ZAGŁĘBIE - MIEDŹ LEGNICA 05.08.2006 sobota godz. 17.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sajni 2006-08-03, 11:51 am

Martin1906 napisał(a):
Sajni napisał(a):taaa.. 12:0

niektorym proponuje wieczorny spacer w deszczu na ochlode :shock:

problem widzisz w typowaniu wyniku??? a moze masz jakis kompleks niższości??? wierze cały czas w Zaglebie i wiem ze potrafi wysoko wygrac dlatego licze na wysoki wynik. Jasne ze wazne sa 3 pkt ... ale wynik 1:0 a 5:0 sie rozni!! i oto mi chodzi.

Rozumiem, że wierzysz w Zagłębie, ale życie nauczyło nas, że piłka nożna rządzi się swoimi prawami. Dopiero co otrzymaliśmy bolesną lekcję pokory (choć jak widać nie wszyscy), a niektórzy znów rozpaleni jak kute żelazo.
Cieszę się, że liczysz na taki wysoki wynik, ale może przypomnij sobie kiedy ostatnio Zagłębie (pierwsza drużyna) wygrało w meczu ligowym różnicą 5 bramek.. kiedy w ogóle strzeliło 5 goli w jednym meczu? Śpieszę z pomocą - w trzeciej lidze. Myślę, że Legnica przyjmie styl podobny do Heko z zeszłego sezonu i będzie liczyć na równie atrakcyjny wynik. Przy naszej sile rażenia ze dwie bramki tradycyjnie powinniśmy Miedzi ustrzelić - po jednej na każdą połowę. 2:0 chyba wszystkich usatysfakcjonuje.

Kolego Martin1906 nie wdawajmy się tu w zbędną polemikę kto w co wierzy i jak mocno, bo mi się najzwyczajniej w świecie nie chce. Możesz mi jedynie na PW objaśnić ten fragment, w którym piszesz o kompleksie, bo to ciekawe wydaje się być.
Sajni

Postprzez Codino 2006-08-03, 11:54 am

W jakiej 3 lidze:)? Ze Szczakowianką w zeszłym sezonie 5-2 było:)
Codino

Postprzez Sajni 2006-08-03, 12:03 pm

Codino napisał(a):W jakiej 3 lidze:)? Ze Szczakowianką w zeszłym sezonie 5-2 było:)

Faktycznie. już zapomniałem, jakoś mi to umknęło :oops: :wink:
Sajni

Postprzez reprezentant 2006-08-03, 12:06 pm

Czekam na powrot Szymona Gąsińskiego.Na Miedz jeszcze pewnie nie bo leczy kontuzje(chyba),ale mysle ze lepiej wypadl niz doswiadczony Wierzchowski.W tamtej rundzie byl tez zmiennikiem a jak sie okazalo dostal szanse znacznie za pozno.Wracaj do zdrowia i donas!

BYŁO,JEST I BĘDZIE!ZAWSZE ZAGŁEBIE!
reprezentant

Postprzez rossoneri 2006-08-03, 12:14 pm

Gasinski ???? nie przesadzaj daleko mu do Wierzchowskiego i ogladalem ten filmik z Piasta i nie widzialem jego jakis ogromnych bledow a poreszta po jednym meczu nie za szybko wyciagasz wnioski a w meczu z Piastem zawalila obrona a nie Wierzchowski i raczej Szymon niech sie uczy narazie od Wierzchowskiego i dla mnie to jest glupota co Ty piszesz
rossoneri

Postprzez kaczorkowski 2006-08-03, 12:15 pm

Zastanówmy się przez chwile czy lepiej wygrać po beznadziejnej grze czy przegrac po wspaniałych zawodach ...
Przyznac muszę, że zwyciestwo jest potrzebne ale chyba jeszcze bardziej potrzebna jest dobra gra.
Trzymam kciuki za nasz zespół, oby nie zlekceważył zespołu z Legnicy (to też są zawodowcy), dobrze zagrał i wygrał.
12-go Łomża i jeszcze czas na jakies korekty ... a wszystko okaże się 19-go w meczu z Zawiszą (trochę sie pośpieszyłem z tym Ruchem).

Pozdrawiam wszystkich
Rafał
kaczorkowski

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-03, 12:36 pm

kaczorkowski napisał(a):Zastanówmy się przez chwile czy lepiej wygrać po beznadziejnej grze czy przegrac po wspaniałych zawodach ...
Przyznac muszę, że zwyciestwo jest potrzebne ale chyba jeszcze bardziej potrzebna jest dobra gra.
Trzymam kciuki za nasz zespół, oby nie zlekceważył zespołu z Legnicy (to też są zawodowcy), dobrze zagrał i wygrał.
12-go Łomża i jeszcze czas na jakies korekty ... a wszystko okaże się 19-go w meczu z Zawiszą (trochę sie pośpieszyłem z tym Ruchem).

Pozdrawiam wszystkich
Rafał

Gwoli ścisłości nie ma takiego klubu w II lidze jak Zawisza :twisted:

Co do meczu, wszyscy mysla ze to bedzie spacerek, grad bramek, otóz prawdopodobnie bedzie to typowe II ligowe spotkanie, duzo kopaniny, 0 finezji i obrona Miedzi całym zespołem. Naprawde moze byc ciezko wygrac.......[/b]
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez kaczorkowski 2006-08-03, 12:47 pm

Gwoli ścisłości nie ma takiego klubu w II lidze jak Zawisza :twisted:

Nie wiem o co ci chodzi, czy to oznacza że na oficjalnej stronie Zagłębia tez nie wiedzą że nie ma takiego klubu ??

W rozgrywkach czytamy :
04 kolejka, Sobota, 19.08.2006. godz. 17:00 Zagłębie Sosnowiec - Zawisza Bydgoszcz S.A.
kaczorkowski

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-03, 12:55 pm

Zawisza jest jeden - 4 ligowy

a w 2 lidze jest co najwyzej Hydrobudowa ktora podpiela sie pod nazwe i historie klubu Zawisza nie majac z nim nic wspolnego. I dlatego tego klubu nie nazywamy Zawiszą tylko Hydrobudową.
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez kaczorkowski 2006-08-03, 1:03 pm

BuBy_MaDnEss_#4 napisał(a):Zawisza jest jeden - 4 ligowy

a w 2 lidze jest co najwyzej Hydrobudowa ktora podpiela sie pod nazwe i historie klubu Zawisza nie majac z nim nic wspolnego. I dlatego tego klubu nie nazywamy Zawiszą tylko Hydrobudową.

Dziękuję za wyjaśnienie niemniej jednak oficjalnie jest to zespół : Zawisza Bydgoszcz S.A., pod taka nazwa gra w II lidze i tak go będę nazywał.
kaczorkowski

Postprzez WOJTEK 2006-08-03, 1:18 pm

kaczorkowski - a gdyby nagle zmieniono nazwę Zagłębia na dajmy na to : Brojler, też byś był kibicem Brojlera ?? Albo gdyby do Sosnowca przeniesiono Naprzód Jędrzejów (przykład :!: :!: ) i przerobiono go na Zagłębie S.A. też byś nazywał ich Zagłębiem ? Jeśli tak to pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia.

WOJTEK
Adventure Group

Postprzez T_misiek 2006-08-03, 2:07 pm

To że nie zagra w meczu z Miedzią Malinowski jest akurat bardzo dobrą wiadomością. To co pokazał na Piaście woła o pomste do nieba. Jeszcze Lachowski powinien wylecieć ze składu na rzecz Pacha i będzie super. Malina i Lacha do rezerw - niestety ale taka jest prawda są najsłabsi w zespole !!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2006-08-03, 4:46 pm

T_misiek napisał(a): Malina i Lacha do rezerw - niestety ale taka jest prawda są najsłabsi w zespole !!!

Zmień dyscyplinę.
Na Piaście wszyscy zawiedli, a Lacha i malina nawet gdyby zagrali mecz życia to i tak sami meczu by nie wygrali.
Przemek26

Postprzez T_misiek 2006-08-03, 5:47 pm

Masz racje ze wszyscy zawiedli ale w drugiej polowie patrzylem juz bardziej na to jak sie prezentuja poszczegolni gracze i wybacz ale moim zdaniem lacha gral totalne zero - zero walki i zero umiejetnosci. Aha i nie bylem w klatce wiec widzialem dobrze co sie dzieje na boisku. Co do gry maliny to nigdy mnie sie ten zawodnik nie podobal. Co prawda zdobyl dwie wazne bramki z lks i kszo ale co do gry to uwaam ze sa lepsi w Zaglebiu. Takie jest moje zdanie ty mozesz miec inne
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-03, 6:02 pm

a ja jestem pelen podziwu jak z tej "klatki" mozna bylo cokolwiek zopbaczyc, nie wspominajac juz o indywidualnych umiejetnosciach zawodnikow. Gratuluje wzroku :wink:
BuBy_MaDnEss_#4

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna