Martin1906 napisał(a):Sajni napisał(a):taaa.. 12:0
niektorym proponuje wieczorny spacer w deszczu na ochlode :shock:
problem widzisz w typowaniu wyniku??? a moze masz jakis kompleks niższości??? wierze cały czas w Zaglebie i wiem ze potrafi wysoko wygrac dlatego licze na wysoki wynik. Jasne ze wazne sa 3 pkt ... ale wynik 1:0 a 5:0 sie rozni!! i oto mi chodzi.
Rozumiem, że wierzysz w Zagłębie, ale życie nauczyło nas, że piłka nożna rządzi się swoimi prawami. Dopiero co otrzymaliśmy bolesną lekcję pokory (choć jak widać nie wszyscy), a niektórzy znów rozpaleni jak kute żelazo.
Cieszę się, że liczysz na taki wysoki wynik, ale może przypomnij sobie kiedy ostatnio Zagłębie (pierwsza drużyna) wygrało w meczu ligowym różnicą 5 bramek.. kiedy w ogóle strzeliło 5 goli w jednym meczu? Śpieszę z pomocą - w trzeciej lidze. Myślę, że Legnica przyjmie styl podobny do Heko z zeszłego sezonu i będzie liczyć na równie atrakcyjny wynik. Przy naszej sile rażenia ze dwie bramki tradycyjnie powinniśmy Miedzi ustrzelić - po jednej na każdą połowę. 2:0 chyba wszystkich usatysfakcjonuje.
Kolego Martin1906 nie wdawajmy się tu w zbędną polemikę kto w co wierzy i jak mocno, bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce. Możesz mi jedynie na PW objaśnić ten fragment, w którym piszesz o kompleksie, bo to ciekawe wydaje się być.