Zagłębie - ... Bydgoszcz - 19.08.2006 godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez PTAQ84 2006-08-16, 10:02 am

PTAQ84
WOJKOWICE

Postprzez nyc73 2006-08-16, 12:48 pm

Wracając do tematu meczu i przywitania pazernego pana trenera B.Dziś przechodząc przez ulicę Modrzejowską widziałem panie rozdające ulotki reklamowe w formie banknotu 100 złotych,myślę że można dostać je od nich w każdych ilościach,a za darmo można je wykorzystać rzucając w formie konfetti dla pana B.Pozdrawiam i czekam na przekonywujące zwycięstwo nad oszustami.
nyc73

Postprzez universal 2006-08-16, 2:29 pm

licze na wielki rewanż...3-0
universal
Zagłębiak

Postprzez tomi2509 2006-08-16, 2:57 pm

bedzie bardzo ciezko !!!!! i oby ten mecz nie uswiadomil nam ze daleka droga jeszcze przed nami !!!! jak do tej pory tylko dwa mecze ktorych wyniki mnie osobiscie nie napawaja optymizmem!!! mecz z Bydgoszcza bardzo wazny nie tylko pod wzgledem tabeli , punktow ale przede wszystkim osobiscie uwazam ze to walka o honor ktory to chcial w tak perfidny sposob zszargac pan BB. uwazam ze szczegolnie w tym meczu nasz doping bedzie bardzo potrzebny pilkarzom.
tomi2509

Postprzez Przemek26 2006-08-16, 3:18 pm

WKS ZAWISZA napisał(a):Uważam , że będzie to pojedynek za 6 punktów jak to którys z was stwierdził. Jednak pamietajcie jedno nasz ZAWISZA jeszcze nie stracił bramki , w obronie mamay bardzo doswiadczonych zawodników( Wójcik- Lech,Lasocki-Groklin.Truszczyński - Wisła Płock). Bedziecie mieli cięzko. 2:0 Dla ZAWISZY.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My gramy z czymś z Bydgoszczy czy z Włocławka
Zawisza gra 2 ligi niżej.
Przemek26

Postprzez SCORPARO 2006-08-16, 3:23 pm

WKS ZAWISZA napisał(a):Uważam , że będzie to pojedynek za 6 punktów jak to którys z was stwierdził. Jednak pamietajcie jedno nasz ZAWISZA jeszcze nie stracił bramki , w obronie mamay bardzo doswiadczonych zawodników( Wójcik- Lech,Lasocki-Groklin.Truszczyński - Wisła Płock). Bedziecie mieli cięzko. 2:0 Dla ZAWISZY.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...kiedyś musi być tem pierwszy raz, a Zagłębie przeciez nie może grac "padaki" do końca sezonu !!!

Nie ma co gdybać - poprostu trzeba tak grac żeby wygrac i tyle, obawiam sie tylko o jedno : mianowicie o to , ze nie do wszystkich dotarła jeszcze świadomość że za "załatwianie" meczy idzie sie teraz pierdzieć w pasiaki. Coś tam z Bydgoszczy ma w swoich szeregach "groźną broń", pozostawiającą tylko kupe smrodu za sobą ... chyba wiadomo o kogo chodzi.

Uważam również, że po meczu powinny sie odbyc "dwie" konferencje prasowe... kazdy pamieta chyba tą z Bydgoszczy.

Odnonie aspektu sportowego :
Czy widział ktoś z Zagłębiaków na zywo klub z Bydgoszczy w tej rundzie ??? Skąd wiadomo jaka graja piłke ?? Może graja padake porównywalna do naszych ostatnich wystepów - tylko wiecej "szcześcia" mają ??

Nie ma co ... grac trzeba, juz nie jeden "lider" poległ na Ludowym miejmy nadzieję że i tym razem Zagłębie pokaże reszcie Polski że da sie wygrywać z przekretami grając uczciwie. AMEN
SCORPARO

Postprzez WOJTEK 2006-08-16, 3:38 pm

WKS ZAWISZA napisał(a):Tak jak Ty uważa grupka 100-150 ludzi w Bydgoszczy, która jeszcze próbuje przekonać innych do siebie. lecz większość juz wybrała. Nie chcemy chuliganów ani kibiców którzy myślą jedynie o rozróbach itp...
Do zobaczenia w SOSNOWCU. Napewno bedziemy.
NIEPOKONANY ZAWISZA NASZ UKOCHANY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyluzuj chłopaku. Byłem u Was i widziałem tą większość. A co do meczu - wygramy. I tylko to się liczy.
p.s. 80000.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WKS ZAWISZA 2006-08-16, 3:41 pm

Nie mam zamiaru wchodzic z Tobą w polemikę ale fakty są bardzo jasne. Na meczach Zawiszy 4 ligowej do 200 osób maks, natomiast na 2 lidze 3500-4000tys. Aczkolwiek nie uważam bynajmiej , ze jest to liczba zawrotna, lecz to są fakty. Pozdrawiam i bez urazy.
WKS ZAWISZA
Obserwowany

Postprzez WOJTEK 2006-08-16, 3:47 pm

A słyszałeś chłopaczyno o czymś takim jak przywiązanie , wierność barwom ?? Gdzie byłeś gdy hydrośmieć grał jako Kujawiak we Włocławku ? Pewnie wyłeś na tej 4 lidze: Zawisza, Zawisza !! Nawet nika im kradniesz złodziejaszku. Dlaczego nasze forum zawsze nawiedzają pomyleńcy z klubów , z którymi mamy "wątpliwą" przyjemność grać ?? Dlaczego na siłę chcesz tu błysnąć ? Skoro taki z Ciebie bohater, idź na mecz PRAWDZIWEGO Zawiszy i im powiedz, że Twój "klub" jest tym prawdziwym. Szkoda mi Ciebie.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WKS ZAWISZA 2006-08-16, 3:53 pm

DO WOJTKA, szkoda, że nie mieszkasz w Bydgoszczy i nie wiesz o co tu chodzi, jak to wszystko wyglądało od początku, najbardziej boli mnie to że każdy się wypowiada, przeczyta protest i już wszystko wie, zawsze są dwie strony medalu. Pierwsza to szmal, - kto dostał, a kto nie i dlaczego, druga, to huligani. Po meczu w Brodnicy 150 kibiców "honorowych" dostało zakaz stadionowy, jak myslisz dlaczego, za rozdawanie pączków dzieciom w szkole. Bydgoszcz nie chce mieć z tym nic wspólnego, dlatego chodzi na SA, na meczu było ok. 4000 ludzi z dziećmi, całe rodziny normalnie piknik, cieszy mnie ten piknik, a nie latanie po stadionie i wyrywanie flag itp. Szkoda, że tego nie rozumiesz.
Na temat Lecha nikt praktycznie w Polsce nie podejmuje tematu. Bo to "normalne", przenosi sie klub, tam gdzie sa wieksze perspektywy rozwoju, wiecej kibiców itd. Kosztem oczywiście Wronek, własciciel klubu, miał pełne prawo, by tak zrobić. Bo piłka to biznes. I to co jest normalne dla wszystkich w Poznaniu, czy Szczecinie juz w Bydgoszczy według polskich "kibiców" nie ma prawa bytu? Tu jest pies pogrzebany."Honor", czy przywiązanie do tradycji itd. ma w Polsce charakter regionalny, tam wolno, a tu juz nie.
WKS ZAWISZA
Obserwowany

Postprzez Dragunov 2006-08-16, 4:23 pm

...
ostatnia szansa
Dragunov

Postprzez mdc dg 2006-08-16, 5:32 pm

Ty hydrotworze piszesz że Bydgoszcz nie chce mieć nic wspólnego z kibicami prawdziwego Zawiszy.Ale ja cię uświadomie, cała Polska nie chce mieć doczynienia z takimi "kibicami" jak wy.Nigdy was nie zaakceptujemy bo nie znacie podstawowych wartości jakie panują w światku kibicowskim.Co zrobicie jak Klatt znowu przeniesie klub np. do Torunia :?: Co zaczniecie tam jeździć :?: I jeszcze śmiesz się nazywać kibicem Zawiszy.Chłopaku jesteście skończonymi sprzedajnymi "paniami".Pójdziecie tam gdzie jest więcej kasy i wyższa liga :evil: Nie pozdrawiam i środkowy palec dla was :twisted:
mdc dg

Postprzez Zuk 2006-08-16, 5:38 pm

WKS ZAWISZA napisał(a):Nie mam zamiaru wchodzic z Tobą w polemikę ale fakty są bardzo jasne. Na meczach Zawiszy 4 ligowej do 200 osób maks, natomiast na 2 lidze 3500-4000tys. Aczkolwiek nie uważam bynajmiej , ze jest to liczba zawrotna, lecz to są fakty. Pozdrawiam i bez urazy.

hahaha z tego co slyszalem to na meczu z nami ubiegłej wiosny było was "aż" 700 ... myle sie ?

3500-4000 tys. to bedzie jak sobie postawicie kartonowe postacie na trybunach
Zuk

re

Postprzez Qba 2006-08-16, 6:14 pm

ja chcialbym dodac, ze chyba zaden stadion na swiecie nie pomiesci 3500tys. ;)
Qba

Postprzez Darian 2006-08-16, 6:39 pm

Te 3.500 chyba będzie.Bo skoro po Bydgoszczy i okolicach jeżdżą specjalne busy które "robią łapanki kibiców" zawożąc na stadion i po meczu odwożąc z powrotem do domów :shock: to może się zdarzyć że uda im się nałapać te 3500 sztuk :lol: .
Darian

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: majkL