ksawera napisał(a): jestem za wymiana poł zespołu i postawieniem na młodych ambitnych ktorzy chca w piłce cos osiagnąć
chociażby taki wpis... przykład z poprzedniej strony...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ksawera napisał(a): jestem za wymiana poł zespołu i postawieniem na młodych ambitnych ktorzy chca w piłce cos osiagnąć
problematyk-ziom napisał(a):to ja krótko... przez pierwsze 30 min zawodnicy Zawiszy nie wiedzieli co się dzieje... szkoda że nie udokumentowaliśmy tego bramką!
KOŚCIUKIEWICZ NAJLEPSZY NA BOISKU!
i nie przesadzajcie... Legia ma po 4 meczach 4 ptk na koncie i jedynym polakiem który strzelił dla niej bramkę jest Tomasz Hajto...
Wszyscy płakali że brakuje doświadczonych grajków u Nas pan M. Lachowski wylewał żale na antenie TVP3 ... przyszli doświadczeni grajkowie i wszysyc lamentują że trzeba stawiać na młodych... parodia!
mike79 napisał(a):Kol. Przemek26 !! Uważaj żeby ktoś, gdzieś, kiedyś CIĘ NIE ROZ****Ł.
A wracając do tematu, to zauważ "specu" NA JAKIM POZIOMIE SĄ ROZGRYWKI NASZYCH REZERW. Stąd też naprawdę wielką sztuką dla zawodnika 1,2-ligowego jest WYRÓZNIĆ SIĘ NA TLE murarzy,piekarzy gimnazjalistów czy syna sołtysa...
PS.Przepraszam ale na teksty niektórych "fachOFFcuf" trudno nie zareagować...
Przemek26 napisał(a):Poza tym mogło byc 1:0 po tym jak był cigniety za koszulkę w polu karnym tylko że chciał być twardy i mimo to gonił za piłką zamiast sie położyć.
Bo to jest właśnie cwaniactwo boiskowe którego mu zabrakło.
Poza tym w meczu z Ruchem na prawej stronie nie widzę nikogo innego jak Dawida. A dlaczego? Bo on w kazdym meczu gra na 120% a w takim pojedynku ja z hanysami za zapierdziela na 300% .
problematyk-ziom napisał(a):
zastanów się czy chcemy promować takie boiskowe cwaniactwo? Moim zdaniem zachował się świetnie... walczył do końca o tą piłke i chciał strzelić bramkę a nie liczyć na sędziego
co do Dawida to walka tak... ale do 60 min... bo potem zaczyn truchtać po boisku
BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):ojjj zdziwilbys sie co potrafi Smarzynski, juz drugi mecz z rzedu w rezerwach marnuje kilka setek ! a dzis miedzy innymi nie trafil w pilke , a przed nim byla 2 metry pusta bramka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack