Frajera to szukaj ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Puzon to ty taki nietolerancyjny :?: :D
A dla mnie to może być nawet różowy byle tylko grał w piłkę na poziomie wyższym niż Małocha czy ukochany Tadzio :D
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):puzon idz sie lecz frajerze czy to wazne czy on jest bialy czy czarny wazne zeby pasowal do naszego zespolu i zeby byl nam potrzebny a nie jakiego koloru jest jego skora a mysle ze bedzie dla nas sporym wzmocnieniem choc poniektorzy tutaj w to watpia a ja mysle ze na 2 lige to bedzie dobry napastnik
mdc dg napisał(a):Pamiętam tego Bajdziaka z jakiegoś sparingu który był rozgrywany na Niwce i musze powiedzieć że wyróżniał się dobrą szybkością i nienaganną techniką.Może trener Białek będzie mądrzjszy od Tochela i dołączy tego zawodnika do kadry.
Na zgrupowanie nie pojadą Piort Bajdziak i Miroslav Lauko, którzy pozostają w sferze zainteresowania trenera Tochela, ale przed nowym sezonem do Zagłębia już nie dołączą
Puzon napisał(a):rossoneri napisał(a):puzon idz sie lecz frajerze czy to wazne czy on jest bialy czy czarny wazne zeby pasowal do naszego zespolu i zeby byl nam potrzebny a nie jakiego koloru jest jego skora a mysle ze bedzie dla nas sporym wzmocnieniem choc poniektorzy tutaj w to watpia a ja mysle ze na 2 lige to bedzie dobry napastnik
Nie używaj chłopczyku słów, których znaczenie jest ci obce. Za tego frajera, obiecuje ci, wcześniej czy później się spotkamy. Internet bynajmniej nie jest tak anonimowy jak co poniektórzy myślą.
Co do mojego "rasizmu"- chyba tylko Siara wyczuł sarkazm.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników