problematyk-ziom napisał(a):Ader napisał(a):Nie chodzi to ze nie szlo tylko pilkarze nie mieli zadnej ambicji zeby grac tlyko chodzili po boisku i dlatego lecialy takie piosenki...
a moze poprostu nie mieli siły i wiary? a jestem zdania ze takie piosenki jak to ujołes w żadnej sytuacji nie powinny lecieć...
NA DOBRE I NA ZŁE! CZY WYGRYWASZ CZY NIE!
Stary, jak Cie popieralem w temacie o Tochelu, tak teraz troszeczke odbiega moje pojmowanie Twoich postow od normy...
nie wiem, Ty moze jakis krewny Rudego jestes, co? Tochel byl bee (i z tym sie zgadzalem), Rudy jest ok (i z tym sie nie do konca zgadzam), mnie to sie wydaje, ze Ty jakas krucjate agitacyjno-prowokacyjna na tym forum prowadzisz...
Nie moze byc znowu tak, ze wszystkimi niepowodzeniami i porazkami obarczac Tochela, to sie kupy nie trzyma, ten temat juz jest zamkniety, Ty caly czas do tego pijesz... nie wiem, moze nie wszyscy to widza, ale przynajmniej dla mnie to jest jasne, i nie probuj mi wkrecac, ze nie...
PS. wklejaj swoje posty przed wyslaniem do Worda, jesli masz, a jesli nie, to wez slownik do reki i "trudne" slowka przestudiuj, ok? taka moja goraco prosba...