Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
WKS ZAWISZA napisał(a):Uważam , że będzie to pojedynek za 6 punktów jak to którys z was stwierdził. Jednak pamietajcie jedno nasz ZAWISZA jeszcze nie stracił bramki , w obronie mamay bardzo doswiadczonych zawodników( Wójcik- Lech,Lasocki-Groklin.Truszczyński - Wisła Płock). Bedziecie mieli cięzko. 2:0 Dla ZAWISZY.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WKS ZAWISZA napisał(a):Uważam , że będzie to pojedynek za 6 punktów jak to którys z was stwierdził. Jednak pamietajcie jedno nasz ZAWISZA jeszcze nie stracił bramki , w obronie mamay bardzo doswiadczonych zawodników( Wójcik- Lech,Lasocki-Groklin.Truszczyński - Wisła Płock). Bedziecie mieli cięzko. 2:0 Dla ZAWISZY.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyluzuj chłopaku. Byłem u Was i widziałem tą większość. A co do meczu - wygramy. I tylko to się liczy.WKS ZAWISZA napisał(a):Tak jak Ty uważa grupka 100-150 ludzi w Bydgoszczy, która jeszcze próbuje przekonać innych do siebie. lecz większość juz wybrała. Nie chcemy chuliganów ani kibiców którzy myślą jedynie o rozróbach itp...
Do zobaczenia w SOSNOWCU. Napewno bedziemy.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WKS ZAWISZA napisał(a):Nie mam zamiaru wchodzic z Tobą w polemikę ale fakty są bardzo jasne. Na meczach Zawiszy 4 ligowej do 200 osób maks, natomiast na 2 lidze 3500-4000tys. Aczkolwiek nie uważam bynajmiej , ze jest to liczba zawrotna, lecz to są fakty. Pozdrawiam i bez urazy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack