Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Diouf39 2006-08-18, 6:38 pm

Prawdziwy kibic napisał(a):7000!!! Chcę to zobaczyć!!!

Przeyjedż łoju to napewno zobaczysz o ile ci strach pozwoli.
Diouf39

Postprzez YO 2006-08-18, 6:53 pm

WOJTEK napisał(a):
Prawdziwy kibic napisał(a):7000!!! Chcę to zobaczyć!!!
To co? Leci ??

Za samego nicka powinien na dzien dobry bana dostac. Zeby chociaz 1/3 przyjechala tych, co to nagle sie wielkimi "prawdziwymi" kibicami poczuli i jeszcze maja czelnosc sie napinac na naszym forum i obrazac Zaglebie.

Zaglebie - Hydrociulstwo 3:1.
YO

Postprzez Ader 2006-08-18, 7:56 pm

umarłem :lol:

oni są fajniejsi od poloni b. :D:D:D
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez martinho 2006-08-18, 8:18 pm

myśle że ten mecz pokaże na ile procent stać nasz zespól. I po jak myśle wygranym meczu :lol: zgotujemy panu baniakowi małe piekiełko
martinho

Postprzez ZawiszaSA 2006-08-18, 9:32 pm

Jestem z bydzi ale wkurwiają mnie ci napinacze Zawiszy. Zamiast dyskutowac o meczu to prowokujecie się nawzajem.. :?
ZawiszaSA
JUDASZ

Postprzez rogal 2006-08-18, 9:41 pm

"Wiekszość" ludzi w Bydgosczy, nie popiera chuligaństwa i zadymiarstwa, większość ludzi chce obejrzeć widowisko, a nie latać po trybunach wyrywać sobie flagi i szaliki i dawać sobie oklep, i pewnie dlatego na meczu SP jest około 150 osób (a na SA 3500), może również dlatego że SP powstało 2003 roku i przejeło klub z miasta KONIN, i również nie jest tym prawdziwym Zawiszą.
Kilka lat temu kibice Konina również protestowali, ale w Bydgoszczy nikt nie znalazł się aby protesty wyolbrzymiać. Dlaczego wy wtedy nie poparliście Konina, odpowiem wam bo wogóle o tym niewiedzieliście.

W Bydgoszczy trwa walka o szmal, pieniądze i kasę, nie o honor i tradycję, te frazesy zostają dla łatwowierców, którzy są pionkami w grze.
rogal

Postprzez CharoN^ 2006-08-18, 9:46 pm

Ja może kulturalniej postaram się do Was dotrzec...

Już nam przedstawiliście wasze wersje, wszystko dokładnie opisaliście itp. Dla mnie możecie pisac, że co mecz macie pełny stadion, a młyn to kilka tysięcy głów. Koniec, w dupie to mam(y) w Sosnowcu, my wiemy jak jest i to nam wystarcza, wiec nie zarzucajcie nam, że patrzymy na to przez pryzmat "kłamstw" fanów IV ligowego Zawiszy.

ZAWISZA JEST JEDEN, IV LIGOWY.

ps. przypuszczam, że bedzie Was jutro mniej, niż się na tym forum zalogowało, więc spasujcie trochę.
CharoN^
Zagłębiak

Postprzez ZawiszaSA 2006-08-18, 9:52 pm

To ja takzę zakończe dyskusję w tym wątku. Napisze tylko, że smutne jest to, że wierzycie w takie frajerskie bojkoty 4 ligwoców nie znając całej rpawdy. Ale my tez to mamy w dupie bo jestescie oddaleni od Bydgoszczy kilkaset kilometrów więc gówno na ten temat wiecie. Pozdr i kończę OT
ZawiszaSA
JUDASZ

Postprzez SCORPARO 2006-08-18, 11:03 pm

...widze że nie tylko ja sie obawiam "uczciwości"pana B.
Pozwólcie panowie zacytuje sam siebie ...

SCORPARO napisał(a):Nie ma co gdybać - poprostu trzeba tak grac żeby wygrac i tyle, obawiam sie tylko o jedno : mianowicie o to , ze nie do wszystkich dotarła jeszcze świadomość że za "załatwianie" meczy idzie sie teraz pierdzieć w pasiaki. Coś tam z Bydgoszczy ma w swoich szeregach "groźną broń", pozostawiającą tylko kupe smrodu za sobą ... chyba wiadomo o kogo chodzi.

Co do samego spotkania : pisałem już wcześniej że "nie jeden miś" już źle skończył na ludowym, wynik jak przed kazdym spotkaniem to sprawa otwarta to ostatniego gwizdka - a tym bardziej, że gra Zagłębie, po którym w dalszym ciagu nie wiadomo czego sie można spodziewać.
Tym razem będę niepoprawnym optymistą !! Liczę że conajmniej 1 raz dane nam będzie krzyknąć : Pach,Pach, Pach >> a może : Folc, Folc, Folc ?? i oby był to ten jeden raz więcej niż przeciwników (więcej podobnych okrzyków uradowało by mnie niezmiernie - i chyba nietylko mnie).

Dobranoc.
SCORPARO

Postprzez Sir 2006-08-19, 8:30 am

Temat o Łomży zamnkięty więc tu zadaje to pytanie.

Od meczu Z Łomża już minał tydzień i żadnej decyzji z PZPN jeszcze nie ma?! Jesli tak to jest SKANDAL
Sir

Postprzez martinho 2006-08-19, 9:05 am

iema co ten mecz pokaże co naprawde nasi zawodnicy umią :D przed każdym meczem ,ówią że trzeba zagrać na 1000% a tak naprawde gówno grają :cry: byłooooooo
martinho

Postprzez Lukasz_1906 2006-08-19, 12:37 pm

2:1 i będzie Pach Pach Pach na pełnej kur... :wink: :wink:
Lukasz_1906

Postprzez August 2006-08-19, 1:29 pm

W meczu z Zagłębiem czeka nas ciężka przeprawa. Wiadomo, że oni będą chcieli wygrać ten prestiżowy mecz - mówi Bogusław Baniak, trener II-ligowych piłkarzy Zawiszy Bydgoszcz.
Dzisiaj jego podopieczni w czwartej kolejce II ligi w Sosnowcu zmierzą się (godz. 17) z Zagłębiem. Ostatnie spotkanie tych drużyn na wiosnę w Bydgoszczy zamiast spodziewanych emocji przyniosło skandal korupcyjny. Już po meczu dwaj piłkarze Zawiszy - Tomasz Bekas i Damian Staniszewski - oskarżyli dwójkę graczy Zagłębia o składanie im propozycji wręczenia 80 tys. zł w zamian za odpuszczenie meczu. Sprawą nadal zajmuje się prokuratura i PZPN. - Czeka nas gorące przyjęcie na stadionie w Sosnowcu, ale moi zawodnicy powinni skupić się na boisku, a nie na tym, co dzieje się na trybunach - dodaje Baniak. Do prowadzonej przez niego drużyny wracają Krzysztof Michalski i Valentin Dah. - Nasza obrona spisuje się bez zarzutu, więc nie będę dokonywał zmian. Dlatego też Krzysiek usiądzie na ławce rezerwowych. Duże szanse na występ ma natomiast Valentin - kontynuuje.

Wiadomo, że bydgoszczanie podobnie jak w wyjazdowym meczu w Bytomiu także i dzisiaj wyjdą w ustawieniu 4-2-3-1. Na pozycji wysuniętego napastnika ma zagrać właśnie Dah. - Mam nadzieję, że to ustawienie nas nie zawiedzie, choć naprawdę nie będzie łatwo. Moim zdaniem Zagłębie to kadrowo zdecydowanie najlepszy zespół II ligi. Takie nazwiska jak Jakub Wierzchowski, Marcin Folc czy Jacek Berensztajn budzą szacunek. W Sosnowcu działacze postawili przed drużyną jeden cel. Jest nim awans. Dlatego nie mogą sobie pozwolić na gubienie punktów - kończy Baniak.

Mecz jest wyzwaniem - mówi Janusz Białek

Waldemar Wojtkowiak: Jak podchodzicie do meczu z Zawiszą?

Janusz Białek, trener Zagłębia: Tak jak do każdego pojedynku ligowego. Wiem, że pewnie zapyta pan o ten ostatni mecz w Bydgoszczy i co się po nim wydarzyło. Dla nas to już historia i nie ma do czego wracać.

Jednak oskarżenia były poważne.

- Dotychczasowy przebieg śledztwa pokazuje, kto się ośmieszył. Trudno zresztą, żeby było inaczej. Dla nas większą motywacją jest to, że Zawisza do tej pory nie przegrał i jest współliderem tabeli. Grać w takim zespołem to wyzwanie.

Zagłębie i Zawiszę wymienia się jako kandydatów do awansu.

- Widać, że zespoły, które w ubiegłym roku walczyły o ekstraklasę, także i tym razem są mocne. Ale to chyba dobry objaw. Oznacza, że prowadzona jest logiczna i sensowna polityka.

Wam jednak nie udała się inauguracja.

- Pierwszy mecz z Piastem za bardzo chcieliśmy wygrać i zostaliśmy skarceni. Ale trzeba przyznać, że oni zagrali wtedy naprawdę dobre spotkanie. W kolejnych meczach, na szczęście, odzyskaliśmy swój rytm i mam nadzieję, że przekona się o tym Zawisza.
August

Postprzez cala 2006-08-19, 5:56 pm

to jest k***a skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cala

Postprzez kibic(L) 2006-08-19, 6:04 pm

Ja pier.... !!! najpier My przegrywamy z Bełchatowem w doliczonym czasie gry a teraz Zagłębie :evil: co się tu k... dzieje :!:
kibic(L)

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna