! ZAGŁĘBIE jestem z Wami !!!!!!!
A czy Wy jesteście?
Ostatnio edytowano 2006-08-23, 12:28 pm przez slawojka, łącznie edytowano 1 raz
slawojka

Postprzez MarcelZS 2006-08-23, 8:31 am

Dodałbym jeszcze jedno:

ZAGŁĘBIE ZAGRAJCIE DLA NAS :!: :!: :!:
MarcelZS

Postprzez keff79 2006-08-23, 8:39 am

O dobrą piłkę i myśl trenerską nawet nie mam śmiałości prosić.. ale może chociaż jednego zagłębiaka w kadrze by Pan trener wystawił.

Brakuje tego co wnosili do gry Kłoda i Skrzypek.. szybkiej gry skrzydłem i dokładnych dograń.. osamotniony Bartek nie jest w stanie uskrzydlić Zagłębia, choc się bardzo stara (zobaczcie we wczorajszej relacji ile razy pada jego nazwisko i w jakich sytuacjach).

ale i tak wygramy :D i bedzie Pach Pach Pach!
keff79

Postprzez Strooś 2006-08-23, 8:52 am

Musimy wygrać BEZWZGLĘDNIE!!!

Myślę, że teraz oni najbardziej potrzebują naszego wsparcia, tak więc w niedzielę wszyscy, którzy tylko mogą do Krakowa.

Co do wyniku 2:0 dla Zagłębia
Strooś

Postprzez Przemek26 2006-08-23, 9:36 am

Dla mnie to mecz podwójnej wartości. Mam tu na myśli wartość zwycięstwa. Jeżeli będzie to takie zwycięstwo jak z Miedzią to następny mecz może być powtórką z Hydro. Jezli zagraja koncertowo odblokuja się strzelecko i na wrzucają im kilka bramek to o następny mecz można być spokojnym.
Ale tak jak jest tu podkreślane od pierwszego postu. Potrzebują nas teraz bardziej niż kiedykolwiek . Sadzę że jeśli poczują wsparcie i pomoc z trybun podniosą się i zaczna grać swoje . Wydaje mi się teraz w dużej mierze od Nas właśnie zależy jak to wszystko dalej bedzie sie ciagnąć. Pomóżmy Im uwierzyć siebie , Pomóżmy Im wygrać.
Przemek26

Postprzez Darian 2006-08-23, 9:43 am

Co to znaczy musimy?
Po pierwsze Kmita to nie jest Jeziorak Iława, ma znacznie silniejszą kadrę, w której m.in. grają Grzegorz Kaliciaka i Artur Sarnat, do tego zdolni zawodnicy.
Chociaż z drugiej strony Zagłębie umie grać na wyjazdach, z drużynami teoretycznie słabszymi co nieraz już pokazało. Tyle że to było w tamtym sezonie.

Osobiście liczę na zwycięstwo ale nie zdziwi mnie też inny wynik.
Darian

Postprzez konrad 2006-08-23, 11:08 am

Jesli nie spią po nocach nasłuchując kroków na klatce schodowej to dostaną baty i z opuszczonymi głowami pojadą do domu.
Ale chce wierzyc , że większośc z nich zarabia na chleb uczciwą , ambitną grą i pokażą to w tym meczu.
konrad

Postprzez Sir 2006-08-23, 11:55 am

Strooś napisał(a):Musimy wygrać BEZWZGLĘDNIE!!!

Myślę, że teraz oni najbardziej potrzebują naszego wsparcia, tak więc w niedzielę wszyscy, którzy tylko mogą do Krakowa.

Kolega Strooś ma ABSOLUTNĄ rację!!!

Pokazmy, że jestesmy w tym trudnym momencie z nimi..
Sir

Postprzez tuli 2006-08-23, 11:58 am

Sir napisał(a):
Strooś napisał(a):Musimy wygrać BEZWZGLĘDNIE!!!

Kolega Strooś ma ABSOLUTNĄ rację!!!

Pokazmy, że jestesmy w tym trudnym momencie z nimi..

PODBIJAM!!!!!
Teraz musimu pokazać że umiemy nie tylko mówić lecz swe słowa obracamy w czyn: NA DOBRE I NA ZŁE...!!!!
tuli

Postprzez Sir 2006-08-23, 11:59 am

MarcelZS napisał(a):Dodałbym jeszcze jedno:

ZAGŁĘBIE ZAGRAJCIE DLA NAS :!: :!: :!:

JA TO RADZILBYM ZMIENIC W TEMACIE DATE z 26.08 na 27.08 !!
Sir

Postprzez ANDRZEJ 2006-08-23, 12:50 pm

Jeżeli teraz wtopimy to Białek musi odejść!
ANDRZEJ

Postprzez Rambo_1989 2006-08-23, 12:56 pm

Stawiam 1:1 z Kmitą, beniaminek strzela duzo bramek i nie ma wcale takiej złej paki.. remis to będzie coś.. Jeszcze na wyjeździe.. :roll: :roll: :roll:
Rambo_1989

Postprzez Mobil 2006-08-23, 1:10 pm

ANDRZEJ napisał(a):Jeżeli teraz wtopimy to Białek musi odejść!

Mecz w Bronowicach będzie być albo nie dla Białka, każdy o tym wie, wie również on sam. Inne rozstrzygnięcie, niż nasze zwycięstwo nie wchodzi w grę. Aktualnie jesteśmy w "pierwszej fazie" obaw, ale jeszcze nie beznadziei czy tragizmu. Po ostatnich spotkaniach i przy takiej kadrze zawodników sięgam pamięcią do ubiegłego sezonu do naszego imiennika z Lubina, ta sama sytuacja, setki tysięcy PLN w kadrę a wyników zero. Dopiero zatrudnienie Smudy postawiło ten zespół na nogi, a konsekwencją tego była gra w pucharach.
Stawiam 2:0 dla Zagłębia
Mobil

Postprzez MrCricket 2006-08-23, 1:29 pm

Po ostatnim meczu w PP, kilku grajków powinno zostać uderzonych po kieszeni.
Atmosfera wokół Zagłębia jest taka jak każdy widzi, a to nam raczej nie pomoże. Może okazać się, że jeszcze przed meczem któregoś kopacza sprzątnie nam prokuratura. Mimo wszystko sprowadziliśmy grajków, którzy wraz ze "starymi" powinni być w stanie wygrywać z każdą drużyną w 2 lidze. Kmita to w najlepszym wypadku 2-ligowy przeciętniak, a jeśli my nie będziemy z takimi ekipami wygrywać, to z kim chcemy wygrać :?: :!: Żarty się skończyły i jeśli nie będzie 3 punktów- to żądam zmian, łącznie z trenerami :evil:
MrCricket

Postprzez Łuki19 2006-08-23, 1:54 pm

Jutro na Stadionie Ludowym mecz: Polska - Finlandia

Jutro, tj. 24 sierpnia, na Stadionie Ludowym zostanie rozegrany mecz Polska – Finlandia w ramach II. Międzynarodowego Turnieju w piłce nożnej dziewcząt do lat 17. Turniej jest częścią obchodów 100-lecia Zagłębia Sosnowiec. Początek spotkania o godzinie 16:30.
Honorowy patronat nad imprezą sprawuje Marszałek Województwa Śląskiego Michał Czarski.

Ja proponuje aby cala nasza druzyna wybrala sie na ten mecz i zobaczyli jak się gra w piłkę nożną i moze wtedy zobaczylibysmy cos lepszego w niedziele w Krakowie z Kmitą :) :D kto jest za :D?
Łuki19
Obserwowany

Następna strona

Powrót do Piłka nożna