Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
CharoN^ napisał(a):Groclinu nie miałem "przyjemności" oglądać, więc ich nie ocenię (chociaż jeśli chodzi o wynik to bardzoo mnie rozczarowali...).
Odnośnie Wisły... Tak oglądałem tą pierwszą połowe i w pewnym momencie mówie sobie: "jak k... takie ciecie mogą grać w PUEFA? jak tacy frajerzy mogą mieć MP? jak niektórzy z nich mogą grać w kadrze?". Nie umiem sobie na powyższe pytania odpowiedzieć :shock:. Obejrzałem tylko pierwszą połowe... Usprawiedliwić można jedynie Brożka, facet się starał, zależało mu, choć często niewychodziło. Tylko z kim on miał grać? z Kryszałowiczem? Zieńczukiem? Współczuje...
Wisła! co? Valerenga, co? Dynamo, co? PAO, co? Vitoria... za rok coś pewnie dopiszemy...
Thomi napisał(a):A ja powiem krotko i na temat : SRAŁ WISŁE PIES ..... dzieki nim mamy 1 miejsce mniej w Europejskich pucharach a zaczelo sie to od norwegow.
Sajni napisał(a):Thomi napisał(a):A ja powiem krotko i na temat : SRAŁ WISŁE PIES ..... dzieki nim mamy 1 miejsce mniej w Europejskich pucharach a zaczelo sie to od norwegow.
mówisz, że dzięki nim....
to dlaczego inna drużyna nie wzięła sprawy w swoje ręce?
przecież każdemu wolno zdobyć mistrzostwo Polski i zagrać w pucharach
MrCricket napisał(a):Smuda znany jest z tego, że "zajeżdża" grajków przed sezonem. Pewnie dlatego tak słabo grała ta zbieranina. Ale później to zaprocentuje i jestem pewien, że Lech mając tak długą ławkę, w tym sezonie będzie jedną z najlepszych drużyn w Polsce.
buli11 napisał(a):Jakbyscie posluchali wypowiedzi Smudy to mowil on wyraznie ze odpuszcza Intertoto bo teraz przygotowuja sie do ligi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników