Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
krzysztof napisał(a):zag23 napisał(a):Czemu nasz klub nie może kupić za grosze MACIEJA TATAJA (26LAT)napastnika GLKS NADARZYN - IV liga grupa mazowiecka-strzelił w poprzednim sezonie tylko 37 goli!!! To chyba o czymś świadczy.
Bo nie lubią dżemu ;-) Już mieliśmy bramkostrzelnego Bugaja, teraz mamy bramkostrzelnego Tyca i Bajerę. Jak widać nie każdy kto strzela kupę goli w innych ligach i zespołach sprawdza się w Zagłębiu.
Co wcale też nie zwalnia sztabu szkoleniowego z dalszych poszukiwań.
problematyk-ziom napisał(a):tak płaczecie teraz nad odejściem Bartka... a przypomne że jeszcze nie dawno (czytaj KT) był to "słabiak, nadający się na góra 20 min, zmiennik" :roll:
problematyk-ziom napisał(a):tak płaczecie teraz nad odejściem Bartka... a przypomne że jeszcze nie dawno (czytaj KT) był to "słabiak, nadający się na góra 20 min, zmiennik"
Chłopie, co to z brednie ???????? Do szkoły nie chodziłeś ????? Przecież tego się czytać k***a nie da.
neo1961 napisał(a):WOJTEK napisał:Chłopie, co to z brednie ???????? Do szkoły nie chodziłeś ????? Przecież tego się czytać k***a nie da.
Nie wiem, o co ci chodzi chciałem tylko nadmienić, że w niższych ligach są napastnicy, którzy mogą być skuteczni, dlatego wymieniłem, że Piechna był najlepszym strzelcem dwukrotnie w barwach Ceramiki Paradyż w IV lidze, raz w Heko Czermno w III lidze, a Pitry przyszedł do Zagłębia z V-ligowej Iskry Pszczyna. Nikt nie zagwarantuje, że Zagłębie kupi napastnika z nazwiskiem i będzie on strzelał bramki.
A co do reszty twojego wpisu to sądzę że może ty do szkoły nie chodziłeś skoro potrafisz tylko obrażać innych.
Skoro chodziłeś do szkoły to mi to przetłumacz. Bo moja szkoła nie uczyła takiego języka polskiego. Ale pewnie Ty (zwroty piszemy z DUŻEJ litery) chodziłeś do jakiejś wyjątkowej szkoły. Zapewne specjalnej.Piechne Korona też znalazła w niższej lidze, my Pitrego to, czemu ni spróbować z Tataju.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników