Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2006-08-22, 11:51 am

Jeżeli piłkarze chcieli tym samym "pomóc" wygrać Zagłębiu to jestem w stanie to zrozumieć i wspierać ich że za wszelką cene chcieli dać nam kibicom radość i satysfakcje nie do końca uczciwie ale mimo wszystko..jeżeli zaś ta machina była też w drugą strone ze "sprzedawaniem" meczy to wtedy zero szacunku za szarganie dobrem zasłużonego klubu jakim jest Zagłębie..trzeba poczekać na konkretne zarzuty ewentualnie kary a wtedy będziemy oceniać..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Arek W 2006-08-22, 11:51 am

WOJTEK napisał(a):Do łosi w stylu Arek W i koszki: jesteście megakretynami. Facet został zatrzymany DO WYJAŚNIENIA a Wy już go zbluzgaliście. Za dwa dni może się okazać, że go wypuszczą i co wtedy ?? Odszczekacie to ??

Wojtek szanuję Cię jako kibica.
Nie znasz mnie mimo że parę razy rozmawiałeś ze mną i razem kibicowaliśmy na meczach.
Ale przegiąłeś tym hasłem.Wiem że lubisz Lachowskiego
Już raz pokłóciliśmy się na forum o niego,ale licz się trochę ze słowami.
I tyle
Arek W

Postprzez Krawiec 2006-08-22, 11:55 am

Rozpętała się burza nad Lachowskim, Antczakiem i Ujkiem i za chwilę staniemy się Szczakowianką bis. Dlaczego? Bo Polska jest krajem, który chce widzieć krew aferzystów. Wystarczy rzucić pomówieniem i tzw. opinia publiczna już wydaje wyrok skazujący.

Na razie czytamy o rzucie pośrednim z Miedzią Legnica, który miał jakieś 20 % szans na zmiane wyniku meczu - i to ma być dowód???.

Tymczasem w każdym sezonie w 1,2 i 3 lidze piłkarskiej są dziesiątki meczy, w których dyktowano karne z kapelusza, nie dyktowano ewidentnych karnych albo kartkowano zawodników? Gdzie są winni ???!!!

Czy nie jest to tak, że środowisko związane z "Fryzjerem" i Baniakiem idąc na dno cignie za sobą Zagłębie bo nadepneliśmy im na odcisk w zeszym sezonie , a zwłaszcza w zeszłą sobotę. Dlaczego Baniak na pomeczowej konferencji prasowej cedził przez zęby, że wyda oświadczenie w poniedziałek - przypadek czy zemsta w postaci pomówień przed wrocławską prokuraturą.

Dla mnie to jest szyte zbyt grubymi nićmi, nićmi pomówień i naciąganych podejżeń osób, które absurdalnie mają najwięcej do powiedzenia w sprawie afer.

Jako, że są słuchani z uwagą przez prokurturę wrocławską, a jednocześnie dalej działają w srodowisku mogą teraz wyeliminowac każdego przeciwnika sportowego. Nie zdziwiłbym się jakby coś znaleźli na Jagiellonie - wystarczy powiedziec, że jakiś piłkarz x jest z tego samego miasta co sędzia y (zamieszany w aferę) i wszystkie gorące głowy w Polsce przyjmują taką informację za niezbity dowód korupcji.

Być może się mylę ale na miłość boską przynajmniej my Zagłębiacy nie skazujmy przed czasem sami siebie na podstawie na razie wątpliwych zarzutów, pochodzących prawdopodobnie ze środowiska aferzystów.
Ostatnio edytowano 2006-08-22, 12:48 pm przez Krawiec, łącznie edytowano 2 razy
Krawiec

Postprzez xXx_1906 2006-08-22, 12:14 pm

Widze, że wielu "wiernych" kibiców Zagłębia już skreśla Lache, ciekawy jestem jak byście sie zachowali jakby strzeli bramke w meczu z Ruchem a mecz skończyłby się 1:0 dla nas. Tego mu życzę, a tym "kibicom" proponuję trochę dystansu do tego wszystkiego.
xXx_1906

CIPY

Postprzez pepek 2006-08-22, 12:16 pm

co k***a usuwacie moje posty szmaty zobaczymy jak spotkacie sie z Gornikiem w 5 lidze :) mam zycze wam utryzmania tam :) bo na wiecej waszego marnego zespolu niestac :) pod wodza białka utryzmacie sie w koncowce tabeli przez wiele dobrych lat 5 liga dla was !!!! a ten lacha sprzedawczyk lachy wam ciagnie :) wtedy tez sprzedaje !!! ZMIENCIE NAGLOWKE NA STRONIE 100 % kupowanych meczy :) jeszcze sie spotkacie ze Szczakowianka II z 5 lidze :)
pepek

Re: CIPY

Postprzez WOJTEK 2006-08-22, 12:19 pm

pepek napisał(a):co k***a usuwacie moje posty szmaty zobaczymy jak spotkacie sie z Gornikiem w 5 lidze :) mam zycze wam utryzmania tam :) bo na wiecej waszego marnego zespolu niestac :) pod wodza białka utryzmacie sie w koncowce tabeli przez wiele dobrych lat 5 liga dla was !!!! a ten lacha sprzedawczyk lachy wam ciagnie :) wtedy tez sprzedaje !!! ZMIENCIE NAGLOWKE NA STRONIE 100 % kupowanych meczy :) jeszcze sie spotkacie ze Szczakowianka II z 5 lidze :)
Ban.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-08-22, 12:21 pm

ROXANKA napisał(a):jak Lachowski mógł to zrobić !!! nie chciałabym żeby ZAGŁĘBIE
na tym ucierpiało a przez LACHOWSKIEGO to teraz jest przejeb :twisted:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :evil: GNÓJ
Żółta.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-08-22, 12:33 pm

Proszę wszystkich o pisanie na temat a nie bawienie się w sędziów. Chcę też ostrzec debiutantów: nie było Was na forum do tej pory i jak Was nie będzie od tej pory też nikt płakał nie będzie. A wpisy 15- latków typu Roxanka i jej podobnych dzieci będą ich ostatnimi.
Ostrzegam też domorosłych inkwizytorów (typu problematyk) by nie pouczali wszystkich wszem i wobec, by nie wyrażali górnolotnych opinii, który temat należy zamknąć a który nie. Od tego są powołane w tym celu osoby.
Podsumowując - uspokujcie się albo źle się to dla niektórych skończy.
Ostatnio edytowano 2006-08-22, 12:39 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez xawera 2006-08-22, 12:35 pm

problematyk kup sobie ziółka i zaparz bo nerwus z ciebie i popatrz jakie ty babole walisz NA DOBRA I NA .... a może powinno być NA DOBRE I NA...BARANIE :evil:
xawera

Postprzez WOJTEK 2006-08-22, 12:35 pm

xawera napisał(a):problematyk kup sobie ziółka i zaparz bo nerwus z ciebie i popatrz jakie ty babole walisz NA DOBRA I NA .... a może powinno być NA DOBRE I NA...BARANIE :evil:
Żółta
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Maniek TR 2006-08-22, 12:41 pm

Mnie z kolei bardzo zastanawia dlaczego akurat padło i to tak ostro odrazu na nasz klub?? Panowie, jestem pewny i nie oszukujmy się że w korupcje zamięszana jest praktycznie cała polska piłka. Więc co z powodowało że zaczyna się od nas (I jest tu niewazne czy okazemy się winni czy nie) coś mi się wydaje ze za bardzo podskoczyliśmy panu B. Juz zeszlej rundy chciał nas załatwic a teraz po wydarzeniach na Ludowym dopioł swego (choc popieram je w 100%). Czy czasem nie jest on jakims światkiem koronnym bo za te przekrety co on wyprawiał powinien juz dawno siedzieć a jakos dalej jest na wolnosci (tylko czy dalej mogłby działać w piłce?). W każdym bądz razie zle sie dzieje. I czekam juz z utęsknieniem jak zaczną zamykać wszystkie `grube ryby` wtedy zatkają się gęby ludzią w Polsce ktorzy bedą nas teraz atakować. A jak się tak nie stanie?? Choc mysle ze jak zatrzymali szefa czyli F to nie ma szans ze nie poleci więcej głów!
Maniek TR

Postprzez MarcelZS 2006-08-22, 12:45 pm

JEDNO JEST PEWNE MUSIMY SIE ZJEDNOCZYĆ I NIE DAĆ SIE SPROWOKOWAĆ, W TYM W MECZU Z RUCHEM - BO TO MOŻE DOBIĆ NASZE ZAGŁĘBIE :!:

BĘDĄ NAS OPLUWAĆ I NĘKAĆ, WYMIEŚMIEWAĆ I SZKALOWAĆ - A MY SWOJE

BYŁO, JEST I BĘDZIE - NASZE ZAGŁĘBIE :!: :!: :!:
MarcelZS

Postprzez PTAQ84 2006-08-22, 12:48 pm

To może by się udało cały mecz bez bluzgów z naszej strony mimo prowokacji :?: a my na złość swoje dwa razy głośniej..
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez Karmel 2006-08-22, 12:56 pm

te oskarzenia w zupelnie innym swietle stawiaja mecz z zawisza w poprzednim sezonie, teraz nawet palca nie dalbym sobie uciac ze to zawisza chciala kupic mecz a nie my. byc moze wyzywajac baniaka na ostatnim meczu to my sie wygupilismy, a nie on oskarzajac nas w ubieglym sezonie... :?
Karmel

Postprzez SCORPARO 2006-08-22, 1:05 pm

...a ja sadzę zupełnie inaczej ... w zeszłym sezonie po meczu z hydrohujozą też było kupę smrodu spowodowanego przez baniaka i spółke. Chyba sie komuś nie podoba ze Sosnowiec "miał" aspiracje I ligowe w tym sezonie. Napisałem świadomie miał - nie sadzę aby sie teraz ten smród od nas odczepił. Sprawa lachy i dwóch "byłych" to wg mnie prowokacja... jeżeli miało by sie to okazać prawdą, to ... i tutaj brak mi słow.
Stadion na który chodze od lat przynajmniej 20 i wszyscy ludzie którzy przez te lata ( a może i dłużej ) zasiadają na jego sektorach, będzie "śmierdział" dla reszty polski; jeżeli to wszystko co piszą gazety / portale okaze sie prawdą to ucierpimy my - kibice, znas sie będą śmiali - z kibiców. Jeden z drugim dostana "po łapach" i sprawa sie dla nich skończy - a każdy bedzie pamiętał fakt że Zagłębie Sosnowiec ustawiiało mecze - nie ixiński czu kowalski - tylko Zagłębie. Dlaczego przez grupke "najemników" imię tak renomowanej "firmy" miało by być zszargane ?? - nie moge tego zrozumieć i boli mnie to najbardziej.
SCORPARO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna