Zagłębie - Jagiellonia 10.06.2006 godz.17 - Mecz sezonu

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Słoneczny 2006-06-07, 2:08 pm

owszem chętnych jest naprawde dużo, dziś byłem o godzinie 13 po bilety i juz nie było, jutro mają wystawic znowu 1000 sztuk. czemu tylko 6000 ludzi wpuszczą , spokojnie przyszłoby 15 tysiecy
Słoneczny

Postprzez WOJTEK 2006-06-07, 2:10 pm

Panowie nie piszcie o 6000 bo zamieszanie robicie. Pomyślcie, co sie stanie jak wpuszczą tylko 6 tys a pod bramammi zostanie 9000 ludzi ?? poz tym jak wyłowić tych z biletami ?? Nonsens. Wejdą wszyscy.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez WOJTEK 2006-06-07, 2:22 pm

Ludzie. Ten temat jest czysto piłkarski. Nie wpisujecie tu bzdur o biletach, pogodzie czy dupie marynie. Zaczną się sypać żółte kartki.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredds 2006-06-07, 2:58 pm

WOJTEK napisał(a):Ludzie. Ten temat jest czysto piłkarski. Nie wpisujecie tu bzdur o biletach, pogodzie czy dupie marynie. Zaczną się sypać żółte kartki.

Wojtek zachowaj spokój :) będzie 2-1 dla nas i wszyscy zadowoleni !!
zgredds

Postprzez Strefa41-200 2006-06-07, 3:45 pm

ziomek1984 napisał(a):Przejrzyj troche forum a napewno znajdziesz. Śmietnik się robi!!

Dzięki.
Będzie 2:0, (a propos tematu, żebyś nie pisał, że śmietnik :D)
Strefa41-200

Postprzez laki 2006-06-07, 4:42 pm

Z Jagiellonią trzeba zagrać z ogromną determinacją w tyłach, nie możemy
jako pierwsi stracić bramki. Pamiętajmy że to jaga musi wygrać. Z każdą
minutą nasze kontry będą grożniejsze, a kiedy się odkryją to 1-0 i O.E.
w zasięgu ręki

Zarząd SSA Zagłębie nie może wprost zaprosić 15 tys. kibiców z wiadomych względów. Ale jeżeli przed meczem 4 tys. będzie chciało
kupić bilety, których nie ma, to coś będzie trzeba z tym zrobiźć, przecież
nie ściągną prewencji z całego Województwa, no i pamiętajmy że to
Dni Sosnowca. Właśnie dla tego ceny biletów zostały obniżone, i 6 tys.
rozejdzie się w przedsprzedaży i zaraz po otwarciu kas. Tak więc
spokojnie, wszyscy wejdą. Pytanie czy przyjdą ?
laki

Postprzez mezo 2006-06-07, 5:21 pm

laki napisał(a):Z Jagiellonią trzeba zagrać z ogromną determinacją w tyłach, nie możemy
w zasięgu ręki

laki a my nie musimy wygrac ?? TYLKO ZWYCIESTWO. !! Gdzie dwoch sie bije tam Śląsk moze skorzystac. Mimo tego ze niektorzy twierdzą ze NIE chcą awansu to nie ma co sie ogladac na tyl tak jak to pilkarze robili do tej pory. TEN MECZ POPROSTU TRZA WYGRAC.
A teraz sklad: w ataku nie mamy wyboru Tadek, Zuban. COraz bardziej martwi mnie jego kontuzja i fakt ze jesli nie zagra w meczu tfu tfu to mozemy miec problem w napadzie. Bo Bajera na dzien dzisiejszy nie jest w formie. Praktycznie na boisku go nie widac. Jeden z mocniejszych punktow naszej pomocy , Dawid nie zagra w meczu. Wystep Bednara takze stoi pod duzym znakiem zapytania :(. Jednakze pomoc jeszcze nie wyglada tak tragicznie Bartek, Lacha, Wolanski, Malina.. Do tego Morawski na zmiane jak juz bedzie taka koniecznosc. Brak Hosicia ale nie marttwimy sie na jego miejsce wejdzie Blazej wiec nie wiem po co te lamenty. Jeszcze moze jakas brameczke ustrzeli. Przynajmniej bramkarza mamy dobrego to obroni jego strzaly. Nie ma obaw co do wyniku jesli tylko wytrzzymaja psychicznie i zagra MArcin L.. Obecnie zdolnych do grania mamy 15 pilkarzy. 15 najlepszych dla ktorych NALEZA sie gromnie brawa za trud wlożony w to co zrobili w rundzie wiosennej. Mimo tego ze przysporzyli nam nie malo nerwow i nie raz krzyczelismy "pajacyki" ale pokazali ze mimo borykania sie z wieloma trudnosciami jakie spotkali na drodze (kontuzje , kartki, okrojony sklad) NALEZY im sie szacunek. Bez wyjatkow*. I WIELKI SZACUNEK DLa JANUSZA BIAŁKA. Na jaDzE GROMNIE JANUSZ BIALEK JANUSZ innej opcji nie widze. :!: :!: :!:
* Problematyk prosze o skomentowanie mojej wypowiedzi. :arrow:
mezo

re

Postprzez Qba 2006-06-07, 5:40 pm

mezo napisał(a):
laki napisał(a):Z Jagiellonią trzeba zagrać z ogromną determinacją w tyłach, nie możemy
w zasięgu ręki

laki a my nie musimy wygrac ?? TYLKO ZWYCIESTWO. !! Gdzie dwoch sie bije tam Śląsk moze skorzystac. Mimo tego ze niektorzy twierdzą ze NIE chcą awansu to nie ma co sie ogladac na tyl tak jak to pilkarze robili do tej pory. TEN MECZ POPROSTU TRZA WYGRAC.
A teraz sklad: w ataku nie mamy wyboru Tadek, Zuban. COraz bardziej martwi mnie jego kontuzja i fakt ze jesli nie zagra w meczu tfu tfu to mozemy miec problem w napadzie. Bo Bajera na dzien dzisiejszy nie jest w formie. Praktycznie na boisku go nie widac. Jeden z mocniejszych punktow naszej pomocy , Dawid nie zagra w meczu. Wystep Bednara takze stoi pod duzym znakiem zapytania :(. Jednakze pomoc jeszcze nie wyglada tak tragicznie Bartek, Lacha, Wolanski, Malina.. Do tego Morawski na zmiane jak juz bedzie taka koniecznosc. Brak Hosicia ale nie marttwimy sie na jego miejsce wejdzie Blazej wiec nie wiem po co te lamenty. Jeszcze moze jakas brameczke ustrzeli. Przynajmniej bramkarza mamy dobrego to obroni jego strzaly. Nie ma obaw co do wyniku jesli tylko wytrzzymaja psychicznie i zagra MArcin L.. Obecnie zdolnych do grania mamy 15 pilkarzy. 15 najlepszych dla ktorych NALEZA sie gromnie brawa za trud wlożony w to co zrobili w rundzie wiosennej. Mimo tego ze przysporzyli nam nie malo nerwow i nie raz krzyczelismy "pajacyki" ale pokazali ze mimo borykania sie z wieloma trudnosciami jakie spotkali na drodze (kontuzje , kartki, okrojony sklad) NALEZY im sie szacunek. Bez wyjatkow*. I WIELKI SZACUNEK DLa JANUSZA BIAŁKA. Na jaDzE GROMNIE JANUSZ BIALEK JANUSZ innej opcji nie widze. :!: :!: :!:
* Problematyk prosze o skomentowanie mojej wypowiedzi. :arrow:

odstaw to, co bierzesz, prosze Cie bardzo...
Qba

Postprzez laki 2006-06-07, 6:49 pm

Mezo jeżeli myślisz że Zagłębie przejedzie się po Jagielloni jak walec to
się mylisz. Żeby wygrać potrzebna jest koncepcja, a nie gorąca głowa

Białek to osobowość nietuzinkowa to taktyk i chłodna kalkulacja
(ŁKS, ŚLĄSK, WIDZEW) to zespoły porównywalne z jagą , graliżmy
do przodu i jak to się skończyło. A na wyjazdach frajerstwo atakowało
a my strzelaliśmy bramki.
laki

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-07, 10:25 pm

mezo napisał(a): Brak Hosicia ale nie marttwimy sie na jego miejsce wejdzie Blazej wiec nie wiem po co te lamenty. Jeszcze moze jakas brameczke ustrzeli.

jeżeli zostałem już "wywołany do tablicy" to ja tylko tyle... po Twojej wypowiedzi mogę stwierdzić... Błażej Jankowski i nie mamy się co martwić... Błażej Jankowski i do przodu...

ps. czy TY widziałes tego człowieka chociaż przez 10 min w akcji? i podpisuje się obiema rękami pod tym co napisał Qba... nie bierz tego więcej!

LAKI... tak szczerze to w meczach które przedstawiłeś to żaden z przeciwników nie był w jakimś znaczacym stopniu lepszy od nas... widzew i łks miały kupe szcześcia... ze śląskiem i hydrotworem remisy też wielkiej ujmy nam nie przynoszą... nie były to jakieś kleski naszego zespołu ze z własnej połowy nie wychodziliśmy...
problematyk-ziom

Postprzez Przemek26 2006-06-08, 8:18 am

To jest mecz, który elektryzuje sympatyków futbolu w Sosnowcu i Białymstoku, ale także we... Wrocławiu. W sobotę, w ramach ostatniej kolejki II ligi piłkarskiej, Zagłębie zmierzy się z Jagiellonią. Kto wygra, ten zajmie trzecie miejsce w tabeli, gwarantujące udział w barażach o ekstraklasę. W przypadku remisu otwiera się szansa przed Śląskiem...

Więcej na : http://sosnowiec.naszemiasto.pl/sport/611276.html
Przemek26

Postprzez MrCricket 2006-06-08, 8:43 am

W składzie znajdzie się pewnie miejsce dla Daniela Chylaszka (trenuje od wtorku) i Vladimira Bednara (wznowił treningi w ubiegłym tygodniu).

To zdanie z tego artykułu jest najistotniejsze, zwiększy się trochę pole manewru.
MrCricket

Postprzez mario1 2006-06-08, 10:20 am

no ale cisnienie :D mam nadzieje ze sobie chlopaki z nim poradza i pamietajcie WIARA CZYNI CUDA moim zdaniem 2 do przodu po meczu godnym OE ulverston na zawsze z Wami choc cialem daleko to sercem zawsze z W :!: :!: :!: ami
mario1

Postprzez emdżej 2006-06-08, 11:39 am

Nie ma co gdybać i prorokować. Ten mecz jest dla obu drużyn spotkaniem o być albo nie być. A w takich meczach jest wszystko możliwe. Myślę jednak, że po pełnym emocji spotkaniu to my będziemy mogli się cieszyć
emdżej

Postprzez laki 2006-06-08, 5:28 pm

Względy bezpieczęństwa. To słowo jest jak z treści wynika względne,
więc znaczy to tyle , że w Tychach 150 osób wdarło się na boisko i pobiło
piłkarzy, a w Poznaniu 30 tys. tworzyło wspaniałą atmosfere. Natomiast
w Sosnowcu jaka wartość jest gwarantem bezpieczeństwa 6500,12000 a
może 2 tysiące , to wszystko jest względne.
Delegat z Łodzi zamiast straszyć niech najpierw zwiedzi Stadion Ludowy,
to najbezpieczniejszy obiekt w Polsce. Ogrodzenie tak wysokie i solidne
że chyba w alkatras takiego nie mają , wały płaskie piaszczyste bez kamieni, odległość trybun od murawy to całe hektary.

W Zabrzu na meczu z Legią było kilkanaście tyś. tam też nie mają
krzesełek tylko wontłe ławki , a ogrodzenie no z całym szacunkiem
ale moja 70 letnia ciotka w swoim ogródku solidniejszym płotem
grodzi kapuste żeby jej psy nie sikały.
laki

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna