Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-20, 10:50 am

ksawera napisał(a): jestem za wymiana poł zespołu i postawieniem na młodych ambitnych ktorzy chca w piłce cos osiagnąć

chociażby taki wpis... przykład z poprzedniej strony...
problematyk-ziom

Postprzez martinho 2006-08-20, 10:51 am

Problem tkwi w motywacji, a nie w braku umiejętności. Przecież Berensztajn, Lachowski czy Wierzchowski nagle nie zapomnieli fachu. Brak tylko odpowiedniej determinacji i zaangażowania - a to już rola trenera. Dlaczego nielktórz (Chwalibogowski, Bednar - chociaż umiejętności nieduże, Pach) potrafia zap....... przez 90 minut i nawet jeśli nie wszystko wychodzi to przynajmniej widać, że się starają a inni tylko przez krótką chwilę zaznaczją swoją obecność. Może mają inny system wynagradzania: jedni za ilość kilometrów, a inni za oszczędności - bo boiska nie zniszczyli, nie pobrudzili i nie przepocili strojów.
martinho

Postprzez rzusi 2006-08-20, 10:52 am

Wierzchowski - ława DNO bramka na 4:0 w meczu z Piastem bardzo podobna przy takim wzroście nawet się wyskoczyć nie chce? to nie jedyny błąd jego interwencje w 60% są niepewne..
chciałbym od następnego meczu między słupkami zobaczyć Gąsińskiego..
rzusi

Postprzez olo69 2006-08-20, 11:10 am

problematyk-ziom napisał(a):to ja krótko... przez pierwsze 30 min zawodnicy Zawiszy nie wiedzieli co się dzieje... szkoda że nie udokumentowaliśmy tego bramką!

KOŚCIUKIEWICZ NAJLEPSZY NA BOISKU!

i nie przesadzajcie... Legia ma po 4 meczach 4 ptk na koncie i jedynym polakiem który strzelił dla niej bramkę jest Tomasz Hajto...

Wszyscy płakali że brakuje doświadczonych grajków u Nas pan M. Lachowski wylewał żale na antenie TVP3 ... przyszli doświadczeni grajkowie i wszysyc lamentują że trzeba stawiać na młodych... parodia!

Czekam, aż napiszesz, że ogólnie przez cały mecz bylismy lepsi i w zasadzie wygraliśmy ten mecz.
Wiadomo,że większość wpisujacych się na tym forum w tym ja kibicuje Legii ale co maja 4 punkty Legii w 4 meczach do 3 punktów Zagłębia w 3 meczach ????? - odpowiedź brzmi - NIC (nie bawmy się może w socjotechnikę - bo po co?)
A parodią w naszym klubie to jest Dyrektor i trener
olo69

Postprzez mike79 2006-08-20, 12:08 pm

Kol. Przemek26 !! Uważaj żeby ktoś, gdzieś, kiedyś CIĘ NIE ROZ****Ł.
A wracając do tematu, to zauważ "specu" NA JAKIM POZIOMIE SĄ ROZGRYWKI NASZYCH REZERW. Stąd też naprawdę wielką sztuką dla zawodnika 1,2-ligowego jest WYRÓZNIĆ SIĘ NA TLE murarzy,piekarzy gimnazjalistów czy syna sołtysa...

PS.Przepraszam ale na teksty niektórych "fachOFFcuf" trudno nie zareagować...
mike79

Lokalizacja: SOSNOWIEC-piękna okolica gdyby nie WARSZAWA byłaby STOLICA

Postprzez Rambo_1989 2006-08-20, 12:26 pm

Zabrakło naprawde niewiele do szczęścia. Widać jest teraz bardzo wyraziście, że brakuje nam typowego łowcy bramek na szpicy. Nie urażając Folca, ale on jest jak dla mnie za delikatny na napastnika i za mało zwrotny, wszyscy widzieli kiedy miał dwie dogodne okazje na bramke, w obu zbyt słabe i nie dokładne uderzenie przy dogodnej sytuacji. Według mnie Kościukiewicz, Lacha, Chwalibogowski i Bednar zasługują na pochwałe za pomysł na gre. Szczególnie prawa strona obrony która nie radziła sobie w defensywie zbyt płynnie, ale za to kreatywnie grająca w destrukcji. Bednar i Chwalib był główną siłą napędową zespołu. Dzięki tym zawodnikom dochodziły podania do środka boiska. Paczka też nie zagrał źle.. A do tej pory niczym wielkim się nie szczycił. Hosić jak zawsze, standartowo zagrał dobrze. A co do bramkarza to śmię twierdzić że mamy drugiego Bębna między słupkami :roll: :roll: Według mnie 6 bramka "za kołnierz" dla takiej "firmy" jak Wierzchowski coś niebywałego. No ale cóż błędy się zdarzają :? :? Bramka Bekasa - Kuriozal!!, oby takich więcej w II lidze! Tylko jedna sprawa - JUŻ NIGDY WIĘCEJ NIE DO NASZEJ BRAMKI TAKIE GOLE !! :wink: :wink:
Rambo_1989

Postprzez Przemek26 2006-08-20, 12:49 pm

mike79 napisał(a):Kol. Przemek26 !! Uważaj żeby ktoś, gdzieś, kiedyś CIĘ NIE ROZ****Ł.
A wracając do tematu, to zauważ "specu" NA JAKIM POZIOMIE SĄ ROZGRYWKI NASZYCH REZERW. Stąd też naprawdę wielką sztuką dla zawodnika 1,2-ligowego jest WYRÓZNIĆ SIĘ NA TLE murarzy,piekarzy gimnazjalistów czy syna sołtysa...

PS.Przepraszam ale na teksty niektórych "fachOFFcuf" trudno nie zareagować...

Taaakk?????
Tyle że wg mnie to Skrzypek by zapierdalał po tej prawej stronie az by huczało a nie turlał sie jak wczoraj Piątkowski.
Poza tym mogło byc 1:0 po tym jak był cigniety za koszulkę w polu karnym tylko że chciał być twardy i mimo to gonił za piłką zamiast sie położyć.
Bo to jest właśnie cwaniactwo boiskowe którego mu zabrakło.

Może i graja na A klasowych boiskach mleczarze czy piekarze ale niektórzy z nich naprawde graja z sercem a przeciw takiemu grajkowi nawet 1 czy 2 ligowcowi sie gra ciężko.
Poza tym w meczu z Ruchem na prawej stronie nie widzę nikogo innego jak Dawida. A dlaczego? Bo on w kazdym meczu gra na 120% a w takim pojedynku ja z hanysami za zapierdziela na 300% .
Przemek26

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-20, 1:14 pm

Przemek26 napisał(a):Poza tym mogło byc 1:0 po tym jak był cigniety za koszulkę w polu karnym tylko że chciał być twardy i mimo to gonił za piłką zamiast sie położyć.
Bo to jest właśnie cwaniactwo boiskowe którego mu zabrakło.

Poza tym w meczu z Ruchem na prawej stronie nie widzę nikogo innego jak Dawida. A dlaczego? Bo on w kazdym meczu gra na 120% a w takim pojedynku ja z hanysami za zapierdziela na 300% .

zastanów się czy chcemy promować takie boiskowe cwaniactwo? Moim zdaniem zachował się świetnie... walczył do końca o tą piłke i chciał strzelić bramkę a nie liczyć na sędziego

co do Dawida to walka tak... ale do 60 min... bo potem zaczyn truchtać po boisku
problematyk-ziom

Postprzez Sadek 2006-08-20, 1:14 pm

Miałem się nie wypowiadać, ale musze to napisać

Najlepiej moje uczucie wyraził Leyton podpisuje się w 100 %
A jeżeli nie ma k***a napastników to panie Białek daj pograć Smalcowi, on napewno nie przejdzie obok meczu. Gąsiński i Skrzypek powrtót do 11-stki!.

Sadek
dj. transfer

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-20, 1:18 pm

ojjj zdziwilbys sie co potrafi Smarzynski, juz drugi mecz z rzedu w rezerwach marnuje kilka setek ! a dzis miedzy innymi nie trafil w pilke , a przed nim byla 2 metry pusta bramka...
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez Przemek26 2006-08-20, 1:20 pm

problematyk-ziom napisał(a):
zastanów się czy chcemy promować takie boiskowe cwaniactwo? Moim zdaniem zachował się świetnie... walczył do końca o tą piłke i chciał strzelić bramkę a nie liczyć na sędziego

co do Dawida to walka tak... ale do 60 min... bo potem zaczyn truchtać po boisku

Tylko dzieki takiemu cwaniactwu nie takie drużyny wygrawały i nie takie gwiazdy z tego korzystały.
Dobrze do 60 minuty no to na te 30 wpuścic Piątka.
Przemek26

Postprzez Lukasz_1906 2006-08-20, 2:38 pm

Gąsiński i Skrzypek powrót do 11-stki i to od zaraz!

Białek otwórz wreszcie oczy !!

dlaczego niechce dać Dawidowi szansy , kto mi to wytłumaczy ?
Lukasz_1906

Postprzez tuli 2006-08-20, 2:48 pm

Gąsiński po raczej słabych występach Wierzchowskiego pewnie wrócił by do pierwszej jedenastki, ale chyba ma kontuzję bo na ławce był przecież Bensz.W przypadku dalszej słabej formy Werzchowskiego(oby ta forma jednak uległa zmianie in+) pewnie Gąsiński powróci do pierwszego składu.
tuli

Postprzez emdżej 2006-08-20, 5:08 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):ojjj zdziwilbys sie co potrafi Smarzynski, juz drugi mecz z rzedu w rezerwach marnuje kilka setek ! a dzis miedzy innymi nie trafil w pilke , a przed nim byla 2 metry pusta bramka...

Trafił w piłkę, tylko, że piłką w bramkarza. A Smarzyński jest dobrym napastnikiem. Troszkę popracować z nim i może być z niego pożytek.
emdżej

Postprzez mezo 2006-08-20, 6:17 pm

Co do wczorajszego meczu moj komentarz :

Wczoraj , 19 sierpnia odbyl sie mecz Zaglebia SOsnowiec z Zawisza (2)...........................................................................................

Odbyl sie. :x
mezo

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna