Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez olo69 2006-08-19, 9:32 pm

Co prawda nie jest to moja kncepcja tylko mojego kolegi, ale panowie i panie zastanówcie się, może fakt, iż pana B. pilnowało 3 ochroniarzy oznacza, iż jest on już świadkiem koronnym 8)
olo69

Postprzez Leyton 2006-08-19, 9:41 pm

warchlak napisał(a):niestety ale muszę to napisać - niektórym grajkom momentami w ogóle się nie chciało grać i czekali na zakończenie spotkania. Wierzchowski może zajebał sytuacje ale jak nasze gwiazdy mogły dopuścić do tego strzału :?: niestety ale nazwiska nie grają a szkoda bo pod tym względem powinniśmy być w OE :roll:

Szkoda klęski 0-4, szkoda porażki 0-1.
W Gliwicach ponoć momentami Piast nie istniał, teraz też w sumie pechowo przegraliśmy... Dwa razy (na trzy mecze) nam się nie ułożyło i już wielkie płacze...
Najważniejsze jednak, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu... W drugiej połowie chłopaki zap... przecież jak samochodziki. Szybkościowo i wytrzymalościowo biliśmy bydgoszczan na głowę....

Głowy do góry. Odbijemy sobie z Kmitą. Ciekawe co wtedy napiszą ci, którzy już dzisiaj wywaliliby pół składu i Bogu Ducha winnego Janusza Białka...

:wink: :wink: :wink:
Leyton

Postprzez tomi2509 2006-08-19, 9:43 pm

niestety ale po tym co zobaczylem dzisiaj chociaz jestem wiecznym optymista nie wroze nam nawet pierwszej piatki na koniec sezonu!!!!!
berensztajn jak dla mnie dzisiaj nieobecny i wogole bez formy !!! jesli to co grali pilkarze to byla taktyka bialka na ten mecz to czarne dni przed nami !!! po 15 minutach az do konca gra wygladala tak samo 4 obroncow zawiszy na szesnastce i jeden napastnik Zagłębia do wykonczenia beznadziejnych wrzutek w pole karne!!!! a za wynik dziekuje wierzchowskiemu !!!! 90 minuta a on spaceruje po 6 metrze pola karnego i to jest ten dobry bramkarz!!!! jak to zostalo napisane na stronie glownej nazwiska nie graja i oby z nami nie bylo tego samego co z podbeskidziem 2 lata temu
tomi2509

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 9:51 pm

Leyton napisał(a):Najważniejsze jednak, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu... W drugiej połowie chłopaki zap... przecież jak samochodziki. Szybkościowo i wytrzymalościowo biliśmy bydgoszczan na głowę....

Głowy do góry. Odbijemy sobie z Kmitą. Ciekawe co wtedy napiszą ci, którzy już dzisiaj wywaliliby pół składu i Bogu Ducha winnego Janusza Białka...

Ty byłeś na meczu Lech - Cracovia czy Zagłębie - coś tam????
Bo jeżeli ktos zapierdzielał jak małe samochodziki to kibice na trybunach na Baniaka
Mam w dupie wynik z jakąś Kmitą. My mamy wygrywać z czołówką a nie z rolnikami w spodenkach.
Jak to napisałeś? Bogu Ducha winnego????
A co kibice maja robic zmiany i ryczeć przy lini czy trener?!!!!!

Przeczytałem wypowiedź trenera i gdybym nie był na meczu to bym uwierzył że zagralismy jak Mistrzowie Świata ale był pech i wpadło.
Co do wypowiedzi Baniaka . No to trzeba być pojebem żeby pozwolic ojcu przyjechac do Sosnowca na mecz wiedząc co sie bedzie działo na trybunach.
Ostatnio edytowano 2006-08-19, 9:57 pm przez Przemek26, łącznie edytowano 1 raz
Przemek26

Postprzez olo69 2006-08-19, 9:57 pm

Przemek26 napisał(a):
Leyton napisał(a):Najważniejsze jednak, że drużyna jest dobrze przygotowana do sezonu... W drugiej połowie chłopaki zap... przecież jak samochodziki. Szybkościowo i wytrzymalościowo biliśmy bydgoszczan na głowę....

Ty byłeś na meczu Lech - Cracovia czy Zagłębie - coś tam????
Bo jeżeli ktos zapierdzielał jak małe samochodziki to kibice na trybunach na Baniaka
Mam w dupie wynik z jakąś Kmitą. My mamy wygrywać z czołówką a nie z rolnikami w spodenkach.
Jak to napisałeś? Bogu Ducha winnego????
A co kibice maja robic zmiany i ryczeć przy lini czy trener?!!!!!

ja miałem pierwszy skrytykować Leytona, ale widzę, że na forum są o wiele inteligentniejsi niż ja, więc pozdrawiam
olo69

Postprzez emdżej 2006-08-19, 10:09 pm

Po tym meczu byłem normalnie przybity. Porażka w przypadku utraty bramki w doliczonym czasie gry boli niemiłosiernie. Ale serce kibica i tak nakazuje przychodzić dalej na stadion. A dzisiejszy mecz przypominał mi ubiegłoroczne spotkanie z Heko. Bicie głową w mur. Bez efektu
emdżej

Postprzez Warson 2006-08-19, 10:19 pm

Moge wiedziec, gdzie zobaczyliscie wypowiedzi trenerow po meczu itp? Bo na Głównej Nie ma :(
Warson

Postprzez Leyton 2006-08-19, 10:21 pm

olo69 napisał(a):ja miałem pierwszy skrytykować Leytona, ale widzę, że na forum są o wiele inteligentniejsi niż ja, więc pozdrawiam

Dobre !!!

PS. Ja pierdolę.... :D :D :D
Na tym forum pozostaje mi już chyba tylko pisać w dziale "Typer" . Może przynajmniej wyniki 1-0 lub 0-2 nie będą zbyt trudne do rozszyfrowania. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Leyton

Postprzez emdżej 2006-08-19, 10:21 pm

Warson napisał(a):Moge wiedziec, gdzie zobaczyliscie wypowiedzi trenerow po meczu itp? Bo na Głównej Nie ma :(

Jak to nie ma na głównej? Są! I w sprawozdaniu zresztą też
http://zaglebie.sosnowiec.pl/rozgrywki/ ... =2006/2007
emdżej

Postprzez Przemek26 2006-08-19, 10:26 pm

Jeden z plusów meczu:
Obrazek

Nowa laska Huberta :lol: :lol: :lol:
Przemek26

Postprzez Sir 2006-08-19, 10:54 pm

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Kol. MarcelZS - prosze podac zawodnika lub zawodnikow ktorych skrzywdzilem - mam prawo miec swoje zdanie na temat Zaglebia i zawodnikow jak kazdy Forumowicz.
Pozdrawiam
Tadeusz

Chodzilo pewnie o MArcina Folca!!

Z jego strony nie bylo widac zadnego zagrozenia..mial sytuacjei sprzeprzył za przperoszeniem. A poza tym NIC DNO. Nie potrafil kiwnąc ZADNEGO ZAWODNIKA a poza tym JEST WOLNY!!! Tylko dlatego gral TAK DLUGO W TYM meczu bo jest CZLOWIEKIEM OD BIALKA !!! Od 46 minuty NIE MIAŁ JUZ SIL BIEGAC

To samo BERENSZTAJN...w pierwszej polowie slabo..ale w drugiej to JUZ KATASTROFA! Na razie TOTALNIE ZAWODZI...mial byc lider w srodku..ha ha ha...

WIDAĆ ZĘ CHCĄ WYGRAĆ ...nie oddając serca na boiksu..a TAK WYGRAC NIE MOZNA!!!
Sir

Postprzez Sir 2006-08-19, 11:29 pm

Wypowiedz J. Piątkowskiego --grał tylko 45 min..w moim odczuciu..drugie 45 postal na boisku

"Nie wiem co się stało, ciężko mi powiedzieć. Wychodziło na to, że zawodnik trzymał mnie za koszulkę i trzeba było się przewrócić. Byłem przekonany, że jeszcze dostanę piłkę i strzelę bramkę. Nie zrobiłem ani tego, ani tego. Szkoda. Mieliśmy przewagę od samego początku. Dobrze to wyglądało i w defensywie i w ofensywie. Brakowało tylko bramki, jakbyśmy ją strzelili, wszystko potoczyłoby się inaczej. Niestety, nie strzeliliśmy i skończyło się porażką. "

Jak czytam coś takiego to OD RAZU WIDZE JAK JEST ZAWODNIK ZMOTYWOWANY tzn BRAK TAKIEJ SPORTOWEJ ZŁOSCI...widać w TYM ZESPOLE ZE BRAKUJE WYCHOWANKÓW...albo zawodników z CHARAKTEREM. Gdzie ten Skrzypek ( co prawda mial sily na 70 min )..ale WALCZYL WALCZYL I WALCZYL O KAZDA PILKE...Gdzie TRESCINSKI CO DARL SIĘ NA ZAWODNIKOW.... NIKOGO NIE BYLO W TYM MECZU KTO KRZYCZAL I MOTYWOWAL!! ANI KAPITAN HOSIC< ANI TYM BARDZIEJ BIAŁEK--ani raz nie widziałem zeby podszedl do lini sie zacząl cos pokrzykiwać i zachęcać zespol do gry

Marcin Lachowski - Nasze frajerstwo zdecydowało

Panie Lachowski...już o tym frajerstwie to wypowiada się pan od 2 lat i ciągle MACIE TEN SAM PROBLEM?!! To już się robi smieszne..ze po kazdym meczu z wyzszej polki druzynaa slyszymy to samo tłumaczenie! Jesli macie tak grać dalej i PRZYNOSIĆ NAM WSTYD ( akurat Marcinie Ty walczyłes...o to nie mam do Ciebie pretensji, ale powiedzmy sobie szczerze...NIE JESTES TYM SAMYM ZAWODNIKIEM CO PONAD ROK TEMU!! Jesteś wolniejszy, piłka Ci bardziej ucieka od nogi...nie potrfisz dokladnie dograć ani strzelic z daleka jak to robiles kiedys...

Nie wspomnieliscie o tym..ale POWAZNE BŁĘDY PAN BIAŁEK POPELNIL ZE ZMIANAMI!!!!! KATASTROFA...

PIĄTKOWSKI w 2 polowie nie mial sil latac i zero pozytku. To samo FOLC..ZERO....dodam do tego Berensztajna co CHODZIŁ JAK PANIENKA o tym boisku...NIC..a takie kreator gry mial byc.

Zdjąc Piatkowskiego, Folca, Berka..i wprowadzić Zubana, Skrzypka i Maline( On lepiej sie spisuje jak wchodzi w 2 polowie) potrafi przytrzymac pilke lub strzelic z daleka. A Skrzypek by walczył i biegal na tym skrzydle....

TRENER BIAŁEK mnie OGROMNIE ZAWIÓDŁ..popelnil KATASTROFALNE BŁEDY odnosnie zmian....PRZECIEZ on JEST doswiadczonym trenereem
Rowniez zawiedli mnie zawodnicy...

Wlocha się wk*** i odejdzie..jak bedzie tak dalej
Sir

Postprzez Leyton 2006-08-19, 11:58 pm

Sir napisał(a):widać w TYM ZESPOLE ZE BRAKUJE WYCHOWANKÓW

Nie wspomnieliscie o tym..ale POWAZNE BŁĘDY PAN BIAŁEK POPELNIL ZE ZMIANAMI!!!!! KATASTROFA...

Niektórzy o tym wszystkim nie zapomnieli. Ale kiedy wyraziłem swoje zdanie na ten temat po meczu z Piastem, to prawie zostałem na tym forum "ZJEDZONY".
Wg. jednych piłem ponoć szampana radując się z niepowodzenia Białka, wg. innych nie rozumiałem, że lepiej raz przegrać 0-4 niż 4 razy po 0-1, a jeden z najbardziej cenionych przeze mnie forumowiczów uznał moje posty za prostackie...

No cóż..... i szampana lubię się napić i nie wszystko rozumiem i trochę prostaka ze mnie..... krótko mówiąc - ZAGŁĘBIAK JESTEM.
Leyton

Postprzez PawełK 2006-08-20, 12:09 am

Sir napisał(a):Zdjąc Piatkowskiego, Folca, Berka..i wprowadzić Zubana, Skrzypka i Maline( On lepiej sie spisuje jak wchodzi w 2 polowie) potrafi przytrzymac pilke lub strzelic z daleka. A Skrzypek by walczył i biegal na tym skrzydle....

Zuban to według mnie największe drewno w zespole... jak nie dostanie piłki na pełnym biegu w tempo /przykłady - bramki w Bytomiu i ze Świtem/ to nie stwarza zagrożenia pod bramką rywala :roll: brak nam poprostu rasowego napastnika takiego killera, który minie 2-3 obrońców i strzeli gola... według mnie w tym tkwi problem!
PawełK
pyszałek

Postprzez universal 2006-08-20, 3:33 am

Sam nie wiem co myslec..PIERWSZA LIGA?? ....spolszcze...werder brema?? nie nie nie...kolejny błąd...ostatnie sekundy.....BOżE ....
universal
Zagłębiak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna