Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
warchlak napisał(a):niestety ale muszę to napisać - niektórym grajkom momentami w ogóle się nie chciało grać i czekali na zakończenie spotkania. Wierzchowski może zajebał sytuacje ale jak nasze gwiazdy mogły dopuścić do tego strzału :?: niestety ale nazwiska nie grają a szkoda bo pod tym względem powinniśmy być w OE :roll:
Leyton napisał(a):Najważniejsze jednak, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu... W drugiej połowie chłopaki zap... przecież jak samochodziki. Szybkościowo i wytrzymalościowo biliśmy bydgoszczan na głowę....
Głowy do góry. Odbijemy sobie z Kmitą. Ciekawe co wtedy napiszą ci, którzy już dzisiaj wywaliliby pół składu i Bogu Ducha winnego Janusza Białka...
:wink: :wink: :wink:
Przemek26 napisał(a):Leyton napisał(a):Najważniejsze jednak, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu... W drugiej połowie chłopaki zap... przecież jak samochodziki. Szybkościowo i wytrzymalościowo biliśmy bydgoszczan na głowę....
Głowy do góry. Odbijemy sobie z Kmitą. Ciekawe co wtedy napiszą ci, którzy już dzisiaj wywaliliby pół składu i Bogu Ducha winnego Janusza Białka...
:wink: :wink: :wink:
Ty byłeś na meczu Lech - Cracovia czy Zagłębie - coś tam????
Bo jeżeli ktos zapierdzielał jak małe samochodziki to kibice na trybunach na Baniaka
Mam w dupie wynik z jakąś Kmitą. My mamy wygrywać z czołówką a nie z rolnikami w spodenkach.
Jak to napisałeś? Bogu Ducha winnego????
A co kibice maja robic zmiany i ryczeć przy lini czy trener?!!!!!
olo69 napisał(a):ja miałem pierwszy skrytykować Leytona, ale widzę, że na forum są o wiele inteligentniejsi niż ja, więc pozdrawiam
Warson napisał(a):Moge wiedziec, gdzie zobaczyliscie wypowiedzi trenerow po meczu itp? Bo na Głównej Nie ma :(
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. MarcelZS - prosze podac zawodnika lub zawodnikow ktorych skrzywdzilem - mam prawo miec swoje zdanie na temat Zaglebia i zawodnikow jak kazdy Forumowicz.
Pozdrawiam
Tadeusz
Sir napisał(a):widać w TYM ZESPOLE ZE BRAKUJE WYCHOWANKÓW
Nie wspomnieliscie o tym..ale POWAZNE BŁĘDY PAN BIAŁEK POPELNIL ZE ZMIANAMI!!!!! KATASTROFA...
Sir napisał(a):Zdjąc Piatkowskiego, Folca, Berka..i wprowadzić Zubana, Skrzypka i Maline( On lepiej sie spisuje jak wchodzi w 2 polowie) potrafi przytrzymac pilke lub strzelic z daleka. A Skrzypek by walczył i biegal na tym skrzydle....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników