Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez twari 2006-08-01, 11:57 am

Jeśli chodzi o Warke to tylko STRONG! :D

A jeśli chodzi o Olszara to zapewne albo zasili nas albo Jagę więc z dwojga złego lepiej chyba żeby przyszedł do nas...
Pamiętacie Króla w GKS Bełchatów? Jakie kręcił wałki? Ostatecznie go wyrzucono ale bramek to on im trochę nastrzelał... gdyby grał do końca sezonu to Piechna by go nie wyprzedził i byłby wtedy królem strzelców II ligii...
twari

Postprzez HrabiaZąbek 2006-08-01, 12:29 pm

Olszarowi mówie nie!
Co Wy chcecie z Zagłębia zrobić drugi Real Madryt?? :D
Gwiazd mamy wystarczająco dużo tylko narazie nie ma kto grać, więc przystańmy ściągać do klubu kolejnych nierobów :evil:
HrabiaZąbek

Postprzez olo69 2006-08-01, 2:35 pm

zaniepokoiła mnie ta informacja, że Olszar szuka klubu
olo69

Postprzez mały 2006-08-01, 3:49 pm

HrabiaZąbek napisał(a):Olszarowi mówie nie!
Co Wy chcecie z Zagłębia zrobić drugi Real Madryt?? :D
Gwiazd mamy wystarczająco dużo tylko narazie nie ma kto grać, więc przystańmy ściągać do klubu kolejnych nierobów :evil:

Chyba nie uważasz Olszara za " gwiazdę"? Prasa zrobiła mu parę lat temu reklamę i tyle . To zwykły przeciętniak tylko , że piszą o nim częściej w gazetach. Nie potrzeba nam gości do grzania ławy i obciążania klubowej kasy. :evil:
mały

Postprzez ziaro25 2006-08-02, 10:03 am

Dlaczego ktoś wykasował mojego posta?????????? :evil:
Wkleiłem link odnośnie zawodnika przymierzanego do Zagłębia i komu to przeszkadzało :shock:
http://www.sosnowiec.info.pl/modules/ne ... 57e0e5683d
ziaro25

Postprzez WOJTEK 2006-08-02, 11:11 am

Ja nic nie robiłem. :roll:
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredos 2006-08-06, 12:41 pm

Po tych dwóch meczach widać ewidentny brak napastników. Okazji do strzelenia bramek jest sporo ale nie ma komu wykończyć. A i bramkarz Wierzchowski nie jest wzmocnieniem, broni niepewnie myślałem że po kompromitacji w Gliwicach w mwczu z Miedzią pokaże się z lepszj strony
zgredos

Postprzez MrCricket 2006-08-06, 12:57 pm

Napastnicy mówiąc delikatnie nie błyszczą. Tataj czyli ten który strzelił 37 bramek w IV lidze, ostatnio Ruchowi strzelił 2 gole. Nie zainteresowaliśmy się nim, a to może być drugi Piechna :roll:
MrCricket

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-06, 1:20 pm

juz nie przesadzajmy Tataj raz strzelil wczoraj do pustej bramki z obroncą 3-4 metry od niego , a drugiej bramki nie widzialem ,bedzie mozna zobaczyc o 14:50 na tvp3 :)
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-06, 1:20 pm

MrCricket napisał(a):Napastnicy mówiąc delikatnie nie błyszczą. Tataj czyli ten który strzelił 37 bramek w IV lidze, ostatnio Ruchowi strzelił 2 gole. Nie zainteresowaliśmy się nim, a to może być drugi Piechna :roll:

To może mi powiesz skąd masz takie informacje że się nie zainteresowaliśmy? Nie wiesz, nie pisz bo bajki opowiadasz...
problematyk-ziom

Postprzez MrCricket 2006-08-06, 3:01 pm

problematyk-ziom napisał(a):
MrCricket napisał(a):Napastnicy mówiąc delikatnie nie błyszczą. Tataj czyli ten który strzelił 37 bramek w IV lidze, ostatnio Ruchowi strzelił 2 gole. Nie zainteresowaliśmy się nim, a to może być drugi Piechna :roll:

To może mi powiesz skąd masz takie informacje że się nie zainteresowaliśmy? Nie wiesz, nie pisz bo bajki opowiadasz...

Nie twierdzę, że jest drugim Piechną, tylko może nim być. Życie pokaże.

A te "bajki" stąd wywnioskowałem panie mądralo:
Wracając jeszcze na chwilę do transferów. Czy możemy się spodziewać jeszcze wzmocnień drużyny? Brakuje już chyba tylko rasowego napastnika.

- Szukamy napastnika, ale wszystkie kluby szukają napastników bo takich jest na rynku mało. To, że ktoś strzeli 20 bramek w IV lidze nie oznacza, że poziom jego gry będzie wystarczający na II ligę. Ten przeskok z niższych lig bywa ogromny i na dzień dzisiejszy takiego napastnika nie widzimy, który by mógł wzmocnić kadrę. Jest to bolączka nie tylko zespołów z II ligi ale też i pierwszoligowców.

http://zaglebie.sosnowiec.pl/shown.php3?nid=2461
MrCricket

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-06, 3:24 pm

chyba nie do końca mnie zrozumiałeś "panie madralo"... pytam skąd masz informacje że Zagłębie Sosnowiec nie było zainteresowane Tatajem? Specjalnie Ci podkreśliłem o co mi chodzi!

I pokaż mi miejsce we w którym jest coś napisane że "Zagłębie nie było zainteresowane żednym zawodnikiem z niższej ligi" z tego co widzie i umiem czytać to tam pisze że "nie ma gwarancji, że taki zawodnik sprawdzi się na boiskach II ligi". Ale o zainteresowaniu bądź nie zainteresowaniu nie ma słowa!
problematyk-ziom

Postprzez MrCricket 2006-08-06, 3:57 pm

Zainteresowani to byliśmy Kocurem, Kasztelanem i jeszcze jakimiś innymi. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z klubu mówił o propozycjach czy testach dla Tataja. Taka jest moja interpretacja słowa "zainteresowanie".
MrCricket

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-06, 4:51 pm

MrCricket napisał(a):Zainteresowani to byliśmy Kocurem, Kasztelanem i jeszcze jakimiś innymi. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z klubu mówił o propozycjach czy testach dla Tataja. Taka jest moja interpretacja słowa "zainteresowanie".

Jak było w tekscie pewnej piosenki... "Bo do tanga trzeba dwojga...". Jeżeli pod słowem "zainteresowanie" rozumiesz zaproszenie na testy to nie wiem jakiego słowa użyć. Może takiego, że Zagłębie zwróciło uwage na tego zawodnika ale on nie "odwzajemnił się tym samym". Teraz rozumiesz?

ps. a czy ktoś z klubu mówił o Wierzchowskim czy innych zawodniach głosno? Jeszcze nie zauważyłeś, że w naszym klubie działają a nie mówią? Wolą sprawy załatwiać po cichu!
problematyk-ziom

Postprzez *FORUMDINHO* 2006-08-07, 11:38 am

problematyk-ziom napisał(a):
MrCricket napisał(a):Zainteresowani to byliśmy Kocurem, Kasztelanem i jeszcze jakimiś innymi. Nie przypominam sobie, żeby ktoś z klubu mówił o propozycjach czy testach dla Tataja. Taka jest moja interpretacja słowa "zainteresowanie".

Jak było w tekscie pewnej piosenki... "Bo do tanga trzeba dwojga...". Jeżeli pod słowem "zainteresowanie" rozumiesz zaproszenie na testy to nie wiem jakiego słowa użyć. Może takiego, że Zagłębie zwróciło uwage na tego zawodnika ale on nie "odwzajemnił się tym samym". Teraz rozumiesz?

Ta i wolał pójść do słabiutkiej, biednej, bez większych perspektyw Polonii niż walczącego, wypłacalnego Zagłebia...

Wczoraj na TVP Białek mówił o testach tego napastnika,co "grał" w Wilkach.
*FORUMDINHO*

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna