Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Krótko i na temat:
Z Zagłebiem na dobre i na złe i mam w dupie czy kupowali czy nie - WSZYSCY KUPUJĄ TYLKO DO NIE WSZYSTKICH DOJDĄ !
90 % WASZYCh WYPOWIEDZI JEST TAK ŚMIESZNE ŻE WOGÓLE BRAK KOMENTARZA BEDZIE NAJLEPSZYM KOMENATARZEM[list=]
Monti napisał(a): Paradoksalniemy wszyscy tez jesteśmy winni. Trzeba być naiwnym myśląc że dało się awansować tylko sportową rywalizacją. Przypomnę wam jaka była presja z naszej strony na awans. W tamtych realiach na naszym miejscu w normalny sposób to i Barcelona by kisiła w III lidze. Każdy kibic woli oglądać prawdziwy sportowy mecz a nie "cyrk" ale niezależnie od tego naszym obowiązkiem w obecnej sytuacji jest wspierać Lache, Antka i Uja.
mariusz76 napisał(a):
czyli mamy chodzić na mecz jak do teatru,a wynik jusz moze wczesniej zobaczymy w gazetach i wszystko ma byc wyreżyserowane jak w tanim filmie"Daj spokuj.. Jebac korupcjie!!!!!!!!! [/list]
xawera napisał(a):wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:
Łuki19 napisał(a):Jak PZPN taki mądry jest to niech zatrzyma sędziego z meczu u nas na ludowym z Piastem kiedy to sędzia drukowal jak cholera przeciwko nam !! co były 2 karne dla nas i zadnego nie podyktował. Do Wrocławia z nim !!
Bodzio napisał(a):Łuki19 napisał(a):Jak PZPN taki mądry jest to niech zatrzyma sędziego z meczu u nas na ludowym z Piastem kiedy to sędzia drukowal jak cholera przeciwko nam !! co były 2 karne dla nas i zadnego nie podyktował. Do Wrocławia z nim !!
Ale jestes ...... bo inaczej ciebie nie nazwę byłem na tym meczu i kto druko0wał chłopie zastanów się za nim cokolwiek napiszesz !!! wiem ż to boli Piasta też przekręcono w Gliwicach jak trenerem był\Baniak Pogoni i rok temu jeszcze jak występował Kujawiak i co wielkie ....o !!!!!!!!!!111
problematyk-ziom napisał(a):mariusz76 napisał(a):
czyli mamy chodzić na mecz jak do teatru,a wynik jusz moze wczesniej zobaczymy w gazetach i wszystko ma byc wyreżyserowane jak w tanim filmie"Daj spokuj.. Jebac korupcjie!!!!!!!!! [/list]
umiesz pisać? to pisz poprawnie bo to z tego co się oriętuje podchodzi już pod podpunkt w regulaminie forum...xawera napisał(a):wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:
pisz nazwe klubu z dużej litery BARANIE! :evil:
ciekawe czy równie ochoczo wszyscy będą sie zapisywać na wyjazdy jak wypowiadają się w tym temacie? zobaczymy już niebawem...
aha i jeszcze jedno... zacznijcie czytać i myśleć zanim zaczniecie wklejac cytaty i fragmenty z gazet które były strone wcześniej... bo kilku takich "inteligentów" tu mamy :evil:
nie wiem ale ty masz jakies problemy ale z samym sobą akurat ortogtafia jest najmniej ważna NA FORUM a ty jak chcesz to możesz zrobić nowy temat "DYKTANDO" może znajdziesz amatoruufff powodzenia :wink:
NA DOBRA I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE!
ROXANKA napisał(a):jak Lachowski mógł to zrobić !!! nie chciałabym żeby ZAGŁĘBIE
na tym ucierpiało a przez LACHOWSKIEGO to teraz jest przejeb :twisted:
wrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................. :evil: GNÓJ
problematyk-ziom napisał(a):mariusz76 napisał(a):
umiesz pisać? to pisz poprawnie bo to z tego co się oriętuje podchodzi już pod podpunkt w regulaminie forum...xawera napisał(a):wstyd :oops: panowie na co tu chodzić i sie podniecać jak i tak wszystko z góry ustalone jak nie piłkaże zagłebia to znowu inni- wynik jest znanyam kibicuje prawie 30 lat zagłebiu wiem jak to boli , może to są pomówienia ale skaza zostaje a Baniak już skacze do sufitu z radości :evil:
pisz nazwe klubu z dużej litery BARANIE! :evil:
ciekawe czy równie ochoczo wszyscy będą sie zapisywać na wyjazdy jak wypowiadają się w tym temacie? zobaczymy już niebawem...
aha i jeszcze jedno... zacznijcie czytać i myśleć zanim zaczniecie wklejac cytaty i fragmenty z gazet które były strone wcześniej... bo kilku takich "inteligentów" tu mamy :evil:
NA DOBRA I NA ZŁE I W KAŻDEJ LIDZE!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack