LEGIA

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Greg1906 2006-08-13, 4:48 am

Wieszczu Ty cymbale.
Oczywiście używając określenia "cymbał" miałem na myśli tylko i wyłącznie Twój pogląd na kwestię tematu Legii w tym dziale i nic poza tym, bo przecież tak naprawdę Cię nie znam.

Sorry ale nie mogłem się powstrzymać. :) Po prostu logika tego człowieka rozwala mi mój światopogląd.
Greg1906
Nadzieja białych

Postprzez wieszczu 2006-08-13, 5:40 am

Greg Ty już wcześniej udowodniłeś,że z logicznym myśleniem masz niewiele wspólnego i nie mam najmniejszej ochoty na jakiekolwiek dyskusję z Tobą.
Żyj sobie w swoim świecie u boku kolegi z jarmułką na łbie,a ode mnie się odpier... Ech...bym zapomniał.Gdy pewnego pięknego dnia wsiądziesz z nim do autobusu i nieoczekiwanie nastąpi coś w rodzaju "bum!!!" to nie zapomnij mu owej jarmułki mocno przytrzymać,przytul go do siebie i powiedz,że zaszła tragiczna pomyłka.Zdążycie sobie krzyknąć Shalom,bo na kadisz to już chyba nie starczy czasu.
Dotarło to już do Twojej główeczki czy jeszcze nie? Czy może potrzebujesz bardziej dosadnego przetłumaczenia?
Zaiste,Twój "światopogląd" powala na kolana.

Lucas naprawdę masz jeszcze nadzieję,że Legia może nawiązać równorzędną walkę z Szachtarem? Z Włodarczykiem,Szalą czy Vukoviciem w składzie mogą co najwyżej powalczyć w lidze osiedlowej na Ursynowie.

Czy naprawdę nie ma tutaj choć jednej osoby,która w racjonalny sposób odpowiedziała by mi,co robi Legia w tym dziale? Oczekuję odpowiedzi od poważnych osób;nie tak jak powyżej.
A może od razu podzielmy tematycznie stronę główną na połowę :? ? .
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-08-13, 7:13 am

Już Ci odpowiadam. Wolą forumowiczów było by taki temat powstał więc jest. A jeśli Tobie się on nie podoba to nie musisz tu wchodzić. Legia jest jedną z naszych zgód i nie widze najmniejszego powodu by ten temat przenosić gdziekolwiek. Do tej pory toleruję Twoje kontrowersyjne posty ale teraz zaczynasz zbliżać się do granicy bana.
Najlepiej będzie jak sam się przeniesiesz do hyde parku.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez wieszczu 2006-08-13, 7:29 am

Oj,oj,oj zwolnij trochę.
Zbliżam się do bana.Ciekawe.Czyżby dlatego,że ośmieliłem się poruszyć coś "nietykalnego".Legia jest takim samym klubem jak wszystkie inne!!! Chyba tylko u nas na forum przyjęło się coś takiego,że jak o Legii to tylko bezkrytycznie. Co widzisz w moich postach kontrowersyjnego?! No tak,prawda zawsze bywa kontrowersyjna i bolesna jednocześnie.
Temat o Legii wcale mi nie przeszkadza.Wku.... mnie,że jest w tym dziale,bo jest to dział dotyczący ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC!!!!!,a nie Legii.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2006-08-13, 8:28 am

Przygladam się tak na ta nagonkę na temat Legii rozpoczeta przez Kol. Wieszcza i jie rozumiem jej. To jest dział Piłka nożna. Oprócz tematów o Zagłębiu, stadionie .piłkarzach , trenerze, są tez teamaty o reprezentacji, zatrzymaniach działaczy, ligach zagranicznych itd. Więc o co Ci chodzi.? :shock:
Przemek26

Postprzez wieszczu 2006-08-13, 8:50 am

Przemek przeczytaj proszę co pisze pod działem PIŁKA NOŻNA.
I jeszcze słowo do Wojtka.Odnoszę wrażenie,że nie do końca zdajesz sobie sprawę z funkcji,jaką pełnisz na tym forum.Czy aby Twoim podstawowym obowiązkiem nie było to,żeby utrzymywać porządek na forum? Bo jak zdążyłem zauważyć największą radość sprawia ci rozdawanie kartek na lewo i prawo,o banach nie wspominając.Skoncentruj się lepiej na tym,by to forum poprawiło swoją jakość i aby każdy temat był tam,gdzie powinien.
I nie strasz mnie banem,bo czasami bardziej tolerujesz wpisy jeb..... kormeli,obrażających Zagłębie niż obiektywne posty ziomala po szalu.

Wolą forumowiczów było...To znaczu ilu tych forumowiczów było,bo na forum jest zalogowanych blisko 4 tys.Rozumiem,że musiało ich być ok. 2 tys.
Tak na poważnie to musiałeś to być tylko Ty i pozostali moderatorowie plus jeszcze kilkunastu nastoletnich waszych popleczników wchodzących Wam w d...
Zastanów się czy nie lepiej zrobić nowy dział pt.Nasze Zgody i będzie po problemie.Może by tak było warto zapytać pozostałych użytkowników co na ten temat sądzą,a nie bezkrytycznie uzurpować sobie prawo do nieomylnych w Twoim mniemaniu decyzji.Wszyscy współtworzymy to forum i najwyższy czas,abyś zdał sobie z tego sprawę.Każdy z nas ma prawo do przedstawiania swoich racji i nie zawsze będą wypowiadane w sposób gloryfikujący Twoją działalność.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez PawełK 2006-08-13, 10:14 am

Jesteś jak narazie jako jedyny na anty a użytkowników jest jak sam wspomniałeś ponad 4 tysiące. Jeżeli będzie więcej podobnych głosów w temacie /kolegów po szalu/ i ta tendencja będzie zwyżkować temat zostanie przesunięty. Jednakże jak już zostało wspomniane temat jest już dość długo a my jako moderatorowie i administratorzy nie będziemy dostosowywać się do głosu jednej osoby. To też weź pod uwage. Pozdrawiam!
PawełK
pyszałek

Postprzez WOJTEK 2006-08-13, 11:21 am

Wieszczu, nie wiem po co ciągniesz ten temat. Temat jest i będzie. A Twoje fascynacje Lechią mogą się kiedyś odbić na Twoim zdrowiu. Myślisz, że nie wiemy kto z Zagłębiaków przed meczem w Gdańsku pił z Lechią ? I wyrażał opinie na temat Legii ? Twoje preferencje nas nie interesują, ale skoro uważasz się za kibica Zagłębia powstrzymaj swoje wynurzenia na w/w temat.
Już kiedyś Ci na privie pisałem: żebyś zbastował bo wylecisz (dotyczyło to jakiejś kłótni z Hanysami). Nie chcę mi się znów tłumaczyć co i jak. Najlepiej będzie jak nie będziesz rozmywał TEMATU O LEGII swoimi wyimaginowanymi żalami. Howgh.
TRZYMAJMY SIĘ TEMATU.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez wieszczu 2006-08-13, 11:42 am

Ok Wojtek będziemy kończyć ten temat.
Tak,urzędowałem z Lechią i w tym roku będzie podobnie,jak i w każdym następnym.Jeśli już mówiłem coś na temat Legii to na pewno nie było to nic negatywnego,bo nie mogło być.Nie muszę kochać Legii,jak co niektórzy.Obojętność i szacunek za wieloletnią zgodę-to wszystko co do nich czuję.Tylko niepotrzebnie nadmieniłeś coś o moim zdrowiu.

Ps.WOJTEK PRIV, PAWEŁ-FB PRIV.
Ostatnio edytowano 2006-08-13, 12:24 pm przez wieszczu, łącznie edytowano 1 raz
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez tuli 2006-08-13, 12:21 pm

Mam pytanie:
Czy będzie organizowany wyjazd na Legia-Szachtar??
tuli

Postprzez warchlak 2006-08-13, 1:33 pm

wczoraj co piłkarze Legii pokazali to był szok :shock: początek nie zapowiadał porażki. niestety dziurawa obrona i szybko się zrobiło 1-2 :x widać że Legia troche zlekceważyła Bełchatów.

ps. - dzieki za gościne Ziomale :wink:
warchlak
Prowokator

Postprzez wieszczu 2006-08-15, 6:10 pm

Przepraszam za OT,ale nie wiedziałem gdzie to wpisać: Wojtek-priv.
wieszczu
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2006-08-16, 9:04 am

Brazylijska "grupa bankietowa" w Legii
Brazylijscy piłkarze Legii Warszawa zabawiają się w stołecznych klubach. Ich słaba forma jest zarzewiem konfliktu w drużynie.........
http://sport.gazeta.pl/sport/1,65025,3552073.html

Coraz bardziej prawdopodobne będzie chyba pożegnanie sie z LM już w III rundzie.
Przemek26

Postprzez ASTER 2006-08-16, 6:45 pm

Powinni legioniści ich troche postraszyć a jak to nie pomoże to jakiś wpierdul bez świadków.
..prawo pięści czasami jedyny argument..
pozdro

ps. I dojdzie do meczu Legia - Zagłębie?
Czy sprawa umarła śmiercią naturalną?
ASTER

Postprzez PREDATOR 2006-08-17, 8:05 pm

Szczerze Zagłebie, Legia, Legia Zagłębie dla mnie to jedno i tyle:)
No i oczywiscie Zagłebie WKS, WKS i Zagłebie.
A co do pomysłu o dziale zgody to nawet dobry pomysł, a moze zgody i układy :) :)

A tak powaznie, to temat jest tutaj i niech zostanie, wszyscy sie juz chyba
zakodowało w głowach, ze temat tutyaj wiec, po co siac zamęty ? :)
PREDATOR

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna