Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ziomek1984 napisał(a):Przejrzyj troche forum a napewno znajdziesz. Śmietnik się robi!!
laki napisał(a):Z Jagiellonią trzeba zagrać z ogromną determinacją w tyłach, nie możemy
jako pierwsi stracić bramki. Pamiętajmy że to jaga musi wygrać. Z każdą
minutą nasze kontry będą grożniejsze, a kiedy się odkryją to 1-0 i O.E.
w zasięgu ręki
mezo napisał(a):laki napisał(a):Z Jagiellonią trzeba zagrać z ogromną determinacją w tyłach, nie możemy
jako pierwsi stracić bramki. Pamiętajmy że to jaga musi wygrać. Z każdą
minutą nasze kontry będą grożniejsze, a kiedy się odkryją to 1-0 i O.E.
w zasięgu ręki
laki a my nie musimy wygrac ?? TYLKO ZWYCIESTWO. !! Gdzie dwoch sie bije tam Śląsk moze skorzystac. Mimo tego ze niektorzy twierdzą ze NIE chcą awansu to nie ma co sie ogladac na tyl tak jak to pilkarze robili do tej pory. TEN MECZ POPROSTU TRZA WYGRAC.
A teraz sklad: w ataku nie mamy wyboru Tadek, Zuban. COraz bardziej martwi mnie jego kontuzja i fakt ze jesli nie zagra w meczu tfu tfu to mozemy miec problem w napadzie. Bo Bajera na dzien dzisiejszy nie jest w formie. Praktycznie na boisku go nie widac. Jeden z mocniejszych punktow naszej pomocy , Dawid nie zagra w meczu. Wystep Bednara takze stoi pod duzym znakiem zapytania :(. Jednakze pomoc jeszcze nie wyglada tak tragicznie Bartek, Lacha, Wolanski, Malina.. Do tego Morawski na zmiane jak juz bedzie taka koniecznosc. Brak Hosicia ale nie marttwimy sie na jego miejsce wejdzie Blazej wiec nie wiem po co te lamenty. Jeszcze moze jakas brameczke ustrzeli. Przynajmniej bramkarza mamy dobrego to obroni jego strzaly. Nie ma obaw co do wyniku jesli tylko wytrzzymaja psychicznie i zagra MArcin L.. Obecnie zdolnych do grania mamy 15 pilkarzy. 15 najlepszych dla ktorych NALEZA sie gromnie brawa za trud wlożony w to co zrobili w rundzie wiosennej. Mimo tego ze przysporzyli nam nie malo nerwow i nie raz krzyczelismy "pajacyki" ale pokazali ze mimo borykania sie z wieloma trudnosciami jakie spotkali na drodze (kontuzje , kartki, okrojony sklad) NALEZY im sie szacunek. Bez wyjatkow*. I WIELKI SZACUNEK DLa JANUSZA BIAŁKA. Na jaDzE GROMNIE JANUSZ BIALEK JANUSZ innej opcji nie widze. :!: :!: :!:
* Problematyk prosze o skomentowanie mojej wypowiedzi. :arrow:
mezo napisał(a): Brak Hosicia ale nie marttwimy sie na jego miejsce wejdzie Blazej wiec nie wiem po co te lamenty. Jeszcze moze jakas brameczke ustrzeli.
W składzie znajdzie się pewnie miejsce dla Daniela Chylaszka (trenuje od wtorku) i Vladimira Bednara (wznowił treningi w ubiegłym tygodniu).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam1906