Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2006-06-30, 7:19 pm

No powiem szczerze. ze jestemmile zaskoczony transferem Jakuba Wierzchowskiego. Taki znany iceniony bramkarz w ZAGLEBIU...czyli CEL MUSI byc tylko jeden awans!

Do tego dwaj zawodnicy z HEKO...ktorych zna trener Białek..robi się ciekawie!

MAM NADZIEJĘ ZE TO NIE KONIEC transferów. Liczę na doswiadczonbego rozgrywającego i jeszcze jednego napastnika.

PSwiadomo co z WOLANSKIM..podpisal czy nie?
Sir

Postprzez musztra 2006-06-30, 7:21 pm

damian_2006 napisał(a):Wiecie moze czy Jakub Wierzchowski gral w rep Polski ?? bo mi cos tak wydaje ze gral ale niewiem

Grał grał :lol: Buhehe to mam rodzine w Zagłębiu :wink:
Zaskoczony jestem bardzo czyżbyśmy poważnie zaczęli myśleć o awansie
musztra

Postprzez NHK12 2006-06-30, 7:34 pm

Witam wszystkich. Powiem szczerze że zaskoczono mnie in plus z bramkarzem , Folc również znany z boisk. Pamiętajmy że na razie trzech zawodników odeszło i trzech już mamy . Jak powiadał Motto zawodnik za zawodnika więc możemy się spodziewać że jeszcze trzech zawodników do nas dojdzie ( mam nadzieję dobrych i ogranych ligowców)
JUZ ZA ROK NASZA BĘDZIE EKSTRAKLASA
NHK12

Postprzez krzysztof 2006-06-30, 7:43 pm

Na razie nie ma sie co podniecac Wierzchowskim. Na pewno ma wyrobiona markę. Jednak nie wiem dlaczego od kwietnia był tylko rezerwowym.
Bęben też przychodził do nas jako rezerwowy bramkarz z Odry W.
Zobaczymy co Wierzchowski pokaze w meczach.
krzysztof

Postprzez MrCricket 2006-06-30, 7:47 pm

O Wierzchowskim pomyślałem od razu, gdy tylko podziękowano mu w Płocku. Doświadczony bramkarz, kiedyś mistrz Polski z Wisłą, epizody w Werderze Brema i reprezentacji ( w statystykach 2 mecze). Według mnie ściągnięcie Wierzchowskiego to najlepsza z możliwych decyzji jeśli chodzi o obsadę bramki, ale boisko wszystko zweryfikuje.
Folc- nazwisko dosyć znane, ponad 20 meczów w ekstraklasie, ale jakimś supersnajperem to on nie jest. Strzelał na ogół po kilka bramek w sezonie.
Kościukiewicz- przyznam szczerze, że nic o tym facecie nie wiem. Warunki fizyczne podobne do Jankowskiego, ale najważniejsze, żeby umiejętności miał lepsze i był w stanie rywalizować z Hosicem i Treścińskim.
Mam nadzieję, że Białek dobrze zna tych grajków i wie co robi ściągając ich do Sosnowca. Póki co nie pozbywamy się kluczowych kopaczy, a to chyba oznacza, że cel będzie ten sam co przed rokiem. Przydałoby się ściągnąć jeszcze ok. 2 klasowych grajków ( ROZGRYWAJĄCY !!! ) na brakujące pozycje + Kubisz i można będzie wtedy myśleć o kolejnym szturmie na ekstraklasę.
MrCricket

Postprzez warchlak 2006-06-30, 7:59 pm

dobrze się stało ze wkoncu sprowadziliśmy porządnego bramkarza. pozostali zawodnicy to raczej uzupełnienie składu. przydał by się jeszcze Sławomir Pach, jakiś dobry napastnik i wyczekiwany przez każdego rozgrywający np. Rafał Kaczmarczyk.
warchlak
Prowokator

Postprzez Karo 2006-06-30, 8:13 pm

Musze przyznac ze jestem w szoku :D Bylem juz przygotowany na nudny sezon, tymczasem dzisiejszy news pozwala wierzyc, ze na prawde bedziemy walczyc o ten awans!! Jestem w 100% przekonany ze Wierzchowski to bedzie prawdziwe wzmocnienie. Pamietam tez Folca za czasow gry Radomska w I lidze, byl wyrozniajacym sie graczem-mysle ze na pewno sie nam przyda. Co do Kosciukewicza- nie bede sie wypowiadal, bo nie widzialem chlopa na oczy :D Tak wiec, reasumujac-pelen nadziei czekam na nowy sezon!! Pozdrawiam
Karo

Postprzez McMalar 2006-06-30, 8:14 pm

Brakuje mi klasowego rozrywajacego i napastnika.Co do Wierzchowskiego jestem mile zaskoczony....
McMalar
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2006-06-30, 8:29 pm

No to jestem w szoku. Trafił nam sie niezły bramkarz. No No. Ale co dalej Folc,może będzie z niego wzmocnienie ale Hubert Kościukiewicz nie wiem . Oby nie był to drugi Jankowski.
Czy to już koniec transferóww Zagłebiu?
A co z Kubiszem lub Berkiem?
Przemek26

Postprzez Leyton 2006-06-30, 8:57 pm

Karo napisał(a): Pamietam tez Folca za czasow gry Radomska w I lidze, byl wyrozniajacym sie graczem-mysle ze na pewno sie nam przyda.

Też go pamiętam właśnie z gry w Radomsku i uważam, że będzie to dobry nabytek.
Leyton

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-30, 9:06 pm

Przemek26 napisał(a):Hubert Kościukiewicz nie wiem . Oby nie był to drugi Jankowski.
Czy to już koniec transferóww Zagłebiu?
A co z Kubiszem lub Berkiem?

czas pokaże jaki z niego zawodnik... może grać na defensywnego z tego co wiem a tam mamy luki...

a czemu niby koniec? sezon transferowy w pełni troche cierpliwości... narazie pomocników nie widać klasycznych więc chyba jeszcze nie koniec jeżeli chodzi o nasz klub :D ps. dla mnie Kubisz to prędzej drugi Bała niż wzmocnienie...
problematyk-ziom

Postprzez Socio 2006-06-30, 9:11 pm

Jutro chyba bedziemy mieli odpowiedz na pytanie Berek czy Kubisz no i byc moze niezly napastnik do tego. Jesli te transfery wyjda to walczymy o I lige bo Dzenan, Teresa i inni wartosciowi zawodnicy zostaja. Do poniedzialku bedzie wszystko wiadome bo na oboz maja juz byc zalatwione transfery. Jak widac lepiej mniej mowic a wiecej robic.
Socio

Postprzez mezo 2006-06-30, 9:31 pm

No to mamy nasz hit transferowy. Wszsytko jasne. Tylko teraz zastanawiam sie co sie stanie z czwartym bramkarzem ?! Bo jesli prawda jest ze Gasinski zostaje nadal to mamy 4 bramkarzy. Czy to czasem o jednego nie za duzo ? :?: Folc- mlody, miejmy nadzieje ze ambitny i pokaze wole walki na murawie. Kosciukiewicz- wielka niewiadoma. Jedyne jak narazie co mnie cieszy to wzrost-191cm. Miejmy nadzieje ze Trener Bialek wie co robi. Nadal brakuje jeszcze NAPASTNIKA. Wystarczy kontuzja, kartka, i zostaje jeden. POtrzeba jakiegos szybkiego napadziora ktory moglby ladnie wykanczac akcje. Noi jeszcze dwoch srodkowych pomocnikow i obronca. Pozdrawiam zyczac sukcesu naszym pilkarzom w jutrejszej grze z Belchatowem.
mezo

Postprzez August 2006-06-30, 10:40 pm

August

Postprzez Przemek26 2006-07-01, 5:43 am

Z trójki Piętka , Bensz , Gąsiński wg. pożegna sie z klubem Piętka.
Jeżeli wypalą transfery wspomnianych w serwisie piłkarzy: Berensztajn, Piatkowski, Pach to chyba nie ma juz innej mozliwości jak to na co wszyscy tu czekaja AWANS.
Ktoś taki jak Jakub Wierzchowski nie przychodzi do klubu drugoligowego, który ma zamiar tam zostać.
Tak więc zobaczymy co przyniesie niedługi czas
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników