przez wieszczu 2006-08-13, 8:50 am
Przemek przeczytaj proszę co pisze pod działem PIŁKA NOŻNA.
I jeszcze słowo do Wojtka.Odnoszę wrażenie,że nie do końca zdajesz sobie sprawę z funkcji,jaką pełnisz na tym forum.Czy aby Twoim podstawowym obowiązkiem nie było to,żeby utrzymywać porządek na forum? Bo jak zdążyłem zauważyć największą radość sprawia ci rozdawanie kartek na lewo i prawo,o banach nie wspominając.Skoncentruj się lepiej na tym,by to forum poprawiło swoją jakość i aby każdy temat był tam,gdzie powinien.
I nie strasz mnie banem,bo czasami bardziej tolerujesz wpisy jeb..... kormeli,obrażających Zagłębie niż obiektywne posty ziomala po szalu.
Wolą forumowiczów było...To znaczu ilu tych forumowiczów było,bo na forum jest zalogowanych blisko 4 tys.Rozumiem,że musiało ich być ok. 2 tys.
Tak na poważnie to musiałeś to być tylko Ty i pozostali moderatorowie plus jeszcze kilkunastu nastoletnich waszych popleczników wchodzących Wam w d...
Zastanów się czy nie lepiej zrobić nowy dział pt.Nasze Zgody i będzie po problemie.Może by tak było warto zapytać pozostałych użytkowników co na ten temat sądzą,a nie bezkrytycznie uzurpować sobie prawo do nieomylnych w Twoim mniemaniu decyzji.Wszyscy współtworzymy to forum i najwyższy czas,abyś zdał sobie z tego sprawę.Każdy z nas ma prawo do przedstawiania swoich racji i nie zawsze będą wypowiadane w sposób gloryfikujący Twoją działalność.