Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
HrabiaZąbek napisał(a):Olszarowi mówie nie!
Co Wy chcecie z Zagłębia zrobić drugi Real Madryt?? :D
Gwiazd mamy wystarczająco dużo tylko narazie nie ma kto grać, więc przystańmy ściągać do klubu kolejnych nierobów :evil:
MrCricket napisał(a):Napastnicy mówiąc delikatnie nie błyszczą. Tataj czyli ten który strzelił 37 bramek w IV lidze, ostatnio Ruchowi strzelił 2 gole. Nie zainteresowaliśmy się nim, a to może być drugi Piechna :roll:
problematyk-ziom napisał(a):MrCricket napisał(a):Napastnicy mówiąc delikatnie nie błyszczą. Tataj czyli ten który strzelił 37 bramek w IV lidze, ostatnio Ruchowi strzelił 2 gole. Nie zainteresowaliśmy się nim, a to może być drugi Piechna :roll:
To może mi powiesz skąd masz takie informacje że się nie zainteresowaliśmy? Nie wiesz, nie pisz bo bajki opowiadasz...
MrCricket napisał(a):Zainteresowani to byliśmy Kocurem, Kasztelanem i jeszcze jakimiś innymi. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z klubu mówił o propozycjach czy testach dla Tataja. Taka jest moja interpretacja słowa "zainteresowanie".
problematyk-ziom napisał(a):MrCricket napisał(a):Zainteresowani to byliśmy Kocurem, Kasztelanem i jeszcze jakimiś innymi. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z klubu mówił o propozycjach czy testach dla Tataja. Taka jest moja interpretacja słowa "zainteresowanie".
Jak było w tekscie pewnej piosenki... "Bo do tanga trzeba dwojga...". Jeżeli pod słowem "zainteresowanie" rozumiesz zaproszenie na testy to nie wiem jakiego słowa użyć. Może takiego, że Zagłębie zwróciło uwage na tego zawodnika ale on nie "odwzajemnił się tym samym". Teraz rozumiesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników