Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

re

Postprzez Qba 2006-06-15, 1:42 pm

Cygan napisał(a):
alisamyyen napisał(a):JAK slysze i widze nazwisko Berensztajn to dom starcow mi sie pokazuje.33 lata.po prostu perspektywiczny zawodnik do naszej druzyny.moze jeszcze Wojtka Kowalczyka sciagniemy i zrobimy dom spokojnej starosci.

Proszę cię niedzielny kibicu, nie wypowiadaj sie juz na tym forum! Berek ma w sobie wiecej wigoru niż inni młodsi piłkarze. Chyba nie byłeś na meczach z KSZO, gdzie rzadził i dzielił w środku pomocy. Takim samym przykładem jest Kompała, który profesjonalnie wygrał Piastowi mecz w środku boiska. Zanim coś napiszesz, przemyśl 3 razy.

Ps: juz przed tą runda były ograniczenia wiekowe i każdy wie jak się to skończyło

Do Qba - jeżeli Ty słuchasz wypowiedzi Grodeckiej i jej ufasz, to nie mamy ze soba o czym rozmawiać! Usprawiedliwyłby Cie jedynie jeden fakt - na nazwisko masz Grodecki :wink:
Ps: a Pan Tadeusz ma racjÄ™.

a gdzie ja napisalem, ze wierze w wypowiedz Grodeckiej? :) teraz juz wiem, ze zaden moj argument nie trafi do Pana Tadeusza :) po prostu poraza mnie ta niekonczaca sie milosc za Trenerem Tochelem i tyle... teraz mamy Trenera Bialka i trzeba sie na tym skupic, zostawmy przeszlosc za nami.. to juz jest ostatni moj post odnosnie osoby Tochela (no chyba, ze ktos mnie sprowokuje :)) a podsumowujac to wszystko, to mam wielki sentyment dla Tochela, ale coz - jego czas sie skonczyl, popelnil za duzo bledow, nie bylo wynikow i tyle..

pzdr

PS. nie, nie nazywam sie Grodecki :)
Qba

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2006-06-15, 6:09 pm

Kol.Qba - Pana argumenty czytam i nie neguje Panskiego zdania, natomiast NIECHZE PAN MI POZWOLI MIEC SWOJE ZAGLEBIOWSKIE ZDANIE.
Na temat jednego zawodnika wypowiem sie juz teraz - BERKA biore w ciemno mimo tych lat jakie posiada a to znaczy doswiadczenie.
Jeszcze jedno- FORUM ma sens jesli na nim spotykaja sie rozne zdania,
rozne opinie ale podane w sposob elegancki.
Jestem przekonany ze na zmiany bedziemy musieli czekac do konca
poniewaz trojkat MGR nie powie nam nic bo przeciwnicy podkupia nam
zawodnikow.
O sile naszego ZAGLEBIA bedzie stanowic ilosc zawodnikow (dobrych)
z poprzedniego sezonu ktorzy zostana + nowe transfery te jakosciowo powiem bardzo dobre.

Przeciez nie mamy info jaka kwote Zaglebie czytaj sponsor chce wydac na
transfery, a od KASY zalezy ktorzy pilkarze przyjda na Kresowa.
Istotnym elementem jest rozeznanie rynku przez trenera, jego kontakty
z pilkarzami, managerami itd itp.

Mam skromne pytanie do Kolegow czy info o przyjsciu Berka do nas
wystapila gdzies w prasie ?
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez alisamyyen 2006-06-15, 6:30 pm

Cygan napisał(a):
alisamyyen napisał(a):JAK slysze i widze nazwisko Berensztajn to dom starcow mi sie pokazuje.33 lata.po prostu perspektywiczny zawodnik do naszej druzyny.moze jeszcze Wojtka Kowalczyka sciagniemy i zrobimy dom spokojnej starosci.

Proszę cię niedzielny kibicu, nie wypowiadaj sie juz na tym forum! Berek ma w sobie wiecej wigoru niż inni młodsi piłkarze. Chyba nie byłeś na meczach z KSZO, gdzie rzadził i dzielił w środku pomocy. Takim samym przykładem jest Kompała, który profesjonalnie wygrał Piastowi mecz w środku boiska. Zanim coś napiszesz, przemyśl 3 razy.

Ps: juz przed tą runda były ograniczenia wiekowe i każdy wie jak się to skończyło

Do Qba - jeżeli Ty słuchasz wypowiedzi Grodeckiej i jej ufasz, to nie mamy ze soba o czym rozmawiać! Usprawiedliwyłby Cie jedynie jeden fakt - na nazwisko masz Grodecki :wink:

i tu cie zdziwie koles.bo twoja wiedza widze uboga jest.bylem 4 razy na meczu w Ostrowie Swietokrzyskim koles. i jakos berensztajn nie szalal na boisku.bardziej spacerowal.by okolo 60 minuty przestac calkowicie grac.wiec wez sie zastanow co piszesz.NIEDZIELNY KIBICU.jak takich czytam to plakac sie chce.
alisamyyen

Postprzez Degland 2006-06-15, 6:45 pm

"Ostrowcu Świętokrzyskim"
Degland

Postprzez Cygan 2006-06-15, 10:16 pm

alisamyyen napisał(a):
Cygan napisał(a):

i tu cie zdziwie koles.bo twoja wiedza widze uboga jest.bylem 4 razy na meczu w Ostrowie Swietokrzyskim koles. i jakos berensztajn nie szalal na boisku.bardziej spacerowal.by okolo 60 minuty przestac calkowicie grac.wiec wez sie zastanow co piszesz.NIEDZIELNY KIBICU.jak takich czytam to plakac sie chce.

Po pierwsze: nie mów do mnie niedzielny kibicu, bo pomyślą, że my bracia, a tego bym sobie nie życzył.
Po drugie: nie chce mi się z tobą polemizować na forum, bo szkoda mi czasu. Jak masz jaja, to umów sie ze mna na priv, pogadamy. Jak nie, to sklej cipę.
Ps: zacznij płakać - może to będzie ta rzecz, która w życiu ci zacznie wychodzić! :lol: :lol: :lol:
Cygan

Re: re

Postprzez Cygan 2006-06-15, 10:18 pm

Qba napisał(a):mimo tego, ze to nie ten temat, to nie moge sie powstrzymac i skomentuje poprzedni post:

jak sie Pan, Panie Tadeuszu, ustosunkuje do wypowiedzi Grodeckiej, ktora mowila o tym, ze Tochel mogl miec w skladzie takiego grajka jak Sypniewski (Blaszczykowski, Bledzewski itd.), ktory walil teraz bramy, az milo, i szkoda ze nie mieslimy takiego napadziora w skladzie... ale byl Malocha, prawda? gosc, co go malo Janas na mundial nie wzial... a co do tych dobrych i zlych dni, to owszem, Tochel miewal i dobre i zle, a zostal rozliczony za to, ze te drugie przydarzyly sie w najmniej odpowiednim momencie... i ja sie ciesze ze zmiany trenera, ale Pan, Panie Tadeuszu, juz nikogo innego nie zaakceptuje..
mam nadzieje, ze nowe transfery Bialka beda bardziej trafione, niz jego poprzednika, a nawet jestem tego pewien, bo gosc wie, co robi.. a Tochel mial takie momenty, ze nie bylem tego pewien...

pozdrawiam

Ta Twoja wypowiedź pokazuje poniekad solidarność z Grodecką
Cygan

Postprzez Qba 2006-06-15, 10:32 pm

Cygan napisał(a):
Qba napisał(a):mimo tego, ze to nie ten temat, to nie moge sie powstrzymac i skomentuje poprzedni post:

jak sie Pan, Panie Tadeuszu, ustosunkuje do wypowiedzi Grodeckiej, ktora mowila o tym, ze Tochel mogl miec w skladzie takiego grajka jak Sypniewski (Blaszczykowski, Bledzewski itd.), ktory walil teraz bramy, az milo, i szkoda ze nie mieslimy takiego napadziora w skladzie... ale byl Malocha, prawda? gosc, co go malo Janas na mundial nie wzial... a co do tych dobrych i zlych dni, to owszem, Tochel miewal i dobre i zle, a zostal rozliczony za to, ze te drugie przydarzyly sie w najmniej odpowiednim momencie... i ja sie ciesze ze zmiany trenera, ale Pan, Panie Tadeuszu, juz nikogo innego nie zaakceptuje..
mam nadzieje, ze nowe transfery Bialka beda bardziej trafione, niz jego poprzednika, a nawet jestem tego pewien, bo gosc wie, co robi.. a Tochel mial takie momenty, ze nie bylem tego pewien...

pozdrawiam

no z pewnoscia nie tak mialo byc :)

pzdr
Qba

Postprzez Cygan 2006-06-15, 11:06 pm

Qba napisał(a):
Cygan napisał(a):

pozdrawiam

no z pewnoscia nie tak mialo byc :)

pzdr

Mam nadziejÄ™ :wink: i pozdro
Cygan

Postprzez Gość 2006-06-16, 12:33 pm

Morawski podpisał dziś kontrakt z Polkowicami.

No to mamy już chyba pierwszego kandydata do spadku :lol: :D

Możnaby im jeszcze Butryna i Jankowskiego podesłać do kompletu :D :D
Gość

Postprzez antek_buła 2006-06-16, 12:50 pm

Ja tez jestem zdania ze Maliniak powinien zostac. Bialek dal mu szanse i mogl sie znowu wykazac. Uwazam, ze od nowego sezonu jakby widzial ze nie jest tylko zawodnikiem wchodzacym z lawki pokazalby duzo wiecej :D Przypomnijmy sobie, ze w rundzie wiosennej z meczu na mecz byl coraz lepszy! Czego nie mozna powiedziec o Morawskim - dobrze ze juz go nie zobaczymy w naszych barwach!!
:wink:
antek_buła

Postprzez MrCricket 2006-06-16, 4:25 pm

Jeśli to prawda, to pewnie właściciele solariów w Polkowicach już zacierają ręce bo powinny wzrosnąć ich zyski :lol: . Teraz czekam na wieści, że stary ramol Berensztajn rozwiąże umowę z KSZO i zagra w Zagłębiu.
MrCricket

Postprzez tomi2509 2006-06-18, 9:34 pm

a ja tu czytam ze chyba niestety bedzie po staremu.... " mlodzi utalentowani"

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,35024,3421251.html
tomi2509

Postprzez Zibi33 2006-06-18, 9:57 pm

To dobrze niech wylapia takiego zawodnika jak P.Pitry.A jesli chcemy naprawde awansu to musimy nabyct ych oto zawodnikow:BERENSZTAJN,Arofowic +jeszcze jeden bramkoszczelny napastnik a takrze obronca ktorybedzie zmiennikiem Hosica i Teresy
Zibi33

Postprzez gigsu86 2006-06-19, 1:18 pm

kiedys jak dobrze pamietam to w Naszej Legii pisalo cos o porozumieniu miedzy naszymi klubami ktore mialo polegac na tym ze zawodnicy nie łapiacy sie do sqadu Legii mieli by byc wypozyczani do Zagłebia, a najlepsi zawodnicy naszego klubu mieli by przechodzic do Legii, wie ktos cos w tym temacie??
gigsu86

Postprzez kwachu 2006-06-19, 4:20 pm

Do Arifovica nie jestem przekonany. Oglądałem trochę C+ i ten zawodnik na 5 stuprocentowych sytuacji wykorzystuje może jedną. Jest strasznie niestkuteczny - przynajmniej taki był w Polonii. Warto by go potestować w sparingach i to dobrze, a dopiero potem podpisać kontrakt.
kwachu

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników