DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

re

Postprzez Qba 2006-06-06, 11:50 am

adas napisał(a):MYŚLĘ, ŻE CZAS NAJWYŻSZY ABY CI CO PRZEZ 11 STRON TEGO TEMATU KRYTYKOWALI DECYZJE DYREKTORA RUDEGO, PRZEPROSILI ZA TO.

nie przypominam sobie, zebym ja cos tam od siebie dodawal do tego tematu :) ale adas jedna jaskolka wiosny nie czyni...
Qba

Postprzez CZaRnYY 2006-06-06, 11:54 am

A mnie zastanawia, co z argumentem, że na stadion może wejść 5500 osób, a jak wejdzie więcej to będą kary czy coś tędy ;)
Nagle się okazało, że może wejść bez problemu więcej? :shock:

Jednak Wielki + dla decydentów za ten krok o obniżce cen biletów!
Niech w sobotę ludowy okaże się za mały dla sympatyków naszego klubu!
CZaRnYY

Postprzez MrCricket 2006-06-06, 11:55 am

Ale przecież pisze, że to decyzja zarządu S.S.A.
MrCricket

Postprzez Puzon 2006-06-06, 1:05 pm

adas napisał(a):MYŚLĘ, ŻE CZAS NAJWYŻSZY ABY CI CO PRZEZ 11 STRON TEGO TEMATU KRYTYKOWALI DECYZJE DYREKTORA RUDEGO, PRZEPROSILI ZA TO.

A niby za co ?? Nawet jak by wjazd był za darmo i do tego kiełbaska i browar, to całokształ działań i tak jest na minus. Tak jak napisał Qba - jedna jaskółka wiosny nie czyni. Jest to dopiero pierwszy krok zarządu Zagłebia w ramach poprawy frekwencjji na trybunach od dobrych kilku lat(jeżeli nie pierwszy w historii). I musi wiele wody w Brynicy upłynąć żeby moje zdanie na temat Rudego uległo zmianie.
Nie mniej jednak wielka chwała za podjęcie takiej decyzji !!!
Puzon
Adventure Group

Postprzez tomi2509 2006-06-06, 1:15 pm

bardzo mile zaskoczenie wprost nieprawdopodobne!!!!!

a nie mozna bylo tego troche wczesniej zrobic?!?!?!
tomi2509

Postprzez Soyer 2006-06-06, 2:10 pm

Puzon napisał(a):

A niby za co ?? Nawet jak by wjazd był za darmo i do tego kiełbaska i browar, to całokształ działań i tak jest na minus. Tak jak napisał Qba - jedna jaskółka wiosny nie czyni. Jest to dopiero pierwszy krok zarządu Zagłebia w ramach poprawy frekwencjji na trybunach od dobrych kilku lat(jeżeli nie pierwszy w historii). I musi wiele wody w Brynicy upłynąć żeby moje zdanie na temat Rudego uległo zmianie.
Nie mniej jednak wielka chwała za podjęcie takiej decyzji !!!

Popieram Puzona. bez zartow!
Soyer
Moderator

Postprzez Krzysztof15 2006-06-06, 2:27 pm

Przeprosiny :?: To chyba żart. Za to co robił (albo za to czego nie zrobił) dotychczas, to on powinien przepraszać i to długo.
Co najwyżej podziekowania za pierwszą rozsadną decyzję. Poza tym nie wiemy kto personalnie podjął taka decyzję i komu się naprawdę podziękowania należą.
Najważniejsze jednak, że klub podjął taką decyzję i za to należą się naprawdę duże podziękowania, a więc także i dla p. Rudego !

A dla dyrektora Rudego mam tylko jedno życzenie: niech to będzie pierwszy, ale nie ostatni krok na "nowej drodze życia" :wink: , a wtedy zaskarbi Pan sobie także przychylność wszystkich kibiców.
Czego i Panu i nam wszystkim życzę :!:
Krzysztof15

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-06, 7:37 pm

CZaRnYY napisał(a):A mnie zastanawia, co z argumentem, że na stadion może wejść 5500 osób, a jak wejdzie więcej to będą kary czy coś tędy ;)
Nagle się okazało, że może wejść bez problemu więcej? :shock:

Jednak Wielki + dla decydentów za ten krok o obniżce cen biletów!
Niech w sobotę ludowy okaże się za mały dla sympatyków naszego klubu!

a może dlatego że chyba nawet Policja zdaje sobie sprawe jak ważny i istotny to mecz... i co może sie stać jak pod kasami zostanie 5 czy 6 tyś nie wpuszczonych ludzi? i na takie wyjątkowe mecze bo i taki był ze śląskiem i jest teraz wolą chyba nie ryzykować... bo mogło by sie to skończyć... tragicznie...

ale widać jakich mamy kibiców... prawdziwych kibiców! mamy pikników (bez urazy) a nie kibiców... padało troche deszczu na meczu z Kszo... ile osób przyszło? kurde teraz nawet te 10 tyś jest g**no warte... kiedy przegrwali albo nie szło... to leciały hasła "piłkarzyki pajacyki" i czy Ci ludzie mogą sie uważać za kibiców ZAGŁĘBIA?

Krzysztof15 napisał(a):Przeprosiny To chyba żart. Za to co robił (albo za to czego nie zrobił) dotychczas, to on powinien przepraszać i to długo.

co takiego narobione zostało na szkode?

Socio napisał(a):Na koniec wszystko zmierza w dobrym kierunku: pilkarze niezle graja, klub w koncu zaczyna sensowne decyzje podejmowac.

a czy nie sensowną decyzją było zwolnienie trenera?
problematyk-ziom

Postprzez Ader 2006-06-06, 8:19 pm

problematyk-ziom napisał(a):ale widać jakich mamy kibiców... prawdziwych kibiców! mamy pikników (bez urazy) a nie kibiców... padało troche deszczu na meczu z Kszo... ile osób przyszło? kurde teraz nawet te 10 tyś jest g**no warte... kiedy przegrwali albo nie szło... to leciały hasła "piłkarzyki pajacyki" i czy Ci ludzie mogą sie uważać za kibiców ZAGŁĘBIA?

Nie chodzi to ze nie szlo tylko pilkarze nie mieli zadnej ambicji zeby grac tlyko chodzili po boisku i dlatego lecialy takie piosenki...
Ader
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez problematyk-ziom 2006-06-06, 8:52 pm

Ader napisał(a):Nie chodzi to ze nie szlo tylko pilkarze nie mieli zadnej ambicji zeby grac tlyko chodzili po boisku i dlatego lecialy takie piosenki...

a moze poprostu nie mieli siły i wiary? a jestem zdania ze takie piosenki jak to ujołes w żadnej sytuacji nie powinny lecieć...

NA DOBRE I NA ZŁE!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE!
problematyk-ziom

re

Postprzez Qba 2006-06-06, 9:21 pm

problematyk-ziom napisał(a):
Ader napisał(a):Nie chodzi to ze nie szlo tylko pilkarze nie mieli zadnej ambicji zeby grac tlyko chodzili po boisku i dlatego lecialy takie piosenki...

a moze poprostu nie mieli siły i wiary? a jestem zdania ze takie piosenki jak to ujołes w żadnej sytuacji nie powinny lecieć...

NA DOBRE I NA ZŁE!

CZY WYGRYWASZ CZY NIE!

Stary, jak Cie popieralem w temacie o Tochelu, tak teraz troszeczke odbiega moje pojmowanie Twoich postow od normy...

nie wiem, Ty moze jakis krewny Rudego jestes, co? Tochel byl bee (i z tym sie zgadzalem), Rudy jest ok (i z tym sie nie do konca zgadzam), mnie to sie wydaje, ze Ty jakas krucjate agitacyjno-prowokacyjna na tym forum prowadzisz...
Nie moze byc znowu tak, ze wszystkimi niepowodzeniami i porazkami obarczac Tochela, to sie kupy nie trzyma, ten temat juz jest zamkniety, Ty caly czas do tego pijesz... nie wiem, moze nie wszyscy to widza, ale przynajmniej dla mnie to jest jasne, i nie probuj mi wkrecac, ze nie...
PS. wklejaj swoje posty przed wyslaniem do Worda, jesli masz, a jesli nie, to wez slownik do reki i "trudne" slowka przestudiuj, ok? taka moja goraco prosba...
Qba

Postprzez tomi2509 2006-06-07, 6:04 am

proponuje kupic dzisiaj "fakt" i przeczytac wypowiedz p.rudego o tym ze wiecej jak 6000 nie wejdzie!!!!!
tomi2509

Postprzez W@llace 2006-06-07, 6:09 am

tomi2509 napisał(a):proponuje kupic dzisiaj "fakt" i przeczytac wypowiedz p.rudego o tym ze wiecej jak 6000 nie wejdzie!!!!!

tak,tak...dlatego zdecydiowali sie obnizyc bilety do 6 zł... :roll:

ps. fakt - brukowiec 8)
W@llace

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2006-06-07, 6:12 am

tomi2509 napisał(a):proponuje kupic dzisiaj "fakt" i przeczytac wypowiedz p.rudego o tym ze wiecej jak 6000 nie wejdzie!!!!!

Zawsze tak mowia a i tak wejda wszyscy no chyba ,ze przyjdzie 20000 :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez YOOSHKY 2006-06-07, 6:18 am

tomi2509 napisał(a):proponuje kupic dzisiaj "fakt" [...]

Głupia propozycja....;)
YOOSHKY

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna