Cygan napisał(a):alisamyyen napisał(a):JAK slysze i widze nazwisko Berensztajn to dom starcow mi sie pokazuje.33 lata.po prostu perspektywiczny zawodnik do naszej druzyny.moze jeszcze Wojtka Kowalczyka sciagniemy i zrobimy dom spokojnej starosci.
Proszę cię niedzielny kibicu, nie wypowiadaj sie juz na tym forum! Berek ma w sobie wiecej wigoru niż inni młodsi piłkarze. Chyba nie byłeś na meczach z KSZO, gdzie rzadził i dzielił w środku pomocy. Takim samym przykładem jest Kompała, który profesjonalnie wygrał Piastowi mecz w środku boiska. Zanim coś napiszesz, przemyśl 3 razy.
Ps: juz przed tą runda były ograniczenia wiekowe i każdy wie jak się to skończyło
Do Qba - jeżeli Ty słuchasz wypowiedzi Grodeckiej i jej ufasz, to nie mamy ze soba o czym rozmawiać! Usprawiedliwyłby Cie jedynie jeden fakt - na nazwisko masz Grodecki :wink:
Ps: a Pan Tadeusz ma racjÄ™.
a gdzie ja napisalem, ze wierze w wypowiedz Grodeckiej? :) teraz juz wiem, ze zaden moj argument nie trafi do Pana Tadeusza :) po prostu poraza mnie ta niekonczaca sie milosc za Trenerem Tochelem i tyle... teraz mamy Trenera Bialka i trzeba sie na tym skupic, zostawmy przeszlosc za nami.. to juz jest ostatni moj post odnosnie osoby Tochela (no chyba, ze ktos mnie sprowokuje :)) a podsumowujac to wszystko, to mam wielki sentyment dla Tochela, ale coz - jego czas sie skonczyl, popelnil za duzo bledow, nie bylo wynikow i tyle..
pzdr
PS. nie, nie nazywam sie Grodecki :)