Aresztowanie piłkarzy ZS

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Łuki19 2006-08-22, 9:20 am

Mi dopiero wtedy ulży kiedy przeczytam w internecie albo w gazecie ze Prezes M. Listkiewicz zostal zatrzymany w sprawie korupcji wtedy powiem ze wkoncu zaczeli zamykac przekretow a nie pozadnych ludzi.
Łuki19
Obserwowany

Postprzez PTAQ84 2006-08-22, 9:24 am

Wiadomo zatrzymanie od razu nie jest adekwatne z uzasadnieniem winy ale coś w tym jest jeżeli zostali zatrzymani..
Jeżeli zarzuty się potwierdzą to będzie to porażka Sosnowieckiej piłki i może tu nie chodzi o wynik sportowy bo napewno będą kary dla piłkarzy i zapewne dla klubu ale o porażke wszystkich ludzi związanych z Zagłębiem, Nas kibiców bo to my jesteśmy z tym klubem na dobre i na złe. Kto wie teraz czy nasi piłkarze "tylko" kupowali mecze a czy było odwrotnie??teraz pewnie nie jeden się zastanawia. Patrząc na to wszystko człowiek myśli że od kilku sezonów był robiony w ch***..wstyd grajkowie..Wiadomo każdy kupuje jedni mniej drudzy więcej ale sądziłem że to Nas omija wielkim łukiem ale się myliłem. Duże nadzieje związane z tym sezonem czyżby prysły jak bańka mydlana?? poczekamy zobaczymy..teraz tylko jedno się ciśnie na usta..

ZAGŁĘBIE TO MY!!

NA DOBRE I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE!!
PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez mariusz76 2006-08-22, 9:30 am

Krótko i na temat:
    Z Zagłebiem na dobre i na złe i mam w dupie czy kupowali czy nie - WSZYSCY KUPUJĄ TYLKO DO NIE WSZYSTKICH DOJDĄ !
    90 % WASZYCh WYPOWIEDZI JEST TAK ŚMIESZNE ŻE WOGÓLE BRAK KOMENTARZA BEDZIE NAJLEPSZYM KOMENATARZEM[list=]

czyli mamy chodzić na mecz jak do teatru,a wynik jusz moze wczesniej zobaczymy w gazetach i wszystko ma byc wyreżyserowane jak w tanim filmie"Daj spokuj.. Jebac korupcjie!!!!!!!!! [/list]
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez xawera 2006-08-22, 9:49 am

wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:
xawera

Postprzez Bongo(zz) 2006-08-22, 9:54 am

Monti napisał(a): Paradoksalniemy wszyscy tez jesteśmy winni. Trzeba być naiwnym myśląc że dało się awansować tylko sportową rywalizacją. Przypomnę wam jaka była presja z naszej strony na awans. W tamtych realiach na naszym miejscu w normalny sposób to i Barcelona by kisiła w III lidze. Każdy kibic woli oglądać prawdziwy sportowy mecz a nie "cyrk" ale niezależnie od tego naszym obowiązkiem w obecnej sytuacji jest wspierać Lache, Antka i Uja.

Wypraszam sobie. Nikomu kasy w lape nie dawalem. Moglbym napisac, ze jezeli zarzuty sie potwierdza to bylem raczej robiony w jajo. Ale prawda jest taka, ze ja tak naprawde juz od dluzszego czasu nie potrafilem naprawde cieszyc sie z polskiej pilki. Tak mniej wiecej od polowy lat 90., gdy widzialem coraz wiecej roznych numerow na wlasne oczy, i gdy ktos z mojej rodziny, junior Zaglebia grajacy pozniej w roznych slasko-zaglebiowskich zespolach opowiadal mi jak 'dziadki' kreca, to juz nie bylo to samo.

Po czesci zazdroscilem a po czesci smialem sie w duchu z ludzi, ktorzy tak bardzo przezywali kazdy mecz. No bo czy mozna sie szczerze cieszyc jak to wszystko - jest umoczone w wielkim g.?

Pamietacie w jakich okolicznosciach utrzymalismy sie po pierwszym awansie do 2 ligi? Mecz z Odra O. na wlasnym stadionie?
Bongo(zz)

Postprzez Przemek26 2006-08-22, 10:15 am

Obawiam żeby całe to zamieszanie wokół naszego klubu nie odbiło sie na jeszcze gorszych wynikach niz dotychczas.
Ostatnio edytowano 2006-08-22, 10:34 am przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez ALOSZA 2006-08-22, 10:21 am

Wezcie pod uwage jeszczcze jedno wielcy obrońcy uczciwości, ktoś już wczesniej zauwazył że były takie czasy że na Zagłebie załozono spółdzielnie i inaczej nie dało sie awansować...takie są realia naszego kraju i naszej piłki. Chcieliscie Zagłebia w IV, III, II i chcecie w I no niestety czasy o boiskowych awansach jak widac dawno sie skończyły.
Zobaczymy ilu z was Wierni Kibice bedzie jezdziło byc moze nawet w IV lidze !
ALOSZA
Żółta kartka

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-22, 10:31 am

mariusz76 napisał(a):
czyli mamy chodzić na mecz jak do teatru,a wynik jusz moze wczesniej zobaczymy w gazetach i wszystko ma byc wyreżyserowane jak w tanim filmie"Daj spokuj.. Jebac korupcjie!!!!!!!!! [/list]

umiesz pisać? to pisz poprawnie bo to z tego co się oriętuje podchodzi już pod podpunkt w regulaminie forum...

xawera napisał(a):wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:

pisz nazwe klubu z dużej litery BARANIE! :evil:

ciekawe czy równie ochoczo wszyscy będą sie zapisywać na wyjazdy jak wypowiadają się w tym temacie? zobaczymy już niebawem...

aha i jeszcze jedno... zacznijcie czytać i myśleć zanim zaczniecie wklejac cytaty i fragmenty z gazet które były strone wcześniej... bo kilku takich "inteligentów" tu mamy :evil:

NA DOBRA I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE!
problematyk-ziom

Postprzez tomi2509 2006-08-22, 10:50 am

przestancie tu juz biadolic . nikogo jeszcze nia zamkneli to tylko przesluchania!!! skupmy sie raczej na najblizszym meczu bo to jest teraz najwazniejsze!!!!!!! na wszystko przyjdzie pora !! byc moze nawet na to by pilkarze poszli siedziec ale narazie naszym celem jest kolejny wazny mecz i nastepne punkty
tomi2509

Postprzez Bodzio 2006-08-22, 11:01 am

Łuki19 napisał(a):Jak PZPN taki mądry jest to niech zatrzyma sędziego z meczu u nas na ludowym z Piastem kiedy to sędzia drukowal jak cholera przeciwko nam !! co były 2 karne dla nas i zadnego nie podyktował. Do Wrocławia z nim !!

Ale jestes ...... bo inaczej ciebie nie nazwę byłem na tym meczu i kto druko0wał chłopie zastanów się za nim cokolwiek napiszesz !!! wiem ż to boli Piasta też przekręcono w Gliwicach jak trenerem był\Baniak Pogoni i rok temu jeszcze jak występował Kujawiak i co wielkie ....o !!!!!!!!!!111
Bodzio
kumaty

Postprzez ROXANKA 2006-08-22, 11:03 am

jak Lachowski mógł to zrobić !!! nie chciałabym żeby ZAGŁĘBIE
na tym ucierpiało a przez LACHOWSKIEGO to teraz jest przejeb :twisted:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :evil: GNÓJ
ROXANKA
Żółta kartka

Postprzez Łuki19 2006-08-22, 11:12 am

Bodzio napisał(a):
Łuki19 napisał(a):Jak PZPN taki mądry jest to niech zatrzyma sędziego z meczu u nas na ludowym z Piastem kiedy to sędzia drukowal jak cholera przeciwko nam !! co były 2 karne dla nas i zadnego nie podyktował. Do Wrocławia z nim !!

Ale jestes ...... bo inaczej ciebie nie nazwę byłem na tym meczu i kto druko0wał chłopie zastanów się za nim cokolwiek napiszesz !!! wiem ż to boli Piasta też przekręcono w Gliwicach jak trenerem był\Baniak Pogoni i rok temu jeszcze jak występował Kujawiak i co wielkie ....o !!!!!!!!!!111

Taaa nam drukował i dlatego dał wam w 5 minucie karnego a potem my mielismy 2 karne z czego 2 niepodyktował nooo widać komu drukował czy nam czy Piastowi widać żeby byles na tym meczu o ktorym mówimy tu na forum
Łuki19
Obserwowany

Postprzez xawera 2006-08-22, 11:20 am

problematyk-ziom napisał(a):
mariusz76 napisał(a):

umiesz pisać? to pisz poprawnie bo to z tego co się oriętuje podchodzi już pod podpunkt w regulaminie forum...

xawera napisał(a):wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:

ciekawe czy równie ochoczo wszyscy będą sie zapisywać na wyjazdy jak wypowiadają się w tym temacie? zobaczymy już niebawem...

aha i jeszcze jedno... zacznijcie czytać i myśleć zanim zaczniecie wklejac cytaty i fragmenty z gazet które były strone wcześniej... bo kilku takich "inteligentów" tu mamy :evil:
nie wiem ale ty masz jakies problemy ale z samym sobą akurat ortogtafia jest najmniej ważna NA FORUM a ty jak chcesz to możesz zrobić nowy temat "DYKTANDO" może znajdziesz amatoruufff powodzenia :wink:

xawera

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-22, 11:24 am

ROXANKA napisał(a):jak Lachowski mógł to zrobić !!! nie chciałabym żeby ZAGŁĘBIE
na tym ucierpiało a przez LACHOWSKIEGO to teraz jest przejeb :twisted:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :evil: GNÓJ

odrazu "banować"... NIC NIKOMU NIE UDOWODNIONO... zabral;i ich na przesłuchanie to w tym kraju normalne jak i w każdym innym. Jak byś poszedł do prokuratury i powiedział że jeden z zawodników Wisły w takim to a takim meczu chciał przekupić sędziego to też by go wezwali do prokuratury żeby zbadać czy nie kłamiesz... i tyle!

spokój! to nie jest temat o tym jak Piast kupował mecze czy jak to Piast cierpiał bo inni kupowali jego kosztem.... to nawet nie jest forum Piasta! temat był o zatrzymaniu byłych i obecnego jedego zawodnika ZS tyle!!

POMYŚL ZANIM COŚ NA PISZESZ... I PRZECZYTAJ CAŁY TEN TEMAT ZANIM COŚ NABAZGROLISZ!
problematyk-ziom

Postprzez Puzon 2006-08-22, 11:24 am

problematyk-ziom napisał(a):
mariusz76 napisał(a):

A ty się czasem nie zapędzasz z tym opierdalniem wszystkich na około :?:
Puzon
Adventure Group

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna